Hemen hemen 1 senedir evliyim kızlar..Ve eşimin ailesiyle beraber yaşıyoruz.. 5 tane görümcem var.. Hepsi de benden yaşca büyüktür.. En küçüğü 26 yaşında Aslında görümcelerimle aramda sorun yoktu şimdiye kadar.. Şu en küçüğü olan kaynanamın bebeği resmen.. Kaynanamın okuma yazması yok telefonu verir bana al bebeğimi ara.. Arıyorum bende tlfnu ona veriyorum konuşmadan İşte o da kızıyla konuşur.. bize gel napıyorsun evde VS.. ama sık sık bunu yapar.. Her neyse 2 saat sonra tık bizde olur tabii. O geldiği gün de de ben adetteyim ve adet dönemim çok sancılı geçer gün boyunca yatakta oluyorum o sancıdan dolayı.. Görümcem geldi oturdu bir 15 dk sonra kv ve kp dolabını boşaltmış kıyafetleri düzenliyor bak diyor bana şunu buraya koyuyorum senden isterlerse şu eşya burda bu eşya burda ben zaten düzenlemiştim halbuki.. Bir baktım diğer odada yorganları döşekleri dolaptan yere atmış beni çağırıyor gel tekrar düzeltelim diye.. benim de sancım var biliyorda rahatsız olduğumu.. Eline almış bir bez yatak dolabını siliyor üstelik silerken bana dönüp konuştu işte sen pratik değilsin iş temizlik yapmasını bilmiyorsun VS. Ben sinirlendim gelmiş hem düzenimi bozuyor hemde üstüne laf sokuyor.. O adet sancısı Ayrıetten midem de bulanıyor.. Bişey diyemedim zaten. Annesine de gelinlerin iyi değil diyor.. annesi de sus dedi saçmalama diye o da kapıyı vurup gitti. Bir ara düşük yaptı psikolojisi iyi değil diye sustum zaten.. Her geldiği zaman ise bana 'neden hiç konuşmuyorsun artık' diyor ben de böyle gerekli çünkü dedim.. Yani siz bu durumda tepkinizi ortaya koyar mısınız görümceniz size pratik değilsin bilmiyorsun temizlik yapmayı dediği zaman?