• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük göstermek

:KK70:
Geçen +18 bir alışveriş yapıyorum, kadın bana reşit misiniz, beni mi kandırıyorsunuz dedi :rolleyes:
E be abla hadi genç gösteriyoz da yanımdaki 2 çocuğu da mı görmüyon:KK64:

Bence o kadar genç göstermek mümkün değil, artık makyaj ve giyim tarzı nedeniyle daha çok insanlar yaşlı gösteriyor, özellikle gençler büyüklere özendikleri için iyice karışıyor ortalık.
Hiç tarzınızı bu sebeple değiştirmeyin.
Evet ya alışverişlerde, yaş sınırı olan filmlerde filan illa bi kimlik görmek istiyorlar bende gösterip hıh diye saçımı savurup geçiyorum :D ve haklısınız artık 13 14 yaşında kızlar bile giyimleriyle makyajlarıyla biraz da yapılarında varsa 20 li yaşlarda gösteriyorlar resmen. Ama son gülen biz olucaz :21:

17 yasindaylen 14 yasinda sanmalari hosuma gitmiyordu.. ama 35 inde 25 sanmalari muazzam iste.. nasil bir gurur oksanmasidir o :)))

Simdi aklima geldi cok bilindik bir kozmetik magazasinda oje alirken bana da yasimi sormustu kasadaki kiz.
"18 yasindan buyuk musunuz?" diye.
Ne alaka anlayamamistim oje ile ne ilgisi var bilen var mi?

benim o aralık açıldı gayette memnunum :) 21 iken 15 zannederlerdi şimdi 22 maksimum 23 diyorlar geçen komşumuz geldi kaç yaşındasın sen dedi söyledim de ya 22 anca derdim diyo benden 10 yaş küçükler adımla seslenir abla demiyo kolay kolay kimse yüz hatlarımdan dolayı öyleyim annemde öyledir torunu varken annemi kadının biri oğluna kız diye isteyecekmiş :KK70::KK70::KK70::KK70:
Torun sahibi bir anneanne ve onu oğluna kız diye almak isteyen bir kayınvalıde adayı, evet geçende benim babaanneme görücü gelmiş,babaannemi fırında gören bir hanım çok beğenmiş illede seni oğluma istiyecem diye tutturmuş.

24 bitti benimde. Iki küçük kızım var kardeşim sanıyorlar.
Gecen 101 de kız 16 gosteriyorsunuz dedi. Bozuldum.
Bir teyzede boyum uzun olduğundan biraz da toplu olduğumdan gelişmiş ergen seni nerenden çıkardın bu bebeleri dedi. Onada bozuldum.
Oyle bozulup duruyorum ağzım açılmıyor. Napalim ilerde meyvelerini toplariz.

şu densiz teyzeleri tedavülden kaldırsınlar lütfen ya;genç göstermek mükemmel cidden 32 'de 20 görünmek nimet ama böyle anneliği görüntüyle bağdaştıran teyzelere sinirr oluyorum ifrittt oluyorrummm...sanki her anne olan yaşını başını almış kadın olarak gözükmek zorundaymış gibi.

İyi günler kızlaar. Ben 21 yaşındayım minyon tipliyim ve yüz hatlarım çocuksu haliyle yaşımdan küçük gösteriyorum. Ergenlik döneminde bu durumu baya bi takıyordum kafama ama son iki yıldır umursamıyordum hatta hoşuma bile gitmeye başlamıştı ilerleyen yaşlarda avantajıma olur diye :KK49:Ama geçenlerde saçımı yaptırırken kuaför yaşın biraz daha büyük olsaydı saçını boyat derdim dedi. Bende o kadar da küçük sayılmam 21 yaşındayım diye cevap verdim. O da yaa kusura bakma ben seni 17 filan sandım dedi hatta yanındaki 16 yaşlarında olan çırak çocuk bile aynen bende öyle sandım dedi bende tabi bozuntuya vermek istemedim ehe ehe hep öyle derler küçük gösteriyorum işte:):):)) diye geçiştirdim :KK70: Dün de erkek arkadaşım kasket tarzı bi şapka takmış hani şu emekli amcaların taktığı türden, otobüse binerken şoför niye taktın o şapkayı koca adam sandım seni gencecik kızı takmış koluna diyorum sende genç çocukmuşsun halbuki dedi. O da adama niye öyle dedin abi herkes beğenir şapkamı halbuki filan dedi ama sonra bana yaşlı mı gösteriyorum ya çıkarsam mı şapkayı? dedi. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve tam yaşını gösterir aslında. Ben de şoförün dediğini kuaförün dedikleriyke birleştirip kendime çevirdim :110:Hala bunu bi sorun olarak değil avantaj olarak görüyorum ama denenlere takıldım biraz. Acaba tarzımda filan değişikliğe mi gitsem diyorum ama Nası yapabilirim çokta bilmiyorum çünkü zaten yaşımın gerektirdiği gibi giyimin kuşamım makyajım daha kadınsı olmaya çalışsam bu sefer görüntümle ters düşer. Yaşımda görünmem için varsa tüyolarınız açığım hanımlaar:KK52:
Bende 50 yi geçtim ama 30 yaşında zannediyorlar.

