Küçük görümceye kayinbaba kayın'a bakmaktan gına geldi

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Eltim doğum yapacak. Bu 3. Hastaneye yatisi şeker hastası tansiyonu yüksek en ufak biseyde yatış veriyolar. Hep bana bıraktılar kaynana eltinin yanında hastanede kalıyor ben burda kızına bakıyorum. Madem öyle eltinin annesi baksın çocuğuna yada sen Kendi çocuğum var kalamam de annesi kalsın. Yok der mi kadın gezme delisi hastaneyi bile gezme zannediyor. Çocuğu kocasını benim başıma atıp atıp geziyor. Eşimde kızıyor hizmetçileri değilsin onların mesafeli davran diyorum yapmiyosun Gına ben kendi annem babam olmasına rağmen mesafelim diyor. 1 olur 2 olur tamam ama sürekli tepemde sanki benim için doğurdu. Doğurdun madem bak sorumsuz insan. Aynı sehirdeyiz 15 dakika evimizin arası gelir 3 gün kalır öyle gider. Evin surdan şurası çık git. Yarın çok sevdiğim ablamın kinasina gidecektim neymiş 3 gün çocuğuna bakacakmisim benden başka yok ooff off içimi dökmek istedim kusura bakmayın burayı da meşgul ettim ama yazmasam catlayacaktim sabrım bitti artık. Önceki evimle aramızda 4 apartman vardı bırakır bırakır giderdi sırf onlar yüzünden taşındım ordan biraz uzağa okadar gelip atamaz başıma diyordum yok kurtuluş yok. 2 senedir ömrümü yediler. Yatılı kalmaları çocuğu tepeme atıp gitmeleri, üstüme misafir doldurup gelmeleri şehir şehir kaçasim var bunlardan daha aklima gelmeyen neler neler. Kafanızı sisirdim kusura bakmayın

Eltinizede üzüldüm . Yazık oda kendi annesini istiyordur yanında ama kv yanında.
Siz de açık açık sakince söyleyin hatta eltinizle iletişim kurun işbirliği yapın.
Kayınvalideniz iki tarafada eziyet etmemiş olur..

kocan o lafları sana değil anasına danasına söyleyecek ,
sende çok yumusak yuzlusun galiba
Söyledi anlamıyorlar ki kaç kere kavga etti yok umurlarinda değil. Çok yumuşak yuzluyum biliyolar yapacaklarını yapıyorlar ama sabrım taşmak üzere kötülük olmasın diyorum ama kullanılmaktan biktim

Söyledi anlamıyorlar ki kaç kere kavga etti yok umurlarinda değil. Çok yumuşak yuzluyum biliyolar yapacaklarını yapıyorlar ama sabrım taşmak üzere kötülük olmasın diyorum ama kullanılmaktan biktim

bıktıysan belli edecen güzelin
anan senı onların enayı olasın dıye dogurmadı

E alma istemiyorum de kapıya tele çıkma
Aramış kayınvalide napiyon diyo bende ne bileyim iyiyim anne oturuyorum dedim. Merve hastaneye yattı yine sen mervelere git hem aysimaya babana abine bak diyo. Gitmem ben oraya onlar buraya gelsin madem dedim o kadar sinirlendim ki git kime bırakırsan bırak. İnsanda utanma olur bu kaçıncı.

baya amiyane tabirle SS kuralı işler arkadaşım. sen onların ağızlarına etmedikçe onlar daha çoook tepende at nallarlar..

Aramış kayınvalide napiyon diyo bende ne bileyim iyiyim anne oturuyorum dedim. Merve hastaneye yattı yine sen mervelere git hem aysimaya babana abine bak diyo. Gitmem ben oraya onlar buraya gelsin madem dedim o kadar sinirlendim ki git kime bırakırsan bırak. İnsanda utanma olur bu kaçıncı.

Ay evine niye çağırıyosun?sana mı doğuruyo
Kayınbaba baksın Çocuğa sen köle misin ben sinir oldum buradan

Eltinizede üzüldüm . Yazık oda kendi annesini istiyordur yanında ama kv yanında.
Siz de açık açık sakince söyleyin hatta eltinizle iletişim kurun işbirliği yapın.
Kayınvalideniz iki tarafada eziyet etmemiş olur..
Yok oda çok yalaka kendi annesinden çok kayinvalideyle oturur kalkar annesini haftada 1 kere arar kayinvalideyle günde 4 5 kez konuşur yalaka kendisi millet kendisini sevsin diye kırk takla atar annesi umrunda bile değil.

Ay evine niye çağırıyosun?sana mı doğuruyo
Kayınbaba baksın Çocuğa sen köle misin ben sinir oldum buradan
Eltinin evine gidip bakacakmisim ne işim var elin evinde hayatta gitmem ev sahibi yokken. Ben bakayım hizmetçileri olayım diye doğurmuş off off

Eşiniz bu kadar yanınızdaysa ne diye 15 dakikalık mesafeye gittiniz açın arayı.

Üstelik de eşinizin de desteğiyle mesafeyi de koydunuz mu bitti gitti. Halinize şükredin çoğumuzun eşi bu konuda tam bir öküzlerin efendisi

Eşiniz bu kadar yanınızdaysa ne diye 15 dakikalık mesafeye gittiniz açın arayı.

Üstelik de eşinizin de desteğiyle mesafeyi de koydunuz mu bitti gitti. Halinize şükredin çoğumuzun eşi bu konuda tam bir öküzlerin efendisi
Ev bulamadık belki birazcık mesafe olunca gelmezler dedik ama nafile zaten biz taşınınca anladılar bizden mı kaciyosunuz demislerdi

Ev bulamadık belki birazcık mesafe olunca gelmezler dedik ama nafile
Siz mesafe koyup tavrınızı belli etmedikçe 50 km öteye de gitseniz gelirler hem de yatılı olarak artık kaç ay kalırlar onu siz benden daha iyi bilirsiniz.. eşiniz sizin yanınızda ve kaç defa kavga etti bu sebepten diyosunuz her şey sizde bitiyo yani

Back
X