Küçük prensime aşık oldum :)))

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
116
323
az önce kan ter içinde uyandım uykumdan. bir hastahanedeydik babanla kucağıma kucucuk bi şey tutuşturdular.sürekli gülümseyen boncuk boncuk bakan bi şey opuyorumnanaktan o an aşık oldum ona aldım sarıldım. ağlamakla ürkmek arası bir ses çıkardı sonra koynuma sokuldu yumdu gözlerini.arabamıza bindik dizlerimin üstüne yatırdım dahada bir mayışarak uyumaya başladı.babana döndüm ne kadarda küçük dedim gözleri mutluluk yaşlarıyla dolu baktı sana sesi çıkmadı.neden bilmiyorum indik arabadan seni bıraktık orda bir sürü tanıdığımızın olduğu bir yere girdik bir haykırdım DEVRİM nerde diye.sakin bir şekilde arabada dedi baban geldim aldım seni. kucağıma alınca açtın gözlerini yine boncuk boncuk bakıp gülümsemeye başladın.bir binaya girdik. etrafta bir sürü insan.karşımızda samimi olduğumuz bir akrabamızın köpeği.(ne zaman gitsek gelip karnıma başını yaslar seni dinler sen hareket ettikçede yüzüme bakıp kuyruğunu sallar belliki oda mutlu seni duymaktan)birden saldırdı sana sende kucağımdan fırlayıp onun ayaklarına dolandın.bağırmaya başladım atıldım sana ulaşamadım. senağlama ben yaklaştıkça siz uzaklaştınız bir an hamle yapmamla bir boşluğa düştüm.uyandım etrafıma bakındım karanlıktı.gecenin sessizliğinde beşiğine monte ettiğimiz dönencenin sesi geliyordu yan odadan fırladım gittim baban beşiğinin yanında uyaya kalmış, dönencede açık. opuyorumnanaktan ellerim karnıma gitti sakince hareket ettin farkettimki ordaydım.

şu an içim bir garip ilk defa gördüm seni rüyamda Allah'ım ne kadar güzel ne kadar şirin bir bebekti.ve ne kadar karip bir duygu.sanırım artık beklemek dahada zorlaşacak.şafak 69 sana aşık oldum küçük prensim :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

bu gece yaşadığım garip bir durumdu bu sizlerlede paylaşmak istedim. :CüvCüv:

bende oğluşumu görmek istiommm....rüya bile olsa görmek istiom:çok üzgünüm:
antikacım hayırlısıyla alalh kucağımıza almayı nasip etsin ne güzel bebişini görmüşsün alalh hayra yazsınnnn:Saruboceq:

amin inş. kızlar. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklamayıı nasip etsin tüm hamişlere. olmayıpta isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu tatmayı.

rabbim sağlıcakla evladınıza kavuştursun
kolay doğumlara inşallah
sırayla sonra darısı bize

hayrolsun canım.. ben de kızımı ilk hissetmeye başladığımdan bu yana '' leyla gibiyim '' diyorum herkese... o kıpırdıyor, ben aşka düşüyorum opuyorumnanaktan bu duygunun bu kadar güzel olacağını hayal bile edememiştim açıkçası. allah sağlıkla kuzularımıza kavuştursun, olmayanlara da nasip etsin dilerim. :Saruboceq:

bunu görünce gözlerim dolarak okudum. oğlum doğmadan bir ay önce olmuş ve birden hatırladım o rüyayı. oğlum aynı rüyamda gördüğüm bebek :))) ama aşkım değil tek aşkım herif sevgili olarak kalmaya mahkum edildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…