Küçük Kadınlar - Star Tv

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
Küçük Kadınlar 1. Bölüm

Küçük Kadınlar başrollerinde Ekin Türkmen, Ali İl, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Burak Sağyaşar ve Selin Ilgar'ın yeni Kanal D dizisi olarak yeni yayın döneminde ekranlara geliyor. İşte merakla beklenen Küçük Kadınlar'ın 1. bölümü.

Hayat geçmek zorunda olduğumuz sınavlarla doludur. Bu sınavlar kimilerine “kolay” gelir… Sorunların çözümlerini bulmakta zorluk çekmezler… Adeta sorun çözümüyle birlikte gelir… Bunlar şanslı insanlardır. Bir de hayatları boyunca zor sınavları geçmek zorunda olanlar vardır. Onlar bir çok zorluğa göğüs germek, sırtlarına binen ağır yükleri biraz olsun hafifletmek için hayatları boyunca debelenip dururlar. Bunlar da şanssız insanlardır. Ama bu şanssız insanlar hayata daha bağlıdır… Daha bir tadını çıkartırlar mutlu günlerin. Çünkü mücadele bağlılığı, emek sevgiyi, baş etme gücünün farkında olmak da vefayı getirir. Bütün bu zor sınavlarda elimizi tutan, bize destek veren, hatta gerektiğinde bütün sorumluluğu yüklenen iyilik melekleri vardır etrafımızda… Yeryüzündeki meleklerimiz… Annemiz ve babamız… Hayatlarını , çocuklarının mutluluğuna vakfedenler... Hikayemiz yeryüzündeki iyilik meleklerini kaybettikten sonra birbirine kenetlenmiş beş kız kardeşin hikayesidir…

En büyüğü yirmi, en küçüğü altı yaşında olan beş kız kardeş… Anne babaları bu dünyadan göçüp gittikten sonra karşılaşacakları bütün sınavlarda el ele veren , birbirlerine kızsalar da küsseler de , bağırıp çağırsalar da karşılarına çıkan en zor sınavda bile tek bir yürek olan… Birbirlerinden farklı beş kız kardeş… Kardeşlerine hem anne hem baba olan, hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisi Elif (20), içi dışında, sırdaş, güçlü, “delidir ne yapsa yeridir” tanımının en iyi örneklerinden Armağan (17) - nam-ı diğer Armi - , okul derdiyle , sivilceleriyle , üç kuruş harçlıkla arkadaşlarına rezil olmadan onlara yetişme telaşıyla tam bir ergen Yeliz (15), yaşından büyük bir hastalıkla yaşayan, olgun, kitap okuma tutkusu olan, sorumluluk sahibi, anlayışlı Bilge (12) ve en küçük, en hassas, en sevimli, müzik tutkunu Cansu (6).

Anne babalarının bekçilik yaptığı köşkte kendilerine ayrılmış bölümde, her gün doğumunda, umutla, sevgiyle, ayakta kalma azmiyle güne “merhaba” diyecekler. Ne olursa olsun , pes etmeyecekler. Birbirleri için direnecekler. Başlarına gelecek her felaket onlara bir şeyler öğretecek. Daha güzel günler için hırslanacaklar , güçlenecekler…

Onlar Küçük Kadınlar. Onlar ne pahasına olursa olsun düşmemek için hayatla elele mücadele edecek , hep birlikte “büyüyecekler.”

Son düzenleyen: Moderatör:
iki bölümdür izliyorum ben cok sevdim dizi hoşuma getti yane emeğine saglık cnm................hele o erkek gibi olan kısa hasta oldum ..............

Bende izliyorum başından beri etkileyici bi hikayesi var özellikle kardeşlerin küçük yaşta anne ve babalarının ölümü üzerine sorumluluk almaları falan etkileyici,biraz içimi sıkıyo bazen izlerken ama nihayetinde dizi işte,yaz dizisi için yinede kaliteli...

ayy bende ilk bölümden beri isliom..4 bölüm oldu.. her bölümde ağlıom.. annemin hayatına çok yakın kısımları var.. hatırladıkça ağlıos hep birlikte.. çok etkileyici bi dizi gerçekten.. daha neler neler gelcekmiş onların başınaa.. çok kötü şeler gelcekmiş

Bu dizi küçük akdınlar kitabından uyarlanmış.O kitabı okuyanlar bilir gerçkten güzel eski bir kitap.Ama kızlar kitapta bu kadar sert ve agresif deillerdi.Burda ki özellikle büyük iki kız çok gereksiz yerde agresif davranıyorlar ama dediiniz gibi çok hoş kalitelı bir dizi olmuş.İnş sonradan diğer diziler gibi saçmalaşıp bozulmaz.Sıkılmadan izleriz bizde..

ay benim icim bayildi. zaten hayatta can sikcak cok sey var bir de bu kadar bunalimli dizi agir geldi bana

tüm diziler öyle zaten daha ilk bölümden ağlamaya başlıyolar !tatlicadiarzu

dogru soyluyorsun ama su ankiler arasinda bunalim konusunda zirvede

ben avrupa yakasi bazen kavak yelleri izliyorum arada yaprak dokumu ama yaprak dokumu bile her an her an bunalima sokmuyor ama onda da az entrika yok o ayri :)

yabanci diziler en iyisi

yorumuna katılıyorum...küçüklüğümde klitabını severek okuduğumu hatırlıyorum. hatta yabancı filmi çekilmişti. onu izlemiştim. uyarlama bir senaryo...tabi Türkiye şartlarına ve günümüze uyarlamaya çalışınca ortaya garip bi sonuç çıkmış..açıkçası beni sarmadı izlemiyorum....:1no2:

küçük kadınlar zaten çok güzel bir kitap ve bu dizinin kadrosu çok güzel...birbirinden güzel 5kız:1rolleyes: huysuz amca,bade teyze..ali ve utku... oyuncular gerçekten muhteşem..

ayrıca söylemeden edemicem,daha 21yaşında olmasına rağmen çok başarılı olan manken ve oyuncu BURAK SAĞYAŞAR'ı ayrıca tebrik ediyorum:asigim::asigim:

kıslar ben kaçırdım yeliz niye intihar etti,eniştesinin tehdit ettiğini gördüm onla ilgili ama ne oldu hiç bilmiyorum biriniz söyler mi?

Eniştesi yeliz evde yalnızken tacizde bulundu ama tecavüz ettimi bilmiyorum tam anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…