Küçük Kadınlar - Star Tv

kıslar ben kaçırdım yeliz niye intihar etti,eniştesinin tehdit ettiğini gördüm onla ilgili ama ne oldu hiç bilmiyorum biriniz söyler mi?
Eniştesi yeliz evde yalnızken tacizde bulundu ama tecavüz ettimi bilmiyorum tam anlayamadım.

yok tecavüz etmedi.eniştesiyle kaza yapmıştı.ablası yelizi eve götürmek isteyince yeliz eve dönmek istedi ama eniştesi kazayı polise bildirmekle tehtid etti kızı.eğer eve dönerse polise kazayı yelizin yaptığını söylemekle tehtid etti,e üstüne bi de taciz... sonuçta intihar etti yani :1rolleyes:

Güzel bir diziymiş baya ya..
bir kaç gündür gündüz tekrarlarından denk geldim..
baya kaliteli ve güzel..

Eniştesi evdeyken yelize tecavüz etti kız o yüzden intihar etti zaten ama enişte hala kızı tehtit ediyo kızda hiç kimseye bişey söylemedi,bide hala küçük kızı almaya çalışıyo şimdilerde nasıl kötü bi insan böyle sinir oluyorum o kadına,güzel bi dizi ben iyice ısındım artık

ben tecavüz olduğunu sanmıyourm.
sadece dokundu okşadı falan galiba... :bbo:

tecavüz etti yelize o iğrenç herif çünkü yeni blm fragmanında yelizin o deli arkadaşı varya işde onun utkunun cafede oturuyorlardı ya işde ordaki çocuklar o enişteyi dövüyorlardı.......
halayada gıcık oluyorum.

en küçük kız çok şekergamyoncuiremsu
bu dizi izlerken insanı hiç sıkmıyor.
yaz döneminde ki en iyi dizi bence."yerimseniben

Yaz dönemi için gerçekten güzel bir yapım. Hala da hiç hala değil. Elden beter.Çok üzgünüm çoook :dilcikar: Bu haftaki bölümünü izleyemedim. Neler oldu?fisfisfis

Cok güzel bir dizi.Tam bir alie drami.
Bence bu dizi sadece yaz dizisi olarak kalmayacak
kesin devam eder uzun bir süre.
Ya kizlar bende cok merak ediyorum.Tecavüzmü oldu tacizmi.?
Galiba bilerek tam aciklamadilar bunu,

evet yaa ben mutlaka bi bölümünde ağlıyorumm çok güsell armiyle utkuyada baılıyorum..
ben o mavi gözlü çocukla en büyük ablaya noldu onu anlamadım kaçırdım geçenlerden..

evet yaa ben mutlaka bi bölümünde ağlıyorumm çok güsell armiyle utkuyada baılıyorum..
ben o mavi gözlü çocukla en büyük ablaya noldu onu anlamadım kaçırdım geçenlerden..

Elif kardeşini sürekli kaçırıyordu ya halası almasın diye, mavi gözlü çocuk yani ali de, kaçırmakla kendisine zarar vereceğini düşünerek yerlerini söyledi elif ve cansunun, elifte ihbar edenin ali olduğunu ögrenince araları bozuldu diye biliyorum.

Peki yelize tecavüz olmadıysa neden kız intihar etti bana kalırsa tecavüze uğradı eniştesi tarafından o kısmı göstermediler zaten,bu arada dünkü bölümde enişteyi ne güzel dövdüler öyle içimin yağları eridi valla ellerine sağlık çok sevindim:))

ben salı günlerini iple ceker duruma geldim özellikle armiyi cok seviyorumya

evet arkadasın dediği gibi oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…