- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Üstünde emanet gibi tasımazsan komık durmaz..topukluyla yurumeye alıskınsan zaten o senin vucudunun parçası gıbı durur..Dediğim gibi bordo kumaş pantolonla nude stiletto düşünmüştüm ama şimdi çoğu kişide topuklu olmayacak komik ve abartı olur muyum ki. Gerçi arkadaşlarıma bakıyorum gayet şaşalı giyiniyorlar ama kendime gelince tuhaf zaten çok yüksekle de yürümeyi hiç beceremiyorum
Canım be giyeceğine karışmam ama sana bi tavsiye topuklu giydiğinde bence ispanyol paçayla gizleme seni ilk günden zaten tanıyamazlar oraya boyuna posuna oturuşuna kalkışına bakmaya geliyolar binevi. Sonradan şoka uğratma derim..
Üstünde emanet gibi tasımazsan komık durmaz..topukluyla yurumeye alıskınsan zaten o senin vucudunun parçası gıbı durur..
Bence sectığın ayakkabı gayet zarıfmış..asırı yüksek topuk değilse sorun olmaz..
Tabii gelen kişilerin görgüsüne de bağlı biraz..
Ay nası istiyosan öyle giyin de shakirayla pique nin yanyana resimlerine bi bak bi daha kompleks yap yapacaksan..
Eger cocuk uzunsa, dolgu topuk uzeri ispanyol paca pantolon. Hem kaldirir seni hem de gozukmez. Terlik giyecek halin yok resmi bi ziyaret bu
Boy farki coksa az topuk komik olur oglanin ailesinin siniri bozulur benden uyarmasi :d
Üstünde emanet gibi tasımazsan komık durmaz..topukluyla yurumeye alıskınsan zaten o senin vucudunun parçası gıbı durur..
Bence sectığın ayakkabı gayet zarıfmış..asırı yüksek topuk değilse sorun olmaz..
Tabii gelen kişilerin görgüsüne de bağlı biraz..
Ben tanışmada giydim istemede giydim nişanda giydim üstüne kurban bayramına ziyarete geldiler ondada giydim nişanlım bayramda giymeseydin bari dedi
Boyle ortamlarda elbise giyilor. Ne pantolonu? Dizde bir elbise ve topuklu bir ayakkabi. Topugu da minicik falan olmasin
Olsun canim. Tanismada da giy. Sozde de giy. Elbise her zaman kibardir. Tek renk ve desensiz olsun tabiCanım 1 ay sonra söz var ona saklamıştımŞimdi sadece çay içilecek aileler kaynaşacak falan. Kötü mü cidden kumaş pantolon bluz fikri
Annemler günlere giderken en şık ayakkabılarını götürürdü eskidenbence topukta abartıya kaçmadan kibar bir stiletto giy. Hareketlerini zorlamayacak bir ayakkabı olsun. Ama illaki bir ayakkabı giy.
Olsun canim. Tanismada da giy. Sozde de giy. Elbise her zaman kibardir. Tek renk ve desensiz olsun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?