Kibleyeyim mi simdi seni kiz hehehhehBen mapus damlarinda curudum sen de curu heh
Bilecik biraz küçük ve insanlar samimi birbirleri ile. Benim giriş çıkış saatlerimi takip ediyorlardı. (Çok kısa bir süre kaldım)Merhaba hanımlar. Doğma büyüme İstanbul dayım. 14 yıllık öğretmenim, 7 yıl önce boşandım bir kızım var. Biliyorsunuz İstanbul da kim kime, dum duma üst kat komşumu dahi tanımıyorum. Bu yüzden ne boşanmışlığım, ne yalnızlığım ne de dışarı çıkmam kimsenin gözüne batmıyor.
Eylül ün ilk haftası yeniden tayinler açılacakmış. Üniversite okuduğum Eskişehir e, orası olmazsa Bursa ya da Bilecik düşünüyorum. Bu şehir beni çok yordu.
Bekar bir anne olarak sizce göze batar mıyım? Çok gezen, dekolte giyinen bir tip zaten değilim ama küçük yerde daha kolay tanınmak sıkar mı? Bu durumda olan arkadaşlarım varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Hiç şaşırmadım .Bilecik biraz küçük ve insanlar samimi birbirleri ile. Benim giriş çıkış saatlerimi takip ediyorlardı. (Çok kısa bir süre kaldım)
Eskişehir candır. :) Bursa'yı bilmiyorum.
O zaman Allah yardımcınız olsun.Eskişehir'den de Bursa'dan da Bilecik'ten de daha küçük bir yerde yaşıyorum. İstanbul'dan yorulmanızı anlıyorum ancak ben sizin yerinizde olsam Bilecik'i asla düşünmezdim. Bursa ve Eskişehir'de sorun yaşayacağınızı sanmam.
Bu kadar güzel değilken 5 yılımı esk te geçirdim unutamadım, geçen bayram gittim yeniden aşık oldum.Eskişehire 2 defa gittim bayıldım oraya çok güzel bi şehir bence eskişehire git hem öyle bi sorun yaşayacağını sanmıyorum hem de gerçekten yaşanılası bir yer
O zaman Allah yardımcınız olsun.
Bozüyük düşünmemin tek sebebi Eskişehir e yakınlığı...
gidiş geliş mi yapacaksınız?O zaman Allah yardımcınız olsun.
Bozüyük düşünmemin tek sebebi Eskişehir e yakınlığı...
İst da kafama göre yaşarken mahalle baskısına hele bu yaştan sonra hiç katlanamam. Umarım esk olur.Ben bir anne değilim fakat halam öyleydi. Öğretmendi pek zorlanmadı ilk başlarda ve sonralarda Canına tak etti neyse ki şimdi İstanbul'da. Maalesef küçük şehirlerin böyle bir tarafı var. Umarım Eskişehir olur.
45 dk otobüsle trafiksiz çekilir gibi geliyor. Ya da küçük bir araba işimi görür. Sizce mantıksız mı?gidiş geliş mi yapacaksınız?
Çok haklısınız. İstanbul un Anadolu yakasından hiç bilmediğim Avrupa yakasına tayin isteme sebeplerinden biridir bir önceki okulumun cadı kazanı olmasıHa birde ogretmen olarak oturacaginiz semt kadar geleceginiz okulda onemli.
Mahalle kadinlarina tas cikartan dedikodu ceviren cadi kazani gibi okullar var.
14 yillik ogretmensini benden daha iyi bilirsiniz.
Insallah ogretmenler odasi ortami iyi olan bir okula dusersiniz.
Dedikodu iş ortamında da varHa birde ogretmen olarak oturacaginiz semt kadar geleceginiz okulda onemli.
Mahalle kadinlarina tas cikartan dedikodu ceviren cadi kazani gibi okullar var.
14 yillik ogretmensini benden daha iyi bilirsiniz.
Insallah ogretmenler odasi ortami iyi olan bir okula dusersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?