Abv:KK70:
Yaş 24
Beni de lise öğrencisi sanıyorlar

Çünkü neden?

Siz Yen’i nesil hormonlu, kocaman yetişiyorsunuz
1 tane rimelim, 1 göz kalemim var
1 senedir kullanmadım. Tarihleri geçmiş.

Asla fondöten, bb cream, pudra kullanmam.
Saçlarıma duştan sonra kayısı yağıyla şekil veririm.

Cildim kurudur, ama tek ilacım yine bitkisel yağlar, hiç sivilce problemim olmadı.

Tutturmuşlar bir minyon

Boyum 175

Sizler kadar 80lerde bile makyaj furyası yoktu

Dert mert değil.

Seni cebinden çıkaracak nice ablalar var burda.

Başka yerde övgü battaniyesini ara

Abv:KK70:
Yaş 24
Beni de lise öğrencisi sanıyorlar

Çünkü neden?

Siz Yen’i nesil hormonlu, kocaman yetişiyorsunuz
1 tane rimelim, 1 göz kalemim var
1 senedir kullanmadım. Tarihleri geçmiş.

Asla fondöten, bb cream, pudra kullanmam.
Saçlarıma duştan sonra kayısı yağıyla şekil veririm.

Cildim kurudur, ama tek ilacım yine bitkisel yağlar, hiç sivilce problemim olmadı.

Tutturmuşlar bir minyon

Boyum 175

Sizler kadar 80lerde bile makyaj furyası yoktu

Dert mert değil.

Seni cebinden çıkaracak nice ablalar var burda.

Başka yerde övgü battaniyesini ara
Siz yeni nesil diye yaptığın genellemede ben varsam eğer sende 24 yaşında olduğuna göre çokta bir nesil farkı yok aramızda. Makyaj tercih meselesidir yapmak veya yapmamak övünülecek bir şey değildir. Sanırım konu içeriğini okumadan başlığa yorum yaptın sadece. Ben zaten çok yakınmıyorum bu durumdan takıldım biraz sadece ve paylaşmak istedim kimseden övgü beklediğim yok.

Bende yaşımdan küçük gösteriyorum ve çok memnunum bence tadını çıkar:)

Siz yeni nesil diye yaptığın genellemede ben varsam eğer sende 24 yaşında olduğuna göre çokta bir nesil farkı yok aramızda. Makyaj tercih meselesidir yapmak veya yapmamak övünülecek bir şey değildir. Sanırım konu içeriğini okumadan başlığa yorum yaptın sadece. Ben zaten çok yakınmıyorum bu durumdan takıldım biraz sadece ve paylaşmak istedim kimseden övgü beklediğim yok.
Gayet övünülecek durum makyaj
Ben yüzümü yılayıp evden çıkıyorum
Beğeniliyorum.
Sizler o beğeniyi almak için boyanıyorsunuz.

Belki bir kaç yıl sonra makyajsız asla derim bilemem.

İndirimden 5 liraya aldığım fontodeni yüzüme sürmeye çekinirim.
Derimi olabildiğince kimyasalsız tutmaya çalışıyorum.

Ben ısmarlamadım, Allah vermiş, başka cilt, başka yüz verse yine aynı hayatıma devam edecektim.

Bu şaşa bu gösteriş oryantalist işte,
Anca bu tavırla, bu boyalarla, Doğudan Doğuya
En Doğudakilere, aşşa aşşa ede ede beslenir.

Hayaller paris
Gerçekler Kayseri

Çok acı .(

İstediğin kadar makyaj yap, varacağın prens charles değil, öte beriden mesajlaştığın, kanı deli modern eşkiya. Kişi baz alarak yazmadım.
Anadolu’nun fotoğrafıdır bu

Son düzenleme:
Gayet övünülecek durum makyaj
Ben yüzümü yılayıp evden çıkıyorum
Beğeniliyorum.
Sizler o beğeniyi almak için boyanıyorsunuz.

Belki bir kaç yıl sonra makyajsız asla derim bilemem.

İndirimden 5 liraya aldığım fontodeni yüzüme sürmeye çekinirim.
Derimi olabildiğince kimyasalsız tutmaya çalışıyorum.

