Küçük kardeşime çokmu ayıp yaptım

Meryem4343

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
6
-30
6
24
Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.

16 yaşında? Çok küçük? Cinsel olarak bir şeyler idrak edemiyor? Kardeşinizin zihinsel bir engeli yoksa cinsel olarak bir şeylerin idrakına varabileceği yaşta dalga mı geçiyorsunuz 😃 Sütyenden de kimsenin cinsel psikolojisi bozulmaz merak etmeyin ama öyle dünyadan bir haber gibi davranacağınıza kendinize tokat attırmayın önce. Gayet de tokata tokatla karşılık verilecek yaş grubundasınız yapıştırın bir tane. Kafanızı da olduğunuz fanustan çıkarın

Kalkıp sana tokat atan kardeşin mi küçük?
Onun mu psikolojisini etkilemek istemiyorsun?
16 yaşında bir dağ ayısı besliyorsunuz evde, hiç de küçük değil. Yazık, yakında doğaya salinacak başka insanlara da zarar verecek. Üzüldüm dünyada böyle iğrenç insanların hala yaşamasına.
Sudyen çıkarma meselesine gelince , biraz dikkat etseniz iyiymiş ama olan olmuş yani, ne var? Eller aya gidiyor şu gördüğünüz muameleye bakin

Aaaa siz geçen günkü "16 yaşında kardeşim kendinden bir iki yaş büyüklerle arkadaşlık kuruyor,nasıl ayirayim" diyen kizmişsiniz.
4 mesajınız var 4u de erkek kardeşinizle alakalı. Bence psikolojiniz hiç sağlam değil, takmissiniz çocuğa.
Çocuk da çocuk olsa ...
Neyse:sopa:
😂😂 geliyor gelmekte olan ,
geleceğin görümcesi .

Geleceğe bir meşe odunu yetişiyor... Kimbilir hangi kadının canını yakacak. Ne küçüğü boşansın da semerini yesin. Sütyen askısı meselesine gelince. Kardeşin ergenlik çağında hani o buluğ dediğimiz çağ var ya cinselliğin olduğu çağ heh işte o çağda. Sen de her ne kadar kardeşin olsa da özel durumlari onun yanında yapmamalisin. Yaparsan önemsediğin kardeşin için bu tür şeyler normal gelecek. Edep denilen şey evde başlıyor...

Yuh, küçük dediğiniz anlamaz dediğiniz kardeşinizin tokatını yemişsiniz. Ergenlikte böyle sinirlenmeler olabilir diye şiddeti normalleştirmeyin. Ben de erkek kardeşim de ergen olduk kimseye el kaldırmadık. Sizce 16 yaş küçük mü? O idrak edemez demişsiniz ama bana siz idrak edemiyor gibi geldiniz.

Aaaa siz geçen günkü "16 yaşında kardeşim kendinden bir iki yaş büyüklerle arkadaşlık kuruyor,nasıl ayirayim" diyen kizmişsiniz.
4 mesajınız var 4u de erkek kardeşinizle alakalı. Bence psikolojiniz hiç sağlam değil, takmissiniz çocuğa.
Çocuk da çocuk olsa ...
Neyse:sopa:

Ben de acaba O muydu diye aklima geldi.
Aralarinda 2 yaş varmiş demek ki konu sahibi kendini çok buyuk sandiği için kardeşini de cok kucuk saniyor. Algilari karişmiş baya ondanmiş demek ki. 😂😂

Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.
16 yaşında cinsellik konusunda emin ol fazlasıyla zirvedeler. Neresi küçük kardeşinizin. Birde size tokat atıyor. Ve acaba ayıp ettim mi diyorsunuz. Ergenliğine verirseniz her şeyi ileride karısını da döver çocuğunu da döver haberiniz olsun.

Siz dünde 16 yaşındaki kardeşinizin 1-2 yaş büyük arkadaşları var diye endişe ediyordunuz.

Konuları dalga geçmek için açtığınız düşünüyorum. Yoksa 16 yaşında cinsel olarak birşeyleri idrak edemeyeceği saçmalığını yazmazsınız. 1-2 yaş büyük diye arkadaşlarına abileri demezsiniz.

Sizden 2 yaş küçükse kardeşiniz çok küçük nasıl oluyor? Siz de 18 yaşındasınız yani.
Yanında çıkarmanız hoş olmamış ne gerek var gidin bir odaya çıkarın.
Kardeşinizin size tokat atması ise rezalet.

Kardesiniz kucuk degil oncelikle. Ama sorun bu degil. Size tokat atmasi. Hepimiz ergen olduk.anlik sinirlenip kmselere saldirmadik ama. Sutyeninizi de erkek kardesinizin yaninda cikarmayin ama bi zahmet

Kardeşimiz 6 yaşında değil 16 yaşında. Ne demek cinselliği idrak edecek yaşta değil? Ayrıca ergenlerin insanlara tokat atması, hakaret etmesi normal görülüyor da benim mi haberim yok? Hala psikolojisi bozulmasın derdindesiniz. Tokadı yiyip ayıp oldu mu diye düşünüyorsunuz kardeşiniz bunu düşüneceğine. Evde bir tane normal insan yok

annenize “anne sutyen bu normal bir sey neden rahatsiz olsun” diyeceginize kardesinize cinsiyetsiz muamelesi yapmaniz asiri yersiz. ne yani o cidden size gore “erkek” olsa sutyenden rahatsiz olmasi normal mi olacakti? gercekten sizi yetistirenlere yazik diyorum ya artik.

Annenize güzel bir ağzının payını verin erkek kardeşiniz sütyen askınızı görmüşse ne olmuş yani? Ne iğrenç düşünce.
Kardeşiniz de çocuk falan değil yani gayet anlar bu olayları. O size yapıştırdıysa bir tane de gelişine siz yapıştırın alışmasın sizi dövmeye, çıkartın pestilini💖

Back
X