Küçük şehirde bekar anne olmak

Boyle bir durumda degilim canm ama Allah yardimcin olsn bence cok kafana takmamalisin onemli olan insanin giyinisi filan degil hareketleridir tavirlaridir insanligidr ve kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz siz kizizini dusunun onun gelecegi herseyden onemli siz kiziniza iyi bir anne olunuz bu sizin icin yeter dis etkenler cokda onemli degil

Çok doğru tespitler, teşekkür ederim. Sosyokültürel seviyesi yüksek kişilerin oturduğu muhit demek aynı zamanda kiranın da yüksek olması demek... Umarım gelirime uygun nezih bir semt bulabilirim. Zaten tercih yaparken açık okulların yerlerini, öğrenci profillerini tek tek araştıracağım.

Ben kendimden eminim ama olur olmaz konuşmalar, sorular haliyle canımı sıkıyor. En büyük önceliğim kızım ve kararlarımı onun da mutlu olacağı şekilde almaya çalışıyorum.

Ben kendimden eminim ama olur olmaz konuşmalar, sorular haliyle canımı sıkıyor. En büyük önceliğim kızım ve kararlarımı onun da mutlu olacağı şekilde almaya çalışıyorum.
Siz zaten dusuncelerinizde bir olgunluga varmissiniz dis etkenlere kulaklarinizi kapatin zaten sizi taniyan insanlar sizin ne kadar iyi oldugunuzu bileceklerdir o yuzden cok takilmayin boyle seylre kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez

Yaşadığın ortamdan ziyade okulda seni yorabilir eğitimli insanların çoğu egosundan dedikodu ve daha neler çıkıyo

Yaşadığın ortamdan ziyade okulda seni yorabilir eğitimli insanların çoğu egosundan dedikodu ve daha neler çıkıyo
Haklısınız... Kıskançlık, dedikodu, laf taşıma, yüze gülüp arkadan kuyu kazma ne ararsanız var.

Bi eskısehırlı olarak söylüyorum kimsenin umrunda olmaz :)) rahat edersin diğerlerini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…