Eskişehir in İstanbul dan pek farkı yok haklısınız da ya çevre iller??Eskişehirde yaşayan biri olarak söylüyorum. Çok rahat bi şehir. Kimse kimseye karışmaz. Hatta bazı semtlerde komşuluk bile yok.
Bursada sorun yasamazsiniz. Tayininiz nereye cikarsa ciksin mutlaka niluferden ev tutun, garanti olsunEskişehir in İstanbul dan pek farkı yok haklısınız da ya çevre iller??
Eskişehirde yaşayan biri olarak söylüyorum. Çok rahat bi şehir. Kimse kimseye karışmaz. Hatta bazı semtlerde komşuluk bile yok.
Konunuzla ilgili değil ama konuda geçen bir şeyi sorucam kadrolu musunuz Eylül'delki atama ildışı mı olacak yani ildışı yepmış biri de isteyebilecek mi ?
Tedbil i mekan değiştirmek iyi gelebilir hem orda daha samimi arkadaşlıklar edinirsiniz diye düşünüyorum,önyargılı davranacakları bir durum yok ki siz de
Kadroluyum evet. 2-8 eylül arası hem il içi hem il dışı tayin açılacakmış. Yeni yer değiştirenler 1 yıldan önce isteyemiyor diye biliyorum.Konunuzla ilgili değil ama konuda geçen bir şeyi sorucam kadrolu musunuz Eylül'delki atama ildışı mı olacak yani ildışı yepmış biri de isteyebilecek mi ?
Tedbil i mekan değiştirmek iyi gelebilir hem orda daha samimi arkadaşlıklar edinirsiniz diye düşünüyorum,önyargılı davranacakları bir durum yok ki siz de
Haklısınız, evli de olsam aynı şeyi yaşamama garantisi yok. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayayım ondan korkuyorum.Umarım yeni şehirde güzel bir düzeniniz olur.
Ola ki bir kaç boş boğaz çıktı , komşu vs... (çıkmama garantisi veremem )
Kulak tıkayın . Boş boğaz işte adı üzerinde . Evlide olsanız konuşacak dedikodusu illa olur .
Merhaba hanımlar. Doğma büyüme İstanbul dayım. 14 yıllık öğretmenim, 7 yıl önce boşandım bir kızım var. Biliyorsunuz İstanbul da kim kime, dum duma üst kat komşumu dahi tanımıyorum. Bu yüzden ne boşanmışlığım, ne yalnızlığım ne de dışarı çıkmam kimsenin gözüne batmıyor.
Eylül ün ilk haftası yeniden tayinler açılacakmış. Üniversite okuduğum Eskişehir e, orası olmazsa Bursa ya da Bilecik düşünüyorum. Bu şehir beni çok yordu.
Bekar bir anne olarak sizce göze batar mıyım? Çok gezen, dekolte giyinen bir tip zaten değilim ama küçük yerde daha kolay tanınmak sıkar mı? Bu durumda olan arkadaşlarım varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Bozüyük Eskişehir e yakın ama insanını tanımıyorum. Bilecik ten daha modernmiş geldi.Eskişehir'de göz batmazsınız garanti verebilirim yıllarca ablam ve kız kardeşimle bekar kızlar olarak yalnız yaşadık gezip tozduk akşam sabah. Kimse ağzını açıp bir laf etmedi.
Bursa da büyük bir şehir muhafazakar olarak bilinse de büyük bir yer sonuçta orda da sıkıntı olmaz.
Bilecik olursa o zaman sıkıntı işte...Orası gerçekten küçük bir yer...
Çakal niye konuya kaynak yaptın
Bozüyük de bildiğim kadarıyla herkes birbirini tanıyo. Ama bence çok takılmayın bunlara. Siz duruşunuzu ve tavrınızı belli ederseniz kimse bişey diyemez. Kimseninde bişey demeye hakkı yok.Bozüyük Eskişehir e yakın ama insanını tanımıyorum. Bilecik ten daha modernmiş geldi.
Konunun içinde benle ilgili de bi konu olduğu içinhayır ben yerimi değiştim de tekrar değişebilir miyim die sordum zaten konuyu da yanlis yorumlamışım, hanımefendi kısıtlanmaktan Endişe ediyormuş küçük Şehirde ben daha samimi olur diye küçük şehir önermişim
Bdv de görmesen öldün mü kaldın mı diye bi hatır sorma zaten sen
Bozüyük Eskişehir e yakın ama insanını tanımıyorum. Bilecik ten daha modernmiş geldi.
Elbette kimsenin hakkı yok, zaten tavır ve görünüş olarak ciddi bir insanım. Bir çeşit savunma mekanızması olarak mecburen yıllar içinde böyle oldu.Bozüyük de bildiğim kadarıyla herkes birbirini tanıyo. Ama bence çok takılmayın bunlara. Siz duruşunuzu ve tavrınızı belli ederseniz kimse bişey diyemez. Kimseninde bişey demeye hakkı yok.
Eskişehir merkez yıllardır kapalı bölge, o yüzden çok az ihtimal var zaten. Dediğiniz çok mantıklı geldi. Eskişehir de yaşayıp Bozüyük te çalışmak süperEvet Bozüyük, Bilecik merkeze göre daha büyüktür ve daha kozmopolittir. Biraz da eskişehire yakın olması sebebiyle...İmkanınız varsa Eskişehir'de oturup Bozüyük'te çalışabilirsiniz bile. Günlük olarak gidiş geliş yapılabilecek mesafede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?