küçük gözüküyo bu kötü işeymi

Sibelllim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
4
1
3
42
ben en son 10 ekimde regli oldum cuma günü doktora gittim doktor bana regline göre 4 gün küçük gözüküyor bebeğin dedi tam 5 haftalık gözüküyormuş korkma kötü bişey deil dedi ama kafamdan birsürü şey geçiyo doktor beni avutmak içinmi söylüyor yardımcı olabilirmisiniz

Canim benimde 10 ekimdi adetim bizfe 6 haftalik olarak bekliyorduk ama 5 hafyalik olarak gorundu ultrasonda...4 gun onemli degil ki ....o 4-7 gun adet oldugumuz gunler zaten....nirmal yani endiselenme ....rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagimiza versin ins

Aynısı bende de oldu. Endişe etme. Son adet tarihine göre1 hafta daha büyük olması gerekiyordu bende de. Sata göre 7+4 görünürken ultrasonda 6+4 görünüyor.

ben en son 10 ekimde regli oldum cuma günü doktora gittim doktor bana regline göre 4 gün küçük gözüküyor bebeğin dedi tam 5 haftalık gözüküyormuş korkma kötü bişey deil dedi ama kafamdan birsürü şey geçiyo doktor beni avutmak içinmi söylüyor yardımcı olabilirmisiniz
benimde aynı canım 3 gün geriden geliyor gebelik haftam 6+6 iken bebek 6+3dü yarın kontrole gidicem bakalım aynımı.bende korkuyorum ya daha geri çıkarsa bu kezde diye...

endişelenmeyin geç döllenme ya da geç yumurtlama olmuştur. ilk bebeğimde doğuma kadar hep 2-3 hafta geriydi. ikincide geç yumurtlama olduğu için bir hafta geriydi

Back
X