Küçük kardeşime çokmu ayıp yaptım

Senin fake olduğunu dusunuyorum harbiden bizle dalga gecmek icin konular aciyorsun daha dun kardesinin 17-18 yaslarinda kisilerle arkadaslik kurmasini eleştiriyordun bugun yanında sutyenimi cikardim diyorsun ve israrla kardesinin kucuk oldugunu ustune basa basa ima ediyorsun hayir derdin nedir onuda cozemedim burasi cocuk parki degil bunun farkina varirsan iyi olur

Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.

Rica ediyorum sütyen askısından tahrik olacak erkekler yetiştirilmesin artık :olamaz:

Konu sahibi kardeşi de odadayken , "tişörtünü kaldırmadan sutyenini arkadan çözüp, askıları da çekip tişört altından çıkarıp kenara koymuş."

Annesi de kardeşinde olsa 16 yaşında erkek , hareketlerine dikkat et diye uyarmış.

Meryem4343 te kardeşi için " o mu erkek diyerek dalga geçmiş " kardeşi de ona tokat atmış.

Adam askıdan tahrik olmamış.

Benimde 14 yaşında yakında 15 olacak bir kızım var. Kardeşinizin bu yaptığı ne kadar saçma, benim kızım bir tokat atmaya kalksın bakalım, terlik show başlar 😂. Sizde ergenlik ergenlik diye diye iyice şimarttınız.
Ama sütyeni de onun yanında çıkarmanız garip yani , ben 9 yaşındaki oğlumun yanında bile yapmıyorum bunu.

Konu sahibi kardeşi de odadayken , "tişörtünü kaldırmadan sutyenini arkadan çözüp, askıları da çekip tişört altından çıkarıp kenara koymuş."

Annesi de kardeşinde olsa 16 yaşında erkek , hareketlerine dikkat et diye uyarmış.

Meryem4343 te kardeşi için " o mu erkek diyerek dalga geçmiş " kardeşi de ona tokat atmış.

Adam askıdan tahrik olmamış.
Annesinin erkeğin yanında hareketlerine dikkat et demesinin amacına binaen yazdım o yorumu. Demek ki ihtimal dahilinde onun için ve normal görüyor çünkü erkek.

Kendinden 2 yas kucuk kardeşe idrak edemiyor cok kucuk denmez. Ikinizde aynı yaşta sayılırsınız, siz ne kadar idrak ediyorsanız oda o kadar idrak eder. Vurma olayi tabiki cok kotu ama o yaşlarda kardesler arasında bazen vurma olayi olabiliyor malesef normalde böyle bir huyu var mi bilmiyorum ama belki de dalga geçtim dediğinizde neler söylediniz bilemiyorum.

Erkek kardeşim var benden 2 yaş küçük 16 yaşında benden yaşça küçük olduğu için cinsel olarak bu tür şeyleri idrak edebileceğini sanmıyorum o yaşta. Az önce oturuyoduk annem kardeşim ben. sütyende sabahtan beri takık tişörtümü kaldırmadan iplerini çıkarıp çektim, annemde bir azarladı erkek var burada diye omu erkek felan dalgaya aldım kardeşim bana tokat attı ne yapıyorsun dedi. Ergenlik çağında bu anlık sinirlenmesi normal olduğu için birşey demedim. Sizce ayıp olmuşmudur?
Ve rica ediyorum ciddi bir şekilde cevap verin. kardeşim çok küçük onun psikolojisini etkilemek istemiyorum.
Bunun için asla tokat atılmaz kardeşiniz haksız. Ama sizin yaptığınız da yanlış. Ayrıca emin olun 16 yaşındaki erkekler cinsel şeyleri gayet idrak edebiliyor.

Oha.

Annem elli yaşındaki erkek kardeşi için de böyle durumlarda aman o erkek mi diyor. Kardeş için normal bir laf. Bana tokat atacak öyle mi. Önce ağzına bir tane çakar. Hızımı alamam şampuanına tüy dökücü koyarım.

16 yaş mı küçük çocuk :KK70:

size tokat atması falan ... annenizin kardeşinizin yanında azarlayarak erkek var yanında demesi ne bilim konuda düzgün hiçbirşey yok enteresan bir ailesiniz

Sabah programlarında karını dovdun mu diye sorulunca ,dovmedim 2 tokat attim diyen dagdan inmeleri kim yetistiriyor diye düşünüyorum saf saf.
Çok haklısınız aman erkekligine zeval gelmesin agamin.
Gidin elini eteğini öpüp af dileyin obur yanaginizi da uzatin...Yani fake misiniz bilmiyorum ama malesef tek degilsiniz

Uyarma şekline bak "errrrkek var". Kardeşinin yanında daha dikkatli ol diye sonradan uyarabilirdi anneniz. Ama belli zaten, yetiştirdiği oğlundan. Kardeşiniz de errrkek diye anılınca birden kabarmış. Siz de çocuk çocuk deyip duruyorsunuz küçülsün de cebime girsin. Klasik ataerkil aile işte. Öfff. Kardeşim 9 yaşında, gerçek manada bir çocuk. Kadınlara asla ve kat'a vurulmayacağını biliyor. Bu koca şey ablasına tokat atıyor. Gelecekteki eşine acıdım kardeşinizin.

Ya kızım evladım senin yaş algılarında neden problem var daha dün konu açtın kardeşim kendisinden yaşça büyüklerle takılıyor diye, yaşça büyük dediğiniz 17,18. Bugün de 2 yaş fark varmış kardeşinle halaaa yaşça küçük diyorsun kardeşine bi sal ya. Kazık kadar kardeşin kazık zorla anlamak istemiyorsun. Konunun gerisi daha saçma ona yorum yapmayacağım sizin ailecek problemleriniz var yani

Yanlış yapmışsın tabi. Terlikle ağzına ağzına vurman lazımdı

Back
X