acaba ayni ilcede mi yasiyoruz ne :)
ben calismiyorum kucuk bebegim var ama somurulmekten biktim...
millet hep geliyor ama hic cagirmiyor ve bundan gocunmuyorlarda...
yeni biriyle tanistim onunda cocugu var cagirdim geldi oturmaya geldi kahveye geldi kahvaltiya geldi bigunde ben cagirayim demiyor eline saglik cok memnun oldum diyor gidiyor.
bir kahve yapmakta cok zor olmasa gerek onuda bende iciyoruz artik o beni cagirana kadar bende davet etmiyorum.
bunlar ilcecek boyleler
Böyle arkadaşlık olmaz zaten , seni keriz yerine yani tam güveniyorum küçük yerde destek olmak lazım diyorum ama sonra böyle muamele görüyorum. Yani en acısı da küçük yer ve meslektaş olduğum için konuşmak zorunda olup aynı ortamda olup iyi gozukmek zorunda kalmak....
O değil de ben de mesela bekarım, 2 bayan hoca evli.. Hem birbirlerini hem de diğer erkek hocaları sürekli davet ediyorlar topluca oturmaya, benim yanımda da konuşuyorlar buyrun gelin diyor onlara.. Bir gün bir erkek hoca dedi ki "Tikkabilla hocamı da çağırın bir gün", ne deseler beğenirsin.. "Ama o bekar, evli olsa onu da çağırırdık".......... Yorumsuz......acaba ayni ilcede mi yasiyoruz ne :)
ben calismiyorum kucuk bebegim var ama somurulmekten biktim...
millet hep geliyor ama hic cagirmiyor ve bundan gocunmuyorlarda...
yeni biriyle tanistim onunda cocugu var cagirdim geldi oturmaya geldi kahveye geldi kahvaltiya geldi bigunde ben cagirayim demiyor eline saglik cok memnun oldum diyor gidiyor.
bir kahve yapmakta cok zor olmasa gerek onuda bende iciyoruz artik o beni cagirana kadar bende davet etmiyorum.
bunlar ilcecek boyleler
bu kadar da acik soylenmez kiBöyle arkadaşlık olmaz zaten , seni keriz yerine koymuş
Oyy kuzum, valla aynıyız ne diyeyim..Bende yeni atandım bir ilçeye anlattıklarını çok iyi anlıyorum yani arkadaş bulamadım henüz çokta bulacağım sanmıyorum kendi evimde kendi kendime yaşamayı öğrendim napayım dizi film izliyorum bazen dışarda erken saatlerde tür atıyorum sokaklarda sikilirsam evde spor yapıyordum bir ara öyle böyle geçip gidiyor bende büyük şehirden geldim buraya banada ilk başta böyle sürekli imalar falan tabi sen bilirsin şunu oralarda söyle yapıyorlarmis bu böyleymis falan sonra baktım olmuyor kırmadan ama laf sokarak ezdirmsdim kendimi bişey de söylemiyorear artık azaldı en azından çok önyargılı insanlar çıkabiliyor maalesefsizde kendi kendinize yaşamayı ogrenmeye çalışın bir süre için belki karşınıza kafa dengi biri çıkar belli olmaz insan alısiyor bir sekilde
Evet tikka buralarda da aynı ya tam olarak öyle demediler ama beni çağırmak istemiyor bazı insanlar anlıyorum mesela sanki yiycez onları allah akıl fikir versin ne diyelimO değil de ben de mesela bekarım, 2 bayan hoca evli.. Hem birbirlerini hem de diğer erkek hocaları sürekli davet ediyorlar topluca oturmaya, benim yanımda da konuşuyorlar buyrun gelin diyor onlara.. Bir gün bir erkek hoca dedi ki "Tikkabilla hocamı da çağırın bir gün", ne deseler beğenirsin.. "Ama o bekar, evli olsa onu da çağırırdık".......... Yorumsuz......
Aslında böyle kafa rahat oluyor. Ama bazen o ortamda bulunmayinca dışlanmış gozukmek istemiyorum.Kimseyle sorunum yok ama dedikodu sonra kendi hassas noktalara ilgili şeyler Vs İnsan küçük yerde sıcaklık bekliyor.Benim de 3. yılım ufak bir ilçede.. Evden okula, okuldan eve.. Evde de dizi-film..
Küçük ilçedeki yerliler birbirlerini çok iyi tanıyorlar ve zaten samimi arkadaşları var sonradan gelen biriyle dedikodu yapmıyorlar ancak kullanıyorlar , ancak dışarıdan gelen biri ile arkadaşlık kurulur
O değil de ben de mesela bekarım, 2 bayan hoca evli.. Hem birbirlerini hem de diğer erkek hocaları sürekli davet ediyorlar topluca oturmaya, benim yanımda da konuşuyorlar buyrun gelin diyor onlara.. Bir gün bir erkek hoca dedi ki "Tikkabilla hocamı da çağırın bir gün", ne deseler beğenirsin.. "Ama o bekar, evli