Ben ısmarlamadım, Allah vermiş, başka cilt, başka yüz verse yine aynı hayatıma devam edecektim.

Bu şaşa bu gösteriş oryantalist işte,
Anca bu tavırla, bu boyalarla, Doğudan Doğuya
En Doğudakilere, aşşa aşşa ede ede beslenir.

Hayaller paris
Gerçekler Kayseri

Çok acı .(

İstediğin kadar makyaj yap, varacağın prens charles değil, öte beriden mesajlaştığın, kanı deli modern eşkiya. Kişi baz alarak yazmadım.
Anadolu’nun fotoğrafıdır bu
Demek istediğini anladım ama o kişi ben değilim o yüzden çok yanlış gelmişsin.

Bende 32 yasindayim goren 25 der. Senin yaslarinda 15 yasinda derlerdi. Buyudum hala inanmaz kimse yasima. Minyon kucuk olmanin avantaji yasin buyuyunce iyi oluyor. Ama bende bazen derdimki off azcik bende kadinsi olsam olgun olsam. Olmuyor canim olmuyor bizim gibi minyonlara olmuyor. Yaslanacagiz 7 yas genc gosterecegiz hep. Aslinda soyle 40 yasinda 33 yasinda gostersem iyi olmaz mi

benim o aralık açıldı gayette memnunum :) 21 iken 15 zannederlerdi şimdi 22 maksimum 23 diyorlar geçen komşumuz geldi kaç yaşındasın sen dedi söyledim de ya 22 anca derdim diyo benden 10 yaş küçükler adımla seslenir abla demiyo kolay kolay kimse yüz hatlarımdan dolayı öyleyim annemde öyledir torunu varken annemi kadının biri oğluna kız diye isteyecekmiş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben de aynı böyleyim ya ve yaş aldıkça, insanlar yaşımı sorduğunda cevapladığımda yüzlerinde oluşan dehşet ifadesi de büyüyor, ona çok gülüyorum :halay:"neeee" falan diye kaliyorlar.. ama ben evli degilim, coluk cocugum yok olsa yaşlanırım diye korkmaya başladım çünkü hayatım boyunca küçük dediler, birden yaşıma gelirsem ben şok..

İyi günler kızlaar. Ben 21 yaşındayım minyon tipliyim ve yüz hatlarım çocuksu haliyle yaşımdan küçük gösteriyorum. Ergenlik döneminde bu durumu baya bi takıyordum kafama ama son iki yıldır umursamıyordum hatta hoşuma bile gitmeye başlamıştı ilerleyen yaşlarda avantajıma olur diye :KK49:Ama geçenlerde saçımı yaptırırken kuaför yaşın biraz daha büyük olsaydı saçını boyat derdim dedi. Bende o kadar da küçük sayılmam 21 yaşındayım diye cevap verdim. O da yaa kusura bakma ben seni 17 filan sandım dedi hatta yanındaki 16 yaşlarında olan çırak çocuk bile aynen bende öyle sandım dedi bende tabi bozuntuya vermek istemedim ehe ehe hep öyle derler küçük gösteriyorum işte:):):)) diye geçiştirdim :KK70: Dün de erkek arkadaşım kasket tarzı bi şapka takmış hani şu emekli amcaların taktığı türden, otobüse binerken şoför niye taktın o şapkayı koca adam sandım seni gencecik kızı takmış koluna diyorum sende genç çocukmuşsun halbuki dedi. O da adama niye öyle dedin abi herkes beğenir şapkamı halbuki filan dedi ama sonra bana yaşlı mı gösteriyorum ya çıkarsam mı şapkayı? dedi. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve tam yaşını gösterir aslında. Ben de şoförün dediğini kuaförün dedikleriyke birleştirip kendime çevirdim :110:Hala bunu bi sorun olarak değil avantaj olarak görüyorum ama denenlere takıldım biraz. Acaba tarzımda filan değişikliğe mi gitsem diyorum ama Nası yapabilirim çokta bilmiyorum çünkü zaten yaşımın gerektirdiği gibi giyimin kuşamım makyajım daha kadınsı olmaya çalışsam bu sefer görüntümle ters düşer. Yaşımda görünmem için varsa tüyolarınız açığım hanımlaar:KK52:
Ayy vallahi bende senin gibiyim 21yasindayim ve kucuk gorunyorum cok gicik oluyorum ama ilerde avantaj olucak :) Evliyim bide ama bekar saniyolar cildircam :)

27 yasindan bildiriyorum senin gibi yasimi gostermiyorum ... bana sen 22 falansin diyorlar asiri hosuma gidiyor ...tas gibisin 21 yasindaki gelini gosterip bir ona bak bir sana dyr ..ileride guzel iltifatlar alacksin:KK48:

Back
X