- Konu Sahibi kurklukadin
sen hiç dahil olma davet vs işlerine. sadece eğer geleceklerse gelmeden eşinle güzelcekonuş.
kardeşin telefonda bana gelince burada kalmak istediğini filan ima etti. çok da sevindim beni kendine yakın görmesine lakin hayatım bebeyim aslan kocam
biz senle daha 1.5 aylık evliyiz. biraz yalnız kalmamız sence de daha iyi olmaz mı 

o yüzden gelidklerinde kalayım derse kabul etme sonra gelirsin de olur mu benim aslan parçam de 
kardeşin telefonda bana gelince burada kalmak istediğini filan ima etti. çok da sevindim beni kendine yakın görmesine lakin hayatım bebeyim aslan kocam
ben çocuğa baktığım ev işlerinin tümünü üstlendiğim halde sofraya otururken,wc ye girerken filan bi sıkıntı,rahatsızlık hissederdim yine de.Millet gezip tozmaya kendini eğlendirmeye kapı arıyor resmen.Bir de benim şahsi fikrim anne babasının kafasına böyle bir durumu koyup böyle bir davet yapmanız demek her ne kadar 23 yaşında da olsa o kızın sorumluluğunu üstlenmeniz demek..Bu kıza bir şey olsa gitse kendi elleriyle bile başını belaya soksa sizi suçlarlar.Ve örneğini gördüm birebir,üniversitedeyken bir arkadaşımın ablası şehir dışına gelin gitmişti.Ailesinin yanına ziyarete gelirken eşinin bizlerle yaşıt kız kuzeninide getirmişti.Kız bizle okula geldi derslere girdi,imza takıntısı olan bir hocamız kendisi isim okuyarak yoklama alırken bu kız gözüne kestirdiği oğlanların adını soyadını duyup sosyal medyadan ekledi gözümüzün önünde.Aynı gün biriyle sevgili oldu.İkinci gün kendi aralarında gümüş yüzük alıp taktılar.1 haftalık ziyaret süresi bitipte dönme vakti gelince bu kız dönmek istemiyorum diye tutturup evden kaçtı.O çocukla imam nikahı kıymışlar.Yer yerinden oynamıştı.Kızın tüm sülalesi arkadaşımın ablasıyla eşini suçlamıştı bir kıza sahip çıkamadınız mı diye.Yok yere huzurları kaçmıştı.1 hafta kalıp gitsin uzun süreli kabul etmeyin.Başka misafirim gelecek deyin