game of thrones izliyorum yeniden başladım ilk sezondanMerhaba hanımlar görev dolayısıyla küçük bir ilçeye yerleşim. Merkeze ulaşmak zor. Belli zamanlar da araçlar var. Bu kısımlarını geçtim .İnsanlar buarada çok önyargılı kalıplaşmış düşünceleri var. Büyükşehir tatil yeri olan bir yerden geldim. Kendi coğrafyalari dışından biri oldu mu çok zorlanıyor insan. Aslında kendilerinde her kötü yol ,ahlaksizlik vb... Sırf büyükşehir insanı olduğum için toplumda kabul görmeyen davranışlar bende etiketleniyor. Sen o şeyleri bilirsin sen oralı olduğun için buliyosundur . Hani öyle laflar yiyorum ki cevap versem olay çıkacak. Malum yabancı benim ya her türlü haksız olan ben olacağım. Kendilerinde her türlü yol var.Benim tanık olmadığım onlarca olay.....Ama o kadar swrfsizlwr ki masum insana sırf oralı değil gelişmiş bir coğrafya dan geldiği için etikeketkiyorlar .Mecburen aynı ortamdayim. Yalayip yutuyorum. Bir şey söylesem ne olacak ne onların odun kafası değişecek ne benim huzurum ne ortamın huzuru kaçacak. Herkes birbiriyle arkadaş neticede ..Açıkçası güven arkasına yaşanacağı biri olsa herkes burada tek başına geçici yaşıyor. Kimse kimseyle kötü olmak istemez o yüzden güvenmiyorum. Menfaatler böyle ortamlarda islwyinve kimse kimseyi görmüyor .
Çok dedikodu dönüyor zaten Tanımadığımiz insanlar hakkında dahi ....Havası güzel ama insanı doğal değil malesef memuru kaziklamaya çalışan yararlanmaya çalışan bir yer malesef ...böyle yaşamaktan çok rahatsizimKüçük yerlerde herzaman kural bahsettiğiniz gibi işliyor çok kafaya bakmayın burda sizin için değişik bi deneyim vehayatiniza katacağı şeyler mutlaka olacak.bosbogaz insanları tutmayın ve dedikodu malzemesi vermeyin rahat edersiniz.bence bunun tadını çıkarın havası temiz mis gibiolur yiyecekler organik insanı doğal
İnsanları tanımaya aile olmaya çalıştım hep iyiniyetli ..ne olursa olsun dedim ama dar zihniyetleri olunca ...yalnız kalmamak adına konuşuyorum ...Ama artık zamanla yalnız kalmaktan daha keyif alır oldum .Boş versene ben 24 yıl İstanbul'da görmediklerimi duymadıklarımı aynen bu küçük yerde duydum, gördüm..
Anlatıyorum ama aynen hiç de susmuyorum valla.
Bana en zor gelen insanların görgüsü, zır cahilliği ve gezmeye hasret kalışım oldu ki kendime evde
bir dünya kurdum dizi, film izleyip duruyorum ne yapayım..
Nerdesin dogu mu
çok çooook haklısın. küçük yerler öyle. kendileri her konuda haklılar nedense.. ben kimseyle konuşmuyorum gezmiyorum artık bunu öğrendim. evimden çıkmıyorum dizi izliyorum. kitap okuyorum. kendimi dinliyorum.. zaten 1 sene sonra gidicem. sıkılıyorum illaki. insan iki kelam etmek istior. bu yüzden kk var ya zaten.. sizler varsınız. he bu arada nerdesin? istersen özelden yaz. belki yakınızdır..N
Çok dedikodu dönüyor zaten Tanımadığımiz insanlar hakkında dahi ....Havası güzel ama insanı doğal değil malesef memuru kaziklamaya çalışan yararlanmaya çalışan bir yer malesef ...böyle yaşamaktan çok rahatsizim
İnsanları tanımaya aile olmaya çalıştım hep iyiniyetli ..ne olursa olsun dedim ama dar zihniyetleri olunca ...yalnız kalmamak adına konuşuyorum ...Ama artık zamanla yalnız kalmaktan daha keyif alır oldum .
