Saç Rengi ve Saç Boyama küçük sırlardaki meriç in saç rengi

doro çok başarılısın canım..
böyle daha sağlıklı yorumlar gelir .. bence değiştirmiş bu kız rengini..

ben yanliş hatırlıyor olabilirim ama iki aile dizisinde bu kızın saçı turuncu değil miydi? şu anki renk doğal rengi değil bence

kızlar tv de karşılaştımda ünlü bi kuoför saç boyalarından bahsediyordu artık her renk saçı hemen heemen tuturmamız mümkün dedi öyle saç boyaları çıktıki dedi bebek kumralı bebek kahvesi dedi bu tarz tatlı renklerf çok moda ve çok guzel falan dedi yani iyi bi kuoföre gidersen bu bbbebek tonlarnı bnce bulabilrsinn

ah kızlar ben neler denıyorum bu renk olması ıcın sacımınnnn ama olmuyo olmuyooooo sımdı yenı bı karısım daha denemeyı dusunuyorum sempatiksalakcinni

doğal saçı bence küllü açık kumral bu kızın .. hele sarının üstüne boyanırsa bu renk tam tutar..
kahve tonlara boyanacaksa küllü sarıyı öneririm ben bu tonu yakalamak için.

tşk ederim ilgilenen herkese a.s. ya kızlar acaba şu kavak yellerindeki minenin saç rengindemi boyatsam onun saç rengi de çok hoş :)) bilemedim şimdi :) minenin saç rengi tam olarak ne acabaa :uhm:

kavak yellerindeki minenin kendi saç rengi açık kumral o saç renginin üzerine uzun yıllardır 2 3 ton açığı röfle gibi birşey yaptırıyor 4 5 ay boyatmayınca öyle bir görüntü ortaya çıkıyor ilk önce açık kumral boyatıp gölge gibi 2 ton açığı küllü sarı tonlarında renk attırırsanız güzel olabilir

Son düzenleme:
bencu de bu küllü kumraL
Ama küllü kumral üzerine gölge atılsa daha hoş olur.. tatlı bi renk olur..

Son düzenleme:
anladım tşk ederim ilgilenen herkese :1hug: bu ara gidip boyatmayı düşünüorum aslı enverin saç rengine sositososito baklım nasıl olcak dua edin kızlar güzel olsun yaa eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…