Küçük Kızım

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.933
2.291
333
İyi günler hanımlar
Daha öncede aynı konudan dertliydim. Üstünden 2 ay geçti değişen hiç bişey yok :KK43:
7 ayını doldurdu kızım. Doğduğunda bir ay annem çok yardımcı oldu. Yani ben bebeğimle ilgilendim o ev işlerine yemeğe baktı. Geceleri yine ben baktım. Evlerimiz çok yakın. 2-3 günde bir görüşürüz. Kızımı bu zamana kadar 2 kere bıraktım 2-3 saat sonra geri geldim.
Çalışmıyorumda hep birlikteyiz. Ev işini eşim akşam gelince yaparım. Misafirim gelecekse annem gelir ilgilenir ben işimi yaparım.
Evde yada dışarda annemin olmadığı yerlerde ilişkimiz çok iyi hep bana gelmek ister ama annemi görünce sanki ben yabancıyım kesinlikle gelmiyo. Annemdeysek eve giderken alıyoruz kucağımıza ağlıyo. Annemi gözüyle takip ediyo başka bi odaya gitse katıla katıla ağlıyo susturamıyorum. Bu arada annem iki hafta şehirdışındaydı değişen hiç bişey olmadı.
Hava güzelse kanguruya takıp dışarı çıkarırım evde oyundu şarkıydı herşeyi yapmaya çalışıyorum.
Ben bana bağlı olsun yapışık olalım demiyorum ama bu kadar düşkünlük normal mi? Daha bebek farkındayım tabi ki ama çok zoruma gidiyo. Bide annem ağlıyo diye kucağında gezdiriyo yapma diyincede çocuğu sevemicen mi diyo. Ya seveceksin ama çanta gibi taşıma kolunda. Kucağındayken yemek yapıyo.
Aramızda anne kız ilişkisi oluşmaz diye korkuyorum. Hani ben ne dersem diyim beni takmaz dinlemez diye endişeleniyorum. Yoksa sevsin ilgilensin ona takılmıyorum. Lütfen içimi rahatlatacak şeyler söyleyin :KK51:

Benc3 düzelir , anneniz daha farkli alternatifler sunuyorsa hosuna gidiyordur ben sanmıyorum anne evlat arasında pisikolojik ya da fiziksel şiddet dışında iliski zayif olsun.

Benc3 düzelir , anneniz daha farkli alternatifler sunuyorsa hosuna gidiyordur ben sanmıyorum anne evlat arasında pisikolojik ya da fiziksel şiddet dışında iliski zayif olsun.
Şuana kadar daralıp bağırmışlığım bile yok ona. Sevgiyle büyüyen bi çocuk olsun istiyorum ama dışlanıncada yanlış bişey mi yapıyorum diyorum.

Çok iyimiş ya, anne olarak sana da aynı davransın istiyorsun ama illaki olacak bi zaman sonra. Şuan çok minnak.

Ya benimki de o aylarda oyleydi. Onun icin bir onceligim yoktu. Ben de dusunurdum yalan degil. Simdi 1,5 yasinda ve eve gidince yatana kadar yapisik yasiyoruz. Dun aksam kv geldi, dort gundur tek basima yoruldum, yemegini yedirsin dedim ama yok. Yine ben, yine ben. O seni cok seviyor, zamanla daha iyi goreceksin bunu. Hic takma kafana.

Bunu dert etmeniz bana çok tuhaf geldi..
Benim yeğenimde annemi gözüyle takip eder. Çok sever hatta anne der anneme..
Ne güzel işte anneniz demek ki ona bunu hissettirmiş.
Anne icin boyle dusunmek hic kolay degil ki. Benim bebegim benden baskasina anne dese cok uzulurum. Bu sozlerle anlatilacak birsey degil.

Anne icin boyle dusunmek hic kolay degil ki. Benim bebegim benden baskasina anne dese cok uzulurum. Bu sozlerle anlatilacak birsey degil.
Anne olmadığım için bilemiyorum ama gelinimizde hep anneme 2. annesi sensin anne der.
Yapıdan yapıya değişiyor sanırım.

