• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük göstermek

Sana 17 demişler bana biri 18 sandım ben seni dedi okulda :oha:
Yaşım 32 ve tabi ki benim bu durumdan şikayet etme lüksüm yok şuan için :KK45:

Bende yaşımdan küçük gösteriyorum. Eşimde yaşından büyük duruyor. Aramızda 2 yaş var ama görenler 10 yaş var diyorlar. Ama hiç sıkıntı yapmadım. İki çocuğum var insanlar inanmıyor çocuklarım olduğuna. Biraz kilom var yani 57 kiloyum. İdeal kilom 52 falan. Tabi birazda sıkılaşmak lazım. Eşim verme çocuk gibi olursun diyor. Takılmıyorum memnunum bu durumdan.

Derdiniz cok guzelmis ozendim .Benim gibi kırklı yaslara gelip kucuk gosterince cok mutlu olucaksiniz.

Bende çam yarmasi kadar biseyim aslinda ama kizimin ablasi erkek arkadasimin kardesi saniliyorum.makyajla vs yas buyuk gorunmezde belki mimikler konusma tarzin yasini belirleyici olabilir

Ne güzel işte büyük gösterince de kart horoz diyeceklerdi. Benim yaşım da 23 fakat yaşımı söylediğimde 17 18 gösteriyorsun diyenler oluyor. Yüz hatlarımızla ilgili bu durum boyla vs. ile alakası yok.

Canım kulübe hoşgeldin o zaman. İlerleyen yaşlarda çok işine yarayacak bu durum kendimden biliyorum. Kıyafet seçiminle biraz oynayabilirsin. Renk seçimleri falan etkili oluyor. Ama sakın büyük göstereyim diye aşırı makyaj falan yapma saçlarını garip model ve renkler yaptırma.
Erkek arkadaşın aslında demode bi şapkayı taktığı için otobüsteki şoför için de o mahallesindeki emminin taktığı şapkaya benzettiği için öyle demiş olabilir mi? :)
Aşırı zayıfsan normal kilona gel. Çok zayıflık da ergen gibi gösteriyor. Sen bakımlı ol hafif makyajını yap zaten bebek gibisin tadını çıkar işte Allah başka dert vermesin gerçekten...
Amin tek derdim/ derdimiz bu olsun inşallah :) evet zaten ona dedi şoför ama ben bu konuda düşündüğüm için kendime çevirdim galiba :D çok zayıf değilim boyum 1.60 ona göre 4-5 kilo fazlam var galiba. Dediğiniz gibi abes bi görüntü olmasını bende istemem aşırı şeyler yapmam zaten ama biraz daha büyük olsaydın diyen kuaföre gidip ben büyüdüm geldim diyip bi ombre yaptırabilirim :D

Bence ben yaşımı gösteriyorum ama daha küçük durduğumu söylüyorlar .. ne önemi var ki ? Genci de yaşlısı da 2 metre çukura girecek ..

Edit : Bir arkadaşım var ,40 yaşında . Gören inanmıyor ,23 en fazla 25ten fazla değil diye bahse giriyorlar :)

hiç bişey yapamazsın
ben 27 yaşındayım
hala her yerde çocuk muamelesi görüyorum.
geçenlerde tek başıma seyahat etmem için form doldurtmaya kalktı seyahat acentesi
organlarımı bağışlamaya gittim reşit olmayanlardan almıyoruz dediler
eşimi abim sanan oldu :KK70:
durakta bana saat soran kadın "iş yerimin servisine binerken" allah zihin açıklığı versin iyi dersler dedi :KK70:
geçenlerde otobüste yanıma oturan başka bi kadın da başka bi sebepten ağlıyodum üniversiteye gidiyosun ailenden ayrılıyosun diye mi ağlıyosun dedi.

artık ben saldım yani hangisi anlatayım daha.

az önce de bankada muhtemelen gişe görevlisiyle aynı yaşlardayız bana ufak öğrenci muamelesi yaptı yine.
öfff öfff

kurtuluş yok bu durumdan :KK70:
Hahah :D bi de kaça gidiyosun derler sürekli. Liseli çocuklar yaşıtları gibi muamele ederler filan :D

