- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Ya bağırıp çağırması hoş değil tabi de sizin için endişelenmiş sonuçta. Ben çalışıyorsam o da mutlaka çalışacak, eve para getirecek deyip eşinin hangi şartlarda çalışmak zorunda kaldığını hiç önemsemeyen kocalar da var.İki yillik evliligimizde dun gece ilk defa salonda uyudum. Actim dizimi (how i met your mother) izleye izleye gozlerim gitti ve mışıl mışıl uyudum. Sabah da eşimi ugurlamadim, once hak etsin... Kendisi aklinca ceza vermeye calisir bu yuzden onun yontemini kullaniyorum ve işe yaradigini dusunuyorum.
Oglen aradi, gece niye baska yerde yattin sen olmayinca rahat edemedim uyuyamadim dedi -isabet olmuş- hicbir tartismada icimden ayri yatmak geçmedi ama dun resmen senin gergin atmosferinde olmak istemiyorum diye dusundum...
İşte bugunku durum boyle hanimlar.
O dersini almış belli, siz şimdi durumunuzu avantaja çevirin, nasıl kırıldığınızı, böyle tepkiler vermek yerine düzgünce konuşmasını istesin.
Hani endişelenmesi yersiz de değil, ortalık kötü. Aklıma geldi, sene bilmem kaç, dersten dönüyorum. Otobüste 60 lı yaşlarında bir adam, zorla muhabbet etmeye çalışıyor. En son hangi bölümde okuduğumu öğrenince, aa ben de o branştan emekli öğretmenim, arada gel sohbet ederiz demişti. Olduu amcaa