az önce kan ter içinde uyandım uykumdan. bir hastahanedeydik babanla kucağıma kucucuk bi şey tutuşturdular.sürekli gülümseyen boncuk boncuk bakan bi şey opuyorumnanaktan o an aşık oldum ona aldım sarıldım. ağlamakla ürkmek arası bir ses çıkardı sonra koynuma sokuldu yumdu gözlerini.arabamıza bindik dizlerimin üstüne yatırdım dahada bir mayışarak uyumaya başladı.babana döndüm ne kadarda küçük dedim gözleri mutluluk yaşlarıyla dolu baktı sana sesi çıkmadı.neden bilmiyorum indik arabadan seni bıraktık orda bir sürü tanıdığımızın olduğu bir yere girdik bir haykırdım DEVRİM nerde diye.sakin bir şekilde arabada dedi baban geldim aldım seni. kucağıma alınca açtın gözlerini yine boncuk boncuk bakıp gülümsemeye başladın.bir binaya girdik. etrafta bir sürü insan.karşımızda samimi olduğumuz bir akrabamızın köpeği.(ne zaman gitsek gelip karnıma başını yaslar seni dinler sen hareket ettikçede yüzüme bakıp kuyruğunu sallar belliki oda mutlu seni duymaktan)birden saldırdı sana sende kucağımdan fırlayıp onun ayaklarına dolandın.bağırmaya başladım atıldım sana ulaşamadım. senağlama ben yaklaştıkça siz uzaklaştınız bir an hamle yapmamla bir boşluğa düştüm.uyandım etrafıma bakındım karanlıktı.gecenin sessizliğinde beşiğine monte ettiğimiz dönencenin sesi geliyordu yan odadan fırladım gittim baban beşiğinin yanında uyaya kalmış, dönencede açık. opuyorumnanaktan ellerim karnıma gitti sakince hareket ettin farkettimki ordaydım.
şu an içim bir garip ilk defa gördüm seni rüyamda Allah'ım ne kadar güzel ne kadar şirin bir bebekti.ve ne kadar karip bir duygu.sanırım artık beklemek dahada zorlaşacak.şafak 69 sana aşık oldum küçük prensim :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
bu gece yaşadığım garip bir durumdu bu sizlerlede paylaşmak istedim. :CüvCüv: