Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin tek derdim/ derdimiz bu olsun inşallah :) evet zaten ona dedi şoför ama ben bu konuda düşündüğüm için kendime çevirdim galibaCanım kulübe hoşgeldin o zaman. İlerleyen yaşlarda çok işine yarayacak bu durum kendimden biliyorum. Kıyafet seçiminle biraz oynayabilirsin. Renk seçimleri falan etkili oluyor. Ama sakın büyük göstereyim diye aşırı makyaj falan yapma saçlarını garip model ve renkler yaptırma.
Erkek arkadaşın aslında demode bi şapkayı taktığı için otobüsteki şoför için de o mahallesindeki emminin taktığı şapkaya benzettiği için öyle demiş olabilir mi? :)
Aşırı zayıfsan normal kilona gel. Çok zayıflık da ergen gibi gösteriyor. Sen bakımlı ol hafif makyajını yap zaten bebek gibisin tadını çıkar işte Allah başka dert vermesin gerçekten...
Hahahhiç bişey yapamazsın
ben 27 yaşındayım
hala her yerde çocuk muamelesi görüyorum.
geçenlerde tek başıma seyahat etmem için form doldurtmaya kalktı seyahat acentesi
organlarımı bağışlamaya gittim reşit olmayanlardan almıyoruz dediler
eşimi abim sanan oldu
durakta bana saat soran kadın "iş yerimin servisine binerken" allah zihin açıklığı versin iyi dersler dedi
geçenlerde otobüste yanıma oturan başka bi kadın da başka bi sebepten ağlıyodum üniversiteye gidiyosun ailenden ayrılıyosun diye mi ağlıyosun dedi.
artık ben saldım yani hangisi anlatayım daha.
az önce de bankada muhtemelen gişe görevlisiyle aynı yaşlardayız bana ufak öğrenci muamelesi yaptı yine.
öfff öfff
kurtuluş yok bu durumdan![]()
İyi günler kızlaar. Ben 21 yaşındayım minyon tipliyim ve yüz hatlarım çocuksu haliyle yaşımdan küçük gösteriyorum. Ergenlik döneminde bu durumu baya bi takıyordum kafama ama son iki yıldır umursamıyordum hatta hoşuma bile gitmeye başlamıştı ilerleyen yaşlarda avantajıma olur diyeAma geçenlerde saçımı yaptırırken kuaför yaşın biraz daha büyük olsaydı saçını boyat derdim dedi. Bende o kadar da küçük sayılmam 21 yaşındayım diye cevap verdim. O da yaa kusura bakma ben seni 17 filan sandım dedi hatta yanındaki 16 yaşlarında olan çırak çocuk bile aynen bende öyle sandım dedi bende tabi bozuntuya vermek istemedim ehe ehe hep öyle derler küçük gösteriyorum işte:):):)) diye geçiştirdim
Dün de erkek arkadaşım kasket tarzı bi şapka takmış hani şu emekli amcaların taktığı türden, otobüse binerken şoför niye taktın o şapkayı koca adam sandım seni gencecik kızı takmış koluna diyorum sende genç çocukmuşsun halbuki dedi. O da adama niye öyle dedin abi herkes beğenir şapkamı halbuki filan dedi ama sonra bana yaşlı mı gösteriyorum ya çıkarsam mı şapkayı? dedi. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve tam yaşını gösterir aslında. Ben de şoförün dediğini kuaförün dedikleriyke birleştirip kendime çevirdim
Hala bunu bi sorun olarak değil avantaj olarak görüyorum ama denenlere takıldım biraz. Acaba tarzımda filan değişikliğe mi gitsem diyorum ama Nası yapabilirim çokta bilmiyorum çünkü zaten yaşımın gerektirdiği gibi giyimin kuşamım makyajım daha kadınsı olmaya çalışsam bu sefer görüntümle ters düşer. Yaşımda görünmem için varsa tüyolarınız açığım hanımlaar
![]()
Bende 23 yasindayim 2 aylik hamileym ve beni istemeye geliyolar nerdeyse soylemesem evli oldugumu 18 yasinda gbi duruyorum bosver sende tadını cikar bence gayet iyi halimiz küçuk seyler her zaman tatlidir :) yaşlanmıcazzİyi günler kızlaar. Ben 21 yaşındayım minyon tipliyim ve yüz hatlarım çocuksu haliyle yaşımdan küçük gösteriyorum. Ergenlik döneminde bu durumu baya bi takıyordum kafama ama son iki yıldır umursamıyordum hatta hoşuma bile gitmeye başlamıştı ilerleyen yaşlarda avantajıma olur diyeAma geçenlerde saçımı yaptırırken kuaför yaşın biraz daha büyük olsaydı saçını boyat derdim dedi. Bende o kadar da küçük sayılmam 21 yaşındayım diye cevap verdim. O da yaa kusura bakma ben seni 17 filan sandım dedi hatta yanındaki 16 yaşlarında olan çırak çocuk bile aynen bende öyle sandım dedi bende tabi bozuntuya vermek istemedim ehe ehe hep öyle derler küçük gösteriyorum işte:):):)) diye geçiştirdim
Dün de erkek arkadaşım kasket tarzı bi şapka takmış hani şu emekli amcaların taktığı türden, otobüse binerken şoför niye taktın o şapkayı koca adam sandım seni gencecik kızı takmış koluna diyorum sende genç çocukmuşsun halbuki dedi. O da adama niye öyle dedin abi herkes beğenir şapkamı halbuki filan dedi ama sonra bana yaşlı mı gösteriyorum ya çıkarsam mı şapkayı? dedi. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve tam yaşını gösterir aslında. Ben de şoförün dediğini kuaförün dedikleriyke birleştirip kendime çevirdim
Hala bunu bi sorun olarak değil avantaj olarak görüyorum ama denenlere takıldım biraz. Acaba tarzımda filan değişikliğe mi gitsem diyorum ama Nası yapabilirim çokta bilmiyorum çünkü zaten yaşımın gerektirdiği gibi giyimin kuşamım makyajım daha kadınsı olmaya çalışsam bu sefer görüntümle ters düşer. Yaşımda görünmem için varsa tüyolarınız açığım hanımlaar
![]()
Bana da bu muhabbetler oluyor.Dolmus soforu ogrenci mi diye soruyorhiç bişey yapamazsın
ben 27 yaşındayım
hala her yerde çocuk muamelesi görüyorum.
geçenlerde tek başıma seyahat etmem için form doldurtmaya kalktı seyahat acentesi
organlarımı bağışlamaya gittim reşit olmayanlardan almıyoruz dediler
eşimi abim sanan oldu
durakta bana saat soran kadın "iş yerimin servisine binerken" allah zihin açıklığı versin iyi dersler dedi
geçenlerde otobüste yanıma oturan başka bi kadın da başka bi sebepten ağlıyodum üniversiteye gidiyosun ailenden ayrılıyosun diye mi ağlıyosun dedi.
artık ben saldım yani hangisi anlatayım daha.
az önce de bankada muhtemelen gişe görevlisiyle aynı yaşlardayız bana ufak öğrenci muamelesi yaptı yine.
öfff öfff
kurtuluş yok bu durumdan![]()