Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerKüçük sivilcelerden nasıl kurtulabilirim?
Patlatma iğneyleeeeee arada benimde olurdu önceden limon sürerdim iyi gelirdi dene istersen bi tüylerini aldktan sonra sür ama biraz yakar ama idare et artıkk
sakın bi daha iğneyle patlatmak gibi bi hata yapma sonra yüzünde hep iz kalır mikrop kaptırırsın orayı. şimdilik o iğne yaraların varsa bence limon sürme. çünkü daha çok yakar ve tahriş eder. bi süre o yaraların geçmesini bekle. daha sonra eğer illaki limon yapıcaksan limon suyunu normal suyla seyreltip öyle cildine uygula. çünkü limon asitli olduğu için direkt olarak sürmeni tavsiye etmiyorum. küçük iltihaplı sivilce yada isilik tarzı şeylerde bebek pudrası çok iyi geliyor canım aklında bulunsun. bebek pudrasına gülsuyu katıp bi maske elde edebilirsin mesela. bende bi ara çok yapardım bunu
Benimde alnımda küçük küçük isi lik gibi kendi deri renginde kaşınmayan iltihapli olmayan şeyler var bir türlü çözüm bulamadım bir ara limon sürdüm ve belkide benim cildimde dolayı daha kırmızı oldular ve cildim teslime göşterdialnimda daha çok olmaya başladı şimdi daha bu gün yeni başka bir şeye başladım gul suyu sürüyorum umarım etkisi olur