Ay derdiniz çok tatlı gerçekten :)
Yaslanmayacaksınız işte ne güzel

İyi günler kızlaar. Ben 21 yaşındayım minyon tipliyim ve yüz hatlarım çocuksu haliyle yaşımdan küçük gösteriyorum. Ergenlik döneminde bu durumu baya bi takıyordum kafama ama son iki yıldır umursamıyordum hatta hoşuma bile gitmeye başlamıştı ilerleyen yaşlarda avantajıma olur diye :KK49:Ama geçenlerde saçımı yaptırırken kuaför yaşın biraz daha büyük olsaydı saçını boyat derdim dedi. Bende o kadar da küçük sayılmam 21 yaşındayım diye cevap verdim. O da yaa kusura bakma ben seni 17 filan sandım dedi hatta yanındaki 16 yaşlarında olan çırak çocuk bile aynen bende öyle sandım dedi bende tabi bozuntuya vermek istemedim ehe ehe hep öyle derler küçük gösteriyorum işte:):):)) diye geçiştirdim :KK70: Dün de erkek arkadaşım kasket tarzı bi şapka takmış hani şu emekli amcaların taktığı türden, otobüse binerken şoför niye taktın o şapkayı koca adam sandım seni gencecik kızı takmış koluna diyorum sende genç çocukmuşsun halbuki dedi. O da adama niye öyle dedin abi herkes beğenir şapkamı halbuki filan dedi ama sonra bana yaşlı mı gösteriyorum ya çıkarsam mı şapkayı? dedi. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve tam yaşını gösterir aslında. Ben de şoförün dediğini kuaförün dedikleriyke birleştirip kendime çevirdim :110:Hala bunu bi sorun olarak değil avantaj olarak görüyorum ama denenlere takıldım biraz. Acaba tarzımda filan değişikliğe mi gitsem diyorum ama Nası yapabilirim çokta bilmiyorum çünkü zaten yaşımın gerektirdiği gibi giyimin kuşamım makyajım daha kadınsı olmaya çalışsam bu sefer görüntümle ters düşer. Yaşımda görünmem için varsa tüyolarınız açığım hanımlaar:KK52:

hahaha bende senin gibi sinir olurdum 18 yaşından küçük sananlar olurdu kıymetini bil bu günlerin bak 30 yaşındayım ama kimseyi inandıramıyorum çok mutluyum :KK54::KK54:
giyim tarzın nasıldır bilmiyorum ama yani o yaştaki insanın daha ağır şeyler giymesi de daha itici oluyor.
Teşekkür et sadece bence :)
Geçenlerde marketten alkol alırken kasiyer kimlik görebilir miyim deyince sarılmak istedim:KK70::KK70:

25 yasindayim. Hamilelik icin kontrole gittigimde once 18 yasindan buyuk musun diye soruyor doktor :) minyon da degilim. 1,68 boyum 84 kiloyum :) yani bazi insanlar gostermiyor yasini. Bir keresinde kuafirdeyim. Kiz bana universiteye hazirlaniyor musun diye sormustu. 5 yillik universiteden mezun olduktan sonra gerceklesti bu olay. Cok takma bence :)

yaş 32 bana gore yasımı gosterıyorum ama baskalarına gore en fazla 24-25 im.. ustune evlıyım bır cocuk annesıyım, fızıkende spor dıyet vs yapmamama ragmen ıdeal olculerdeyım , esımle aramda 15 yas fark var o da genc gosterır kımse o kadar fark var demez ama bız bılıyoruz ayrı mesele ;)
yanı gwenc gostermek her daım avantajdır , gulun gecın hatta tesekkur edın ben oyle yapıyorum ;)

