Küçük görümce

Yapmasını istemiyorum sonuçta artık onun evi değil. Ben ne kadar evi sahiplendiysem boş ya. Tüm emeklerim boşa gitmiş gerçekten ona uzuluyırum. İnsan artık düşünüyor ala ala temiz değil miyim diye sadece o gün hastaydım.. İnsanlar çok düşüncesiz ya
Açıkçası sizin yerinizde olsam o evi kendi evim gibi benimsemeyeceğim için yapmasında da bir sakınca görmezdim. Ne yaparsa yapsın diyebilirdim. Ama kendi evim olsa karışmak tabii ki kimsenin haddine değil.

Pratik oldugum konuları bilsen aklın sasar der gider yatmaya devam ederdim.
Arsızlıga patavatsızlıga bahane bitmez, Cocugunu dusurdu morali bozukta onlardan biri. Baskalarinın terbiyesizliği had bilmezligı uzerıne siz bahane bulmayın. Ve susturun.

Sen de ona gittiğinde kusur bul düzgün olmayan bir şey gördüğünde atıver yere nasıl bir duygu yaşattığını anlasın

Şakamısınız arkadaşlar o ev kayınvalidenin kızıda istediği zaman gelir istediğini yapar ev üstüne ev kuran askerliğini bile beklemeden evlenen konu sahibi madem evlenmiş askerliğini yapmamış bir ev acamamış adamla misafir olduğu evdeki kuralları çekecek evi barkı ayrı olsa konuya yorum takma görümceyi olurdu ama değil şartları bile isteye yaşayan tarafın beklenti seviyesine göre yorum yapılmaz ki..

Öncelikle konunuzu tek tek ele alırsak kızına bebeğim demesine neden takılıp özellikle belirtme ihtiyacı duyduğunuzu anlamadım. İkinizin evi orası. Siz sonradan giden tarafsınız boşuna ev ev üstüne olmaz dememişler. Kızı anne babasının dolabını düzenlemiş ne var ki bunda? Sizin dolabınıza karışsa başka ama kendi anne babasının dolabı. Onlar memnunsa size laf düşmez. Siz gereğinden fazla sahiplenmişsiniz. Kendi annenizin evine gittiğinizde misafir olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Döşekleri yere attıysa görümceniz kendisi toplamalı neden sizi çağırıyor? Siz o evin gelinisiniz hizmetçisi değil. Size laf söylerse cevap verin ayrıca susmayın. Ne demek gelinlerin iyi değil, temizlik bilmiyorsun vs. O an hemen verin cevabını

Back
X