Küçük Kese

goktekizuhre

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
6
0
6
23
Arkadaşlar benim sat 14 Nisan. 17 Mayıs'ta idrarda gebelik testim pozitif çıktı. 18 Mayıs'ta ise kan verdim ve beta 181. Dün yani 24 Mayıs'ta özel bir hastaneye gittim. Doktorum vajinal ultrasonla baktı ve kesemin çok küçük olduğunu ya düşük yapacağımı yada düşük riskim olduğunu söyledi. Bu arada betam 1300 dü. Bana bu gebeliği istiyor musun diye sordu. Evet dedim. İlaçları kullanıyorum ama kafam çok karıştı. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Benim kese 4000 e yakınken karından göründü minicikti hatta ultrason kağıdına güldük kaç gün. Bence başka bir doktora gidin hemen düşük olabilir, olur demek ne kadar saçma

Benim kese 4000 e yakınken karından göründü minicikti hatta ultrason kağıdına güldük kaç gün. Bence başka bir doktora gidin hemen düşük olabilir, olur demek ne kadar saçma
Bugün devlet Hastanesi'nde randevum var gideceğim. İnşaallah bir sorun yoktur. İlk gebeliğim sağlıksızdı ve kürtajla sonuçlandı. O yüzden endişeleniyorum açıkçası

Merhaba, ben keseyi 5+1 de gördüm. Ve benim de kesem o şekilde küçücüktü. Gebelik ilerledikçe kese büyüyor zaten, başka bir doktora gözükün mutlaka böyle durumlarda tek doktorla kalmamak gerekiyor.

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Başka bir doktora göründüm. Gebeliğin 1 hafta geriden geliyor normalde 6 haftalık olması gerek ama 5 haftalık dedi. İlaçlarını kullan. 1 hafta sonunda eğer kalp atışını duymazsak ilaçları keseriz düşük yaparsın dedi. Kalp atışını duyarsak da sorun yok dedi 🫶🏻

Back
X