Saç Rengi ve Saç Boyama küçük sırlardaki meriç in saç rengi

gabriyella

:))
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
27
0
86
Ankara
arkadaşlar ben saçımı yaklaşık iki buçuk ay önce palettenin kahvesine boyadım ama çok koyu oldu hatta siyah gibi oldu diyebilirim ilk başlarda hoşuma gidiyodu koyu saç ama şimdi açık saç rengi istiyorum hani küçük sırlardaki meriç var ya onun saç rengi tonlarında istiyorum beyaz tenliyim mavi gözlüyüm.siyah gibi old. için yüzümü daha soluk gösterdi bu renk acaba meriçin saç rengini bilen varmı tam olarak ?? bide eskiden saç rengim açık kumral old. için diplerim açık renk olark geliyor çok berbat duruyo birazda ondan istiyorum boyatmayı.saçlarım uçlara doğru açılmaya başladı ama üst taraflar siyah gibi diplerde kendi saç rengim gelio kapkarışık yani. herkesin saç dibi koyu gelir bnmki apaçık lütfen yardım edin yaa eyvahedigeldismile

Bence saçını kuaföre boyat caım çünkü saçında açık ve koyu bır çok renk var once sacının açılması lazım acık rengın gırebılmesı için kendın evde acabılırmısın blmeıyorum sacını en ıısı kuafore gıt canım

saçının açılması lazım. kumral tonlarında zemin yapılmalı saçına.. sonra çok sık, sarı sıcak paket yapılmalı.. o zaman meriçinkine yakın bişi olur.

zaten kuaförde yaptırcam ama tam olarak meriçin saç rengini bilmiorum kuaföre ne dicem de yaptrcam

açık küllü kumral değil koyu küllü sarı bu renk doğalı kadar güzel olmasada buna yakın tutturulabilir şu an saçında koyu saç boyası olduğu için bence iyice akmasını bekle bir kaç ay beyaz sabunla akıt güzelce sonra kuaföre git yazık olur saçların yanar bu resmide götürürsün

doronun resmini koyduğu doğal evet ve bence küllü sarı bu renk. yanlız şu an ecem uzunun saçı bildiğin sarı sıcak. sinem kobalınkine çok benziyor,yalnız ecemin röflesi daha sık paketlenmiş.

konu sahibi sen hangisini istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…