- 10 Ekim 2018
- 1.067
- 1.517
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
Eşimin 13 14 yaşında bir yeğeni var. Çok düşkün eşime. Bu beni rahatsız etmiyor. Beni rahatsız eden şey bu çocuğun 2 3 haftada bir bize gelip birkaç gün bizde kalması. Daha yeni evli sayılırız ve açıkçası bu durumdan rahatsız oluyorum. Daha doğrusu eşimin bana sormadan çocuğa evet gel demesine sinir oluyorum. Belki ben bi plan yapıcam o günler için ama hiçbir şey yapamıyorum asla hayır diyemediği için.
Tüm gün o çocukla ilgileniyor bilgisayar oyunu oynuyorlar ben de tek başıma kalıyorum. Haftanın neredeyse 6 günü çalışıyorum ve evimde rahat edip kocamla vakit geçirmek istiyorum. Ama eşim bunu anlamıyor ve çocuk her geldiğinde kavga gürültü oluyor. Yine aramız bozuk bu konudan dolayı. Haksız mıyım sizce? Evi 5 10 dakika mesafede birinin gece bizde kalması normal mi? Çocuk dediğin ailesiyle gelir ailesiyle gider biz böyle gördük.
Tüm gün o çocukla ilgileniyor bilgisayar oyunu oynuyorlar ben de tek başıma kalıyorum. Haftanın neredeyse 6 günü çalışıyorum ve evimde rahat edip kocamla vakit geçirmek istiyorum. Ama eşim bunu anlamıyor ve çocuk her geldiğinde kavga gürültü oluyor. Yine aramız bozuk bu konudan dolayı. Haksız mıyım sizce? Evi 5 10 dakika mesafede birinin gece bizde kalması normal mi? Çocuk dediğin ailesiyle gelir ailesiyle gider biz böyle gördük.