Küçük göstermek

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
Arkadaslar merhaba 20 yasindayim ama yasimdan cok küçük gösteriyorum bu durumdan cok sıkıldım.Boyum 1,67 falan kilom da cok fazla degil beş kilo fazlam vardir.Herkes beni daha küçük zannediyor aslinda ilk basta isime geliyordu cunku ben de kendimi öyle cok olgun hissetmiyordum ama fazla olunca canimi sikmaya basladi.Sizce nasıl tam yasimda gibi görünebilirim?

30 yaşında da 20 yaşındaki gibi gözükmek istersin.
ben de olgun göstermekten rahatsızım. çabuk yaşlanıcam gibi hissederim sizin gibilere imrenirim mesela :KK17:
30 yasindayken 20 yasinda göstermek daha genç göstermek demektir iyidir evet ama benim yasimdan küçükler cocuk yani benim küçük göstermem cocuk gibi durmam demektir ki bu hic iyi bir sey degil :(

Ya 16 17 falandir herhalde yani küçük duruyorsun diyorlar iste
Çokta bir fark göremedim açıkçası benim gibi 6-7 yaş küçük göstersen ne yapardın ?:))(serzenişte bulunmuşum gibi gelebilir ama tam tersine işime geliyor ) bence çokta kafaya takılacak kadar değil yine de sen bilirsin tabi

Çokta bir fark göremedim açıkçası benim gibi 6-7 yaş küçük göstersen ne yapardın ?:))(serzenişte bulunmuşum gibi gelebilir ama tam tersine işime geliyor ) bence çokta kafaya takılacak kadar değil yine de sen bilirsin tabi
Siz kac yasindasınız kac gösteriyorsunuz o da önemli 26-27 yasinda olsam pekala evet ama su an kötü bence mesela soruyorlar biryere gittigimde resit misin diye veya benim yasimi hep daha küçük zannediyorlar sinir oluyorum

30 yasindayken 20 yasinda göstermek daha genç göstermek demektir iyidir evet ama benim yasimdan küçükler cocuk yani benim küçük göstermem cocuk gibi durmam demektir ki bu hic iyi bir sey degil :KK43:
yaşın ilerledikçe gençliğini anımsarsın demek istedim.
zaten 30 yaşındayken gene küçük göstericeksin yani iyi bir şey, sana sadece şuanlık sıkıntı yaratıyor :)

Siz kac yasindasınız kac gösteriyorsunuz o da önemli 26-27 yasinda olsam pekala evet ama su an kötü bence mesela soruyorlar biryere gittigimde resit misin diye veya benim yasimi hep daha küçük zannediyorlar sinir oluyorum
25 yaşındayım 17-18 yaşındakiler beni yaşıtı sanıyor ya boyun falanda kısa değil aslında acaba yüzden mi küçük gösteriyorsun?

Merhaba canım. Bende 24 yaşındayım. Yakında 25ime giricem. Bana da sordukları lise öğrencisi gibi duruyosun oluyo. Yani bu durumun avantajını kullan çünkü nerede misafirliğe gitsem kızım evlenmeyi düşünmüyor musun gibi sorulara maruz kalmıyorum :D

22yim 15 saniyorlar beni gecen gun ucaga bindim hostes pardon burda 18 yasindan kucukler oturamaz yasinizi ogrenebilir miyim? Dedi 22 dedim hmm yapip gitti. (acil cikis kapisi yaniydi koltugum)

25 yaşındayım 17-18 yaşındakiler beni yaşıtı sanıyor ya boyun falanda kısa değil aslında acaba yüzden mi küçük gösteriyorsun?
Galiba yüzümden ya aynen boyumda kısa degil cok zayıfta degilim hatta bir kaç kilo fazlam var.Cok makyaj falan yapmiyorum yani ondan olabilir mi ama etrafimda makyaj yapmasa bil yasinda gösteren var bilmiyorum yani

Merhaba canım. Bende 24 yaşındayım. Yakında 25ime giricem. Bana da sordukları lise öğrencisi gibi duruyosun oluyo. Yani bu durumun avantajını kullan çünkü nerede misafirliğe gitsem kızım evlenmeyi düşünmüyor musun gibi sorulara maruz kalmıyorum :KK70:
Hahahah aynen o olay cok güzel bir olay o konuda cok iyi birsey ben de katılıyorum.Ama genel anlamda kötü bir olay bence

Galiba yüzümden ya aynen boyumda kısa degil cok zayıfta degilim hatta bir kaç kilo fazlam var.Cok makyaj falan yapmiyorum yani ondan olabilir mi ama etrafimda makyaj yapmasa bil yasinda gösteren var bilmiyorum yani
Hmm makyaj çözüm olabilir belki yanlız o değilde ben seni bundan 4-5 yıl sonra fellik fellik krem cilt bakımı vs ararken görmek isterim yine burada :))

Hmm makyaj çözüm olabilir belki yanlız o değilde ben seni bundan 4-5 yıl sonra fellik fellik krem cilt bakımı vs ararken görmek isterim yine burada :))
Hic sanmiyorum cunku zaten yapsamda o kadar makyaj yapmam :) En fazla eyeliner rimel arada da ruj sürüyorum acik renk fondoten falan hic kullanmam

Back
X