küçük şeyler

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.322
1.026
333
Merhaba hanımlar :KK3:
Benim derdim arkadaşlarınkinin yanında biraz küçük kalıyor sanırım ama kafama taktım. Kızmayın banaa

Bu hafta erkek arkadaşımın ailesi bizimkilerle tanışmaya gelecek nasipse. Abartılı giyinmek istemiyorum kumaş pantolon bluz giyeceğim. Altına topuklu giysem mi yoksa söz nişan olmadığı için çok mu komik olur???? Yani normalde özel günler de evde giyerim ama bu farklı bir durum.

Bir de şöyle bir şey var boyum erkek arkadaşımdan epeyce kısa kompleks yaptım sanırımo_O ama öyle aşırı süslenmiş gibi de olmak istemiyorum.

Fikirlerinize ihtiyacım var.

Not: Aşk ne zor şeymiş normalde hiç umursamayacağım detaylar hakkında kafa yormama sebep oluyor :KK22:

stiletto gibi ya da platformlu yüksek bi ayakkabı giyme bence
daha ortaboy ev ayakkabısı şeklinde bişey tercih etmeni öneririm
parıl parıl parlayan rugan ya da çok dikkat çekici bi ayakkabı da olmasın bence. benim fikrim bu yönde
mutluluklar :)

Eger cocuk uzunsa, dolgu topuk uzeri ispanyol paca pantolon. Hem kaldirir seni hem de gozukmez. Terlik giyecek halin yok resmi bi ziyaret bu

Dolgu topuk bi ev ayakkabisi hos olur..ispanyol paca giyinin hatta..hic belli olmaz..

Güzel fikir aslında bana da boyum kısa diye çok yakışıyor ve uzun gösterir ama bordo kumaş pantolon almıştım altına nude ayakkabı giyeyim diyordum:KK35: ayakkabı kararsızlığımın yanına pantolon da eklendi:KK70:

stiletto gibi ya da platformlu yüksek bi ayakkabı giyme bence
daha ortaboy ev ayakkabısı şeklinde bişey tercih etmeni öneririm
parıl parıl parlayan rugan ya da çok dikkat çekici bi ayakkabı da olmasın bence. benim fikrim bu yönde
mutluluklar :)

Rugan normalde de hiç sevmem zaten. Nude tonlarda 8-10 cm topuklu stiletto düşünmüştüm bordo pantolonla ama arada kaldım komik gözükmeyeyim dedimo_O iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim:KK36:

Dolgu topuk evde gıyılmez sakın öyle bişey yapma..

Dediğim gibi bordo kumaş pantolonla nude stiletto düşünmüştüm ama şimdi çoğu kişide topuklu olmayacak komik ve abartı olur muyum ki. Gerçi arkadaşlarıma bakıyorum gayet şaşalı giyiniyorlar ama kendime gelince tuhaf zaten çok yüksekle de yürümeyi hiç beceremiyorum:KK70:

Canım be giyeceğine karışmam ama sana bi tavsiye topuklu giydiğinde bence ispanyol paçayla gizleme seni ilk günden zaten tanıyamazlar oraya boyuna posuna oturuşuna kalkışına bakmaya geliyolar binevi. Sonradan şoka uğratma derim..

Kibar bir ev ayakkabısı güzel durur.
Kısa topuklu stiletto mesela.

Ben de öyle düşünmüştüm çok seviyorum stiletto giymeyi çok yüksek de giymiyorum zaten. Ayakkabısız da özensiz gözükmiyim diyorum :KK51: Kuzenim de topuklu giyme sıcak bir aile ortamı olacak dedi. Annemse giyebilirsin bence diyor kafam karıştı:KK47:

Back
X