Anne olmadığım için bilemiyorum ama gelinimizde hep anneme 2. annesi sensin anne der.
Mutlaka oyledir. Ama bizi en ozel hissettiren evlatlarimiz diye dusunuyorum. Kadin anne olmadan once ve anne olduktan sonra diye ikiye ayriliyor. Bu sadece dogurmakla ilgili degil, yanlis anlasilmasin. Bir evlat sahibi olmakla ilgili. Anne olduktan sonra kendimize ne kadar zaman ayirsak da once onlar geliyor. Bu doganin kanunu. Dolasiyisle bebeginin gozunde ozel ve biricik olmayi istemek bir annenin en dogal hakkidir.

aynen boyle diyen ve davranan bir gelin de bizde var. bebegi anneme asik gibi, gozunu ayirmiyor, hep onu istiyor. en guzel annem uyutabiliyor, yediriyor. kendi annesinden anneme gitmek istiyor.

cokta seyapmamak lazim. buyuyunce hepsi gecer.

Vallahi tek basima 2 tane çocuk büyüttugum icin bunlat gozume büyük bir lütuf geliyo düşünsene misafirin geliyo annen var gunduz geliyor is yapiyor daha ne ister bir insan anne desede hic uzulmem çünkü cocuklar zaten zamanla kimin annesi kimin ananrsi oldugunu biliyor o yuzden bende hic takilmam

Güvenli bağlanmayı anneanneyle kurmus.Bence uygun değil. Güvenli bağlanma konusunu arastırın ona gore bir yol izleyin

ben kıskanırdım valla o ne öyle sanki gerçek annesi gibi alıştırmış, katıla katıla ağlıyor sürekli kucağında vs, araya mesafe koy annesi sensin !!!!!!!!! ağlar ağlar susar nasıl alışırsa öyle gider, ben hamileyim Allah nasip ederse bebeğim olacak şimdiden kafayı yiyorum ben çalışırken kv bakarken ya ona alışırsa diye...

Bence keyfini çıkarın merak etmeyin sizi illaki sevecektir.Sizin yükünüzü hafifletecek anneniz vae şükredin

İçiniz rahatlayacaksa söyleyeyim, böyle eli öpülesi bir anneye sahip olduğunuz için çok şanslısınız

Mutlaka oyledir. Ama bizi en ozel hissettiren evlatlarimiz diye dusunuyorum. Kadin anne olmadan once ve anne olduktan sonra diye ikiye ayriliyor. Bu sadece dogurmakla ilgili degil, yanlis anlasilmasin. Bir evlat sahibi olmakla ilgili. Anne olduktan sonra kendimize ne kadar zaman ayirsak da once onlar geliyor. Bu doganin kanunu. Dolasiyisle bebeginin gozunde ozel ve biricik olmayi istemek bir annenin en dogal hakkidir.
Çok güzel özetlediniz anlatmak istediğimi.

Benim kızım üç yaşına kadar anneannesine anne dedi :)

Hâlâ anneanne onun için çok özel. Ama merak etmeyin bir annenin yerine geçemiyo kimse :)

Güvenli bağlanmayı anneanneyle kurmus.Bence uygun değil. Güvenli bağlanma konusunu arastırın ona gore bir yol izleyin
Aslında güvenli bağlanmayı onunla kurması için bi neden yok. Haftada 2-3 gün 3-4 saat görüyo. Bırakıp bi yerede gitmiyorum. Yedirip içirmesi alt değiştirmesi hep bende.

ben kıskanırdım valla o ne öyle sanki gerçek annesi gibi alıştırmış, katıla katıla ağlıyor sürekli kucağında vs, araya mesafe koy annesi sensin !!!!!!!!! ağlar ağlar susar nasıl alışırsa öyle gider, ben hamileyim Allah nasip ederse bebeğim olacak şimdiden kafayı yiyorum ben çalışırken kv bakarken ya ona alışırsa diye...
Yalan yok kıskanıyorum zaten. Bişey diyincede ben kötü oluyorum. Kucağıma alsamda susmuyo.

Back
X