Hayır doğu değil insanların dar zihniyetli bakış acılarının dar hoşgörüsuz bir yerNerdesin dogu mu
Halkıyla içli dışlı olmak doğru olmazda kendinizi de yalnız bırakmayacak şekilde ilişki kurunselamlasmak iyi gelir mesela veya yardıma ihtiyac duyunca çağıracağını d biri olmali o ayarda bi mesafe gencsiniz bunlarda göz açıp kapatınca geçecek üç kardeşim zor şartlarda bahsettiğiniz şeyleri yaşadı bunlarda geçer karamsar olmayinHayır doğu değil insanların dar zihniyetli bakış acılarının dar hoşgörüsuz bir yer
Teşekkür ederim Geçicek burası da. Meslek çevresinden arkadaşım var. Hemşerim de var.Onla aynı şeyleri yaşadık üzüldük. Ama o kişisel menfaatleri için nabza göre şerbet olayina girdi . Kendimi yalnız hissettim. Hani çok tekim diye aile olmak istedim ama kişisel menfaatler olunca kişilerde olmuyor . Çevrem var ama o sıcaklık kurmaktan korkuyorum . İdare ediyorum mesafeli bir şekilde ☺Halkıyla içli dışlı olmak doğru olmazda kendinizi de yalnız bırakmayacak şekilde ilişki kurunselamlasmak iyi gelir mesela veya yardıma ihtiyac duyunca çağıracağını d biri olmali o ayarda bi mesafe gencsiniz bunlarda göz açıp kapatınca geçecek üç kardeşim zor şartlarda bahsettiğiniz şeyleri yaşadı bunlarda geçer karamsar olmayin
Kafa dengi arkadaşım vardıama kişisel menfaatlerini ön planda tuttu bize zarar veren kisilere bile canım cicim yapmaya basladiBir kafa denk arkadaş bul ,kim ne yaparsa yapsın dönüp bakma ,
kafa dengi arkadaşlar bile bi süre sonra ya dediğin gibi çıkar ilişkisine döndürüyor ya da zihniyeti ddarlaşıyor. en uygunu yüzeysel ilişki kurulabilecek arkadaşlıklar oluyor..Ka
Kafa dengi arkadaşım vardıama kişisel menfaatlerini ön planda tuttu bize zarar veren kisilere bile canım cicim yapmaya basladi
Evet artık bundan sonra böyle çok bunaldim .Evde yapabilecek aktiviteler ,kendi kendine yetme ve de insanlara tahammül etme gücü ya nasıl birsey anlamıyorum sadece işi görülsun diye arkadaş çok garip aslında buarada daha sıkı sıkı sahiplenici bir ortam beklemistim bunu kendim verdim. Sonra arkadasin dediği sayende karnım doydu para biriktirdim oldu .Bunu yaşadığıma çok üzülüyorum .kafa dengi arkadaşlar bile bi süre sonra ya dediğin gibi çıkar ilişkisine döndürüyor ya da zihniyeti ddarlaşıyor. en uygunu yüzeysel ilişki kurulabilecek arkadaşlıklar oluyor..
Evet bende yaşadım böyle malesef ...Sen canı gönül iki çift güzel laf için çağırıyoruz. Sonra ne çağırıyor ve bir de üstüne sayende para biriktirdim demez mi kafamdan kaynar sular indiacaba ayni ilcede mi yasiyoruz ne :)
ben calismiyorum kucuk bebegim var ama somurulmekten biktim...
millet hep geliyor ama hic cagirmiyor ve bundan gocunmuyorlarda...
yeni biriyle tanistim onunda cocugu var cagirdim geldi oturmaya geldi kahveye geldi kahvaltiya geldi bigunde ben cagirayim demiyor eline saglik cok memnun oldum diyor gidiyor.
bir kahve yapmakta cok zor olmasa gerek onuda bende iciyoruz artik o beni cagirana kadar bende davet etmiyorum.
bunlar ilcecek boyleler
Evet bende yaşadım böyle malesef ...Sen canı gönül iki çift güzel laf için çağırıyoruz. Sonra ne çağırıyor ve bir de üstüne sayende para biriktirdim demez mi kafamdan kaynar sular indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?