Küçük görümce

VIMAGE

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
158
226
18
28
Hemen hemen 1 senedir evliyim kızlar..Ve eşimin ailesiyle beraber yaşıyoruz.. 5 tane görümcem var.. Hepsi de benden yaşca büyüktür.. En küçüğü 26 yaşında Aslında görümcelerimle aramda sorun yoktu şimdiye kadar.. Şu en küçüğü olan kaynanamın bebeği resmen.. Kaynanamın okuma yazması yok telefonu verir bana al bebeğimi ara.. Arıyorum bende tlfnu ona veriyorum konuşmadan İşte o da kızıyla konuşur.. bize gel napıyorsun evde VS.. ama sık sık bunu yapar.. Her neyse 2 saat sonra tık bizde olur tabii. O geldiği gün de de ben adetteyim ve adet dönemim çok sancılı geçer gün boyunca yatakta oluyorum o sancıdan dolayı.. Görümcem geldi oturdu bir 15 dk sonra kv ve kp dolabını boşaltmış kıyafetleri düzenliyor bak diyor bana şunu buraya koyuyorum senden isterlerse şu eşya burda bu eşya burda ben zaten düzenlemiştim halbuki.. Bir baktım diğer odada yorganları döşekleri dolaptan yere atmış beni çağırıyor gel tekrar düzeltelim diye.. benim de sancım var biliyorda rahatsız olduğumu.. Eline almış bir bez yatak dolabını siliyor üstelik silerken bana dönüp konuştu işte sen pratik değilsin iş temizlik yapmasını bilmiyorsun VS. Ben sinirlendim gelmiş hem düzenimi bozuyor hemde üstüne laf sokuyor.. O adet sancısı Ayrıetten midem de bulanıyor.. Bişey diyemedim zaten. Annesine de gelinlerin iyi değil diyor.. annesi de sus dedi saçmalama diye o da kapıyı vurup gitti. Bir ara düşük yaptı psikolojisi iyi değil diye sustum zaten.. Her geldiği zaman ise bana 'neden hiç konuşmuyorsun artık' diyor ben de böyle gerekli çünkü dedim.. Yani siz bu durumda tepkinizi ortaya koyar mısınız görümceniz size pratik değilsin bilmiyorsun temizlik yapmayı dediği zaman?

Hemen hemen 1 senedir evliyim kızlar..Ve eşimin ailesiyle beraber yaşıyoruz.. 5 tane görümcem var.. Hepsi de benden yaşca büyüktür.. En küçüğü 26 yaşında Aslında görümcelerimle aramda sorun yoktu şimdiye kadar.. Şu en küçüğü olan kaynanamın bebeği resmen.. Kaynanamın okuma yazması yok telefonu verir bana al bebeğimi ara.. Arıyorum bende tlfnu ona veriyorum konuşmadan İşte o da kızıyla konuşur.. bize gel napıyorsun evde VS.. ama sık sık bunu yapar.. Her neyse 2 saat sonra tık bizde olur tabii. O zaman da ben adetteyim ve adet dönemim çok sancılı geçer gün boyunca yatakta oluyorum o sancıdan dolayı.. Görümcem geldi oturdu bir 15 dk sonra kv ve kp dolabını boşaltmış kıyafetleri düzenliyor bak diyor bana şunu buraya koyuyorum senden isterlerse şu eşya burda bu eşya burda ben zaten düzenlemiştim halbuki.. Bir baktım diğer odada yorganları döşekleri dolaptan yere atmış beni çağırıyor gel tekrar düzeltelim diye.. benim de sancım var biliyorda rahatsız olduğumu.. Eline almış bir bez yatak dolabını siliyor üstelik silerken bana dönüp konuştu işte sen pratik değilsin iş temizlik yapmasını bilmiyorsun VS. Ben sinirlendim gelmiş hem düzenimi bozuyor hemde üstüne laf sokuyor.. O adet sancısı Ayrıetten midem de bulanıyor.. Bişey diyemedim zaten. Annesine de gelinlerin iyi değil diyor.. annesi de sus dedi saçmalama diye o da kapıyı vurup gitti. Bir ara düşük yaptı psikolojisi iyi değil diye sustum zaten.. Her geldiği zaman ise bana 'neden hiç konuşmuyorsun artık' diyor ben de böyle gerekli çünkü dedim.. Yani siz bu durumda tepkinizi ortaya koyar mısınız görümceniz size pratik değilsin bilmiyorsun temizlik yapmayı dediği zaman?
Beni bu duruma düşürdüğü için eşime tepki koyardım ilk önce.

