Küçük kardeşime çokmu ayıp yaptım

Kardeşiniz pek çok şeyi idrak edecek yaşta, evlense çocuğu olur öyle diyim 😁
Yanında iç çamaşırı çıkarmanız bana göre de hoş bir durum olmamış.
Bazı şeylere dikkat etmek gerek.

Kardeşinizin psikolojisini düşündüğünüz konuyu anlayamadım.
Sütyen görmek ile psikolojisi bozulmamıştır ama onunla ; hani o mu erkek, erkek nerede diye dalga geçmeniz evet
Bu psikolojisini etkileyebilecek bir şey .

Tokat atmasi da sanırım, al işte bak nasıl da erkeğim diye gösterme çabasından 😆🤦🏻‍♀️(cahil Anadolu erkek zihniyeti)

Pardon evet erkeksin ama daha adam olamamışsin hadsiz ablaya tokat ne demek diyip bir tokat da siz atarak kardeşliğinize devam edebilirsiniz ..

Siz hastasiniz bence psikiyatriye gidin acil

annenize “anne sutyen bu normal bir sey neden rahatsiz olsun” diyeceginize kardesinize cinsiyetsiz muamelesi yapmaniz asiri yersiz. ne yani o cidden size gore “erkek” olsa sutyenden rahatsiz olmasi normal mi olacakti? gercekten sizi yetistirenlere yazik diyorum ya artik.
Benim kardesim 22 yasında bazen odamda takılırken geliyo fazla konusuyor ben de bölmemek icin hemen alttan cıkarıyorum 🤣 her seferinde OFF ABLA diyip gidiyo odadan 😞 henüz tokatlaşmadık🙏🙏

Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.
Şimdi olay kurgu da kurgu olmasına, ben bu kurgunun altında yatan nedeni merak ediyorum. İnsanın trollük etmeyi seçtiği konu da kendisi hakkında bi şeyler anlatır çünkü. Hani bi sütyenin hazin hikayesini yazmak için sebep ne ? Neden sayın troll:KK64:

Bu arada sizden bagımsız bu bizim toplumdaki sözde yüksek ailevi değerler, saygı, ahlak ve edeple açıklanan ama özünde buram buram samimiyetsizlik, şekilcilik ve cinsiyetçilik kokan bazı davranışlar... kötü be, yazık yani.

Mesela bırakın 16'yı 6 yaşında bi çocuk bile kadınların memeleri olduğunu biliyo mu, biliyo. Yine bırakın 16'yı 6 yaşında bi çocuk bile bütün gün giyilen ve toparlama görevi gören sıkı bi kıyafetin vücutta rahatsızlık yarattabileceğini anlayabiliyo mu, anlayabiliyo. Ama ailesiyle yaşayan kaç kadın kendi evinde sutyensiz dolaşabiliyo?

Yani bi gün, bi hafta aman kıyafetime dikkat edeyim de adabı muaşerete uygun olsun kasıntılığından da bahsetmiyorum. Baya ergenlikten baslayarak yıllarca ailesiyle yaşayan bi ton kadın var ve bu kadınların üstünde bırakın sutyeni aman dogru otur, aman dogru giyin, aman öyle egilme böyle kalkma diye salak bi baskı var. Ama erkek kardes evde ustsuz kosturuyo o sırada, baba atletli, kimse de evde kadın var olmaz demiyo.

Ki zaten dememeli de. Temel hijyen koşullarını tuttur, ortak yaşam alanlarını ortak yaşanamayacak hale getirme, kendin gibi ol kafi işte. Aile zaten iyi, kötü, güzel, çirkin, hasta, salaş, sağlıklı, özenli her halini bilen, her halini kabul eden insanlardan oluşması gereken bi oluşum.

Geçenlerde duyduğum saçma salak bi olay yüzünden ben de kuruldum da yazdım ya bu konuya, aferin bana. Neyse bu da dursun burada.

Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.
sizin kardeşinizle bi alıp veremediğiniz var ama ne bilmiyorum. Dünkü konunuz da evlere şenlikti. Patolojik bir kaygı/davranış/bağlanma şekliniz var bence. Hoş, anneniz ve kardeşiniz de pek normal sayılmazlar. Ailecek destek alın. Ama zannetmiyorum alacağınızı

Benim erkek kardeşim de benden iki yaş küçük. Kalkıp bana tokat atacak😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 neyse............. Saygı sevgi diye bir şey yok mu sizin aranızda? Ayrıca abla kardeş arasında cinsiyet diye bir şey olmaz, olamaz. Anneniz kardeşinizi çok yanlış yetiştiriyor.

Çocuğum sen neden kardeşine takıksın? Bir kendine gel Allah aşkına! Habire çocukla ilgili konular açıyorsun.

Bana tokat atacak kardeşi ben naparım var yaa.😡😡

Annenin erkek var diye azarlamasi..
16yasindaki cocugun ablasini tokatlamasi...
ablanin kardesime ayipmi ediyorum demesi..
Yorumsuz

16 yaşındaki insan cinsel konuları idrak edemiyorsa siz ne ara etmeye başladınız, son 6 ayda falan mı? Sanırsın 20 yaş var arada.

Erkek kardeşim olmadığı için yanında sütyen çıkarmak normal mi değil mi bilemedim ama normal olmasa bile annenizin tepkisi abartılı.
Ve kimsenin kimseye uyguladığı şiddet normal değil, normalleştirmeyin. O çok masum sandığınız kardeşiniz yarın elin kızlarının başına bela olacak yoksa.

Kardeşin genç bi erkek, cinsellik algısı uyanalı da seneler olmuştur, kusura bakma bu gerçeği dile getirdiğim için.
Ayrıca yaşıtsınız, karşında 6 yaşında çocuk yok.
İç çamaşırı insanların içinde çıkarılmaz; bazı görgü ve adap kuralları vardır, bilmem haberdar mısın?
Kardeşinin tokat olayı tamamen saçmalık.
**Fake olduğunu düşünüyorum.

16 yaş ergenlikte döneminde olan çocuk. Cinsel gelişimi devam etmekte. Cinsel gelişim 3 yaştan itibaren başlar. Sütyen ise cinsellikle ne bağlantısı var? Kadın iç çamaşırı? Heryerde sütyen var her kadin kullanir her magazada var. Size tokat atmasindaki amaç ne ? 16 yaşındaki "küçük kardeşiniz " ne cüretle size tokat atar küçük kardeşin bu yaştaki şiddet eğilimi nedir? Yanlış cinsel eğitim veriyorsunuz bu konuyu acilen düzeltin. Mahremiyet ayrıdır, cahillik çok ayri.

Back
X