İyi günler kızlaar. Ben 21 yaşındayım minyon tipliyim ve yüz hatlarım çocuksu haliyle yaşımdan küçük gösteriyorum. Ergenlik döneminde bu durumu baya bi takıyordum kafama ama son iki yıldır umursamıyordum hatta hoşuma bile gitmeye başlamıştı ilerleyen yaşlarda avantajıma olur diye :KK49:Ama geçenlerde saçımı yaptırırken kuaför yaşın biraz daha büyük olsaydı saçını boyat derdim dedi. Bende o kadar da küçük sayılmam 21 yaşındayım diye cevap verdim. O da yaa kusura bakma ben seni 17 filan sandım dedi hatta yanındaki 16 yaşlarında olan çırak çocuk bile aynen bende öyle sandım dedi bende tabi bozuntuya vermek istemedim ehe ehe hep öyle derler küçük gösteriyorum işte:):):)) diye geçiştirdim :KK70: Dün de erkek arkadaşım kasket tarzı bi şapka takmış hani şu emekli amcaların taktığı türden, otobüse binerken şoför niye taktın o şapkayı koca adam sandım seni gencecik kızı takmış koluna diyorum sende genç çocukmuşsun halbuki dedi. O da adama niye öyle dedin abi herkes beğenir şapkamı halbuki filan dedi ama sonra bana yaşlı mı gösteriyorum ya çıkarsam mı şapkayı? dedi. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve tam yaşını gösterir aslında. Ben de şoförün dediğini kuaförün dedikleriyke birleştirip kendime çevirdim :110:Hala bunu bi sorun olarak değil avantaj olarak görüyorum ama denenlere takıldım biraz. Acaba tarzımda filan değişikliğe mi gitsem diyorum ama Nası yapabilirim çokta bilmiyorum çünkü zaten yaşımın gerektirdiği gibi giyimin kuşamım makyajım daha kadınsı olmaya çalışsam bu sefer görüntümle ters düşer. Yaşımda görünmem için varsa tüyolarınız açığım hanımlaar:KK52:
Bende 23 yasindayim 2 aylik hamileym ve beni istemeye geliyolar nerdeyse soylemesem evli oldugumu 18 yasinda gbi duruyorum bosver sende tadını cikar bence gayet iyi halimiz küçuk seyler her zaman tatlidir :) yaşlanmıcazz

Ben 30yasindayim
Okuyon mu sen lise sondamisin diyolar.:21:
Kucuk gostermemden dolayi cok komik durumlara maruz kalmisimdir. Bosverin buyuk gosterip de ne olcak ne guzel yaslanmiyoruz iste.

Benim de hoşuma gitmiyor küçük göstermek. Çocuk muamelesi yapıyorlar her yerde. Doğum yaptım hastanede görenler çocuk anneymişim gibi davrandı. Yaşımı söyleyince çok şaşırıyorlar.

:KK70:
Geçen +18 bir alışveriş yapıyorum, kadın bana reşit misiniz, beni mi kandırıyorsunuz dedi :rolleyes:
E be abla hadi genç gösteriyoz da yanımdaki 2 çocuğu da mı görmüyon:KK64:

Bence o kadar genç göstermek mümkün değil, artık makyaj ve giyim tarzı nedeniyle daha çok insanlar yaşlı gösteriyor, özellikle gençler büyüklere özendikleri için iyice karışıyor ortalık.
Hiç tarzınızı bu sebeple değiştirmeyin.

kıymetini bilin gençler :KK70:
20 li yaşlarda çok sinir olurdum, özellikle iş hayatında sıkıntı yaşadığım da oldu ama iyi ki diyorum şimdi.
35 yaşındayım, yanımda 5.5 yaşındaki kızımı görenler, aaa annesi misin ne genç anne olmuşsun diyorlar,
hiiç bozmuyorum ehe ehe :cool:

hiç bişey yapamazsın
ben 27 yaşındayım
hala her yerde çocuk muamelesi görüyorum.
geçenlerde tek başıma seyahat etmem için form doldurtmaya kalktı seyahat acentesi
organlarımı bağışlamaya gittim reşit olmayanlardan almıyoruz dediler
eşimi abim sanan oldu :KK70:
durakta bana saat soran kadın "iş yerimin servisine binerken" allah zihin açıklığı versin iyi dersler dedi :KK70:
geçenlerde otobüste yanıma oturan başka bi kadın da başka bi sebepten ağlıyodum üniversiteye gidiyosun ailenden ayrılıyosun diye mi ağlıyosun dedi.

artık ben saldım yani hangisi anlatayım daha.

az önce de bankada muhtemelen gişe görevlisiyle aynı yaşlardayız bana ufak öğrenci muamelesi yaptı yine.
öfff öfff

kurtuluş yok bu durumdan :KK70:
Bana da bu muhabbetler oluyor.Dolmus soforu ogrenci mi diye soruyor
Yada sormadan ogrenci kesiyor.Is yerinde stajer sanan orta yasli hastalar cikiyor.Is yerinde 25 yasinda yeni atanmis sanan is arkadaslari oluyor yasimi duyunca soktan soka giriyorlar nufus kagidimi gormek istiyorlar.Halbuki bir 30 u eh gecmesem de bir 30 gosteriyorum benim anlayisima gore.Cunku 30 umda cok daha taze ve guzeldim.30umda da 20 gosterecek kadar taze ve gergindim.35 ten sonra yuzum gevsemeye basladi.Ama bana gore.Cevreye gore bayagi iyiyim.E daha da mi gevsemeyeyim ama uzuluyorum.Benim yasim 40.

Back
X