- Konu Sahibi bigunmutlaka
Sıkıntı etmeyin. Normal bir durum 2,5-3 yaslarinda genelde hayal dunyasi ile gercekleri birbirlerine karistirdiklari dönemdir. Ablasini da kiskaniyor büyük ihtimal. Gecici bir donemBu tarz seyler 3 yasindaki bi cocuk icin normal mi bunu merak ediyorum
Kizim 3 yasinda ve asiri konuskan herkesi ayrintisiyla anlatir dun babasiyla sohbet ediyolar bende kulak misafiri oldum
Benim ilkokul 3.sinifta bi kizim var gecen sene yenidunyanin cekirdegini bahceye ekmis ve bu sene o fidana donusmus surekli hevesle bunu anlatiyor kucuk kizimda dun babasina sanki kendi yapmis gibi okulda elif diye arkasdasim var diyo (aslinda ablasinin arkadasi) birlikte tenefuste oynadik diyo yenidunya ektik diyo daha bi suru sey anlatiyo ama anlattigi hersey aslinda ablasinin yasadigi seyler sanki kendi yasamis gibi anlatiyo
Sabahta uyandik tv de izledigi bi cocuk var youtube kanali olan onu sanki arkadasi gibi bana anlatiyo
Birde bunlardan bagimsiz olarak buyuk kizim asla yalan soylemez cpk kozcagimi bilse bile ..
Bu kucuk ise bi suc isleyince kosarak yanima gelir hemen karsidaki sucsuz kisiyi bana soyler kendi yaptigi seyi karsidaki yapmis gibi
Mesela birine vurdu diyelim kosarak gelir anneee o bana vurdu der halbuki asil vuran kendisi
Anlatmaya calisiyorum yanlis yaptigini konusuyorum tabiki
Bu yaslarda bu tarz seyler normal midir onu merak ettim