Benim bir arkadaşım da ilk sevgililer günü kutlayacaklari zaman adam ben pek sevmiyorum böyle şeyleri deyince, olsun ama ilk sevgililer günümüz sonuçta hatıra olur ne alacağımizi düşünmekle uğraşmayalım, avm'ye gidelim sen istediğini sec ben sana alayım, ben seçeyim sen bana al demiş. Adam Allahtan Allahtan sevmiyormuş böyle şeyleri gitmiş kızı lacoste'a sokmuş
Kızcağız o zaman 900 lira maaş alıyormuş staj yaptığı yerden, tabi içerde alacağı bir tshirt maaşının yarısı
adami mağazada bırakmış çıkmış, ne biçim insan bu bundan koca olmaz diye. Şimdi 4 yıllık evliler, 3 yaşında çocukları var
Adam ilk sene dışında 1 iğne almamış ne doğum günü, ne sevgililer günü, ne başka gün. Garibim bir keresinde sevgililer gününde bir kuru gül bile almadı diye, bu kadar olmaz artık kendi kendime vericem çiçek siparişimi demiş, ertesi gün en ucuzundan sokaktaki 10 liralık çiçeklerden getirmiş. Üstüne de "sen alma ben alırım" yazmış öküz. Kafasına atsa aynı şey.
Yani böyleleri değişmiyor asla. Kadın saçını süpürge ediyor, adam aracını değiştirdi lüks bir model aldı diye kredi ödüyorlar, kız dişinden tırnağından artırıyor, kendine 1 tshirt bile almıyor masraf olmasın diye. Evin her işi arkadaşımda, alışveriş, temizlik, tamirat, çocuğu hastaneye götürme vs aklınıza ne gelirse ama öküz kocası bir kuru gülü çok görüyor. O yüzden başta nasılsa öyle gidiyor maalesef