Verirdim ağzının payyını..hem birlik gidicem bi ton yük yüklenecek hemde milltin ağz kokusunu çekicem..kimse kusura kalmasın..

Kayınvalide ve kayınpeder dolabından size ne?
Evi ortak kullanıyorsunuz da, kayınpederin donunu gömleğini de size sormasınlar, elden ayaktan dusmedilerse kendileri, düstülerse kızları yapsın bir zahmet.

Bırakın hem söylesin hem yapsın.
Siz de bir daha yapmayın.
Ben yapınca zaten tekrar yapıyorlar iki iş olmasın diyin, çekilin.

Ama adet sancısı icin de bir doktora görünün. Bütün gün yataktan çıkmayacak, mide bulantısı yapacak adet sancısı her ay her ay yasam kalitenizi düşürür.
Bugün tamam da, ise gidecek olsanız, seyahat edecek olsaniz, 2-3 çocuğunuz olsa ne olacak?

eşimin ailesiyle yaşamayı en baştan kabul etmem bi kere, ev ev üstüne olmaz.Ama kv'nin kendi kızına düşkün olmasına bebeğim demesine niye takıldınız ki? kızını seviyor kızına düşkün öz evladı ne var ki bunda.öz kızı istersen günde 300 kere arar "bebeğini".

Hemen hemen 1 senedir evliyim kızlar..Ve eşimin ailesiyle beraber yaşıyoruz.. 5 tane görümcem var.. Hepsi de benden yaşca büyüktür.. En küçüğü 26 yaşında Aslında görümcelerimle aramda sorun yoktu şimdiye kadar.. Şu en küçüğü olan kaynanamın bebeği resmen.. Kaynanamın okuma yazması yok telefonu verir bana al bebeğimi ara.. Arıyorum bende tlfnu ona veriyorum konuşmadan İşte o da kızıyla konuşur.. bize gel napıyorsun evde VS.. ama sık sık bunu yapar.. Her neyse 2 saat sonra tık bizde olur tabii. O geldiği gün de de ben adetteyim ve adet dönemim çok sancılı geçer gün boyunca yatakta oluyorum o sancıdan dolayı.. Görümcem geldi oturdu bir 15 dk sonra kv ve kp dolabını boşaltmış kıyafetleri düzenliyor bak diyor bana şunu buraya koyuyorum senden isterlerse şu eşya burda bu eşya burda ben zaten düzenlemiştim halbuki.. Bir baktım diğer odada yorganları döşekleri dolaptan yere atmış beni çağırıyor gel tekrar düzeltelim diye.. benim de sancım var biliyorda rahatsız olduğumu.. Eline almış bir bez yatak dolabını siliyor üstelik silerken bana dönüp konuştu işte sen pratik değilsin iş temizlik yapmasını bilmiyorsun VS. Ben sinirlendim gelmiş hem düzenimi bozuyor hemde üstüne laf sokuyor.. O adet sancısı Ayrıetten midem de bulanıyor.. Bişey diyemedim zaten. Annesine de gelinlerin iyi değil diyor.. annesi de sus dedi saçmalama diye o da kapıyı vurup gitti. Bir ara düşük yaptı psikolojisi iyi değil diye sustum zaten.. Her geldiği zaman ise bana 'neden hiç konuşmuyorsun artık' diyor ben de böyle gerekli çünkü dedim.. Yani siz bu durumda tepkinizi ortaya koyar mısınız görümceniz size pratik değilsin bilmiyorsun temizlik yapmayı dediği zaman?
Aman ne hâli varsa görsün, eşiniz askerde miydi bu arada. Sabredesin o dönünceye kadar da eviniz ayrı mıydı onu da bilmiyorum. Ama psikolijisi bozuk insanlara cevap verme. He he tamam de geç, seni bilen biliyordur sen kendini de biliyorsundur. Hatta ona de ki sen daha pratiksin gel bütün işleri sen yap ben senin eline su dökemem bu konuda diyebilirsin 😊

Beni bu duruma düşürdüğü için eşime tepki koyardım ilk önce.
Eşime bi
Evi ortak kullanıyorsunuz da, kayınpederin donunu gömleğini de size sormasınlar, elden ayaktan dusmedilerse kendileri, düstülerse kızları yapsın bir zahmet.

Ama adet sancısı icin de bir doktora görünün. Bütün gün yataktan çıkmayacak, mide bulantısı yapacak adet sancısı her ay her ay yasam kalitenizi düşürür.
Bugün tamam da, ise gidecek olsanız, seyahat edecek olsaniz, 2-3 çocuğunuz olsa ne olacak?
Herşeyiyle ben ilgileniyorum. Evin geliniysem yaparım Allah var yapıyorum da ama o görümce işte gelmiş burnunu sokuyor.. Sinir bozucu çok ya.

Aman ne hâli varsa görsün, eşiniz askerde miydi bu arada. Sabredesin o dönünceye kadar da eviniz ayrı mıydı onu da bilmiyorum. Ama psikolijisi bozuk insanlara cevap verme. He he tamam de geç, seni bilen biliyordur sen kendini de biliyorsundur. Hatta ona de ki sen daha pratiksin gel bütün işleri sen yap ben senin eline su dökemem bu konuda diyebilirsin 😊
Sabır işte ya sabır diyorum yapacak bir şey yok.. İnşallah gitcez buralardan.

Gel çok biliyorsan sen yap derim.

Gel çok biliyorsan sen yap derim.

Yapmasını istemiyorum sonuçta artık onun evi değil. Ben ne kadar evi sahiplendiysem boş ya. Tüm emeklerim boşa gitmiş gerçekten ona uzuluyırum. İnsan artık düşünüyor ala ala temiz değil miyim diye sadece o gün hastaydım.. İnsanlar çok düşüncesiz ya

Sancı için doktora göründüm zaten normal dedi bazı kadınlarda hiç ağrı olmuyorken bazılarında şiddetli ve mide bulantısıyla beraber olurmuş. Zaten tüm değerlermde normal. Benim annem de oluyor öyle genetiktir bizimki maalesef

Siz onların yanına yerleştiyseniz üzgünüm ama orası zaten onların düzeni, sizin değil.
Değil 2 sene, 20 sene de orada otursanız bu algı asla değişmez. O yüzden "ev ev üstüne olmaz" deniyor.
Yapabileceğiniz tek şey ayrı eve çıkmak. O zamana kadar da yüz göz olmamaya çalışın.
Kayınvalide ve kayınpeder kendileri ilgilensinler özel alanlarıyla, dolaplarıyla. Siz karışmayın.

Ne kadar benim gorumcelerime benziyor yoksa ayni kisilermi :)) ya suan gerildim agizlarina helâ terligiyle vurasim geldi

O ev sizin eviniz degil,siz sadece orada yasiyorsunuz,ev de dolap da kvnizin. Alsin kendisi duzeltsin,ortak yasam alanlarindaki ise mecburen el atarsiniz sirf orada yasadiginiz icin ama kalkip da kimsenin sizi ezmesine de izin vermezsiniz yani bu kadar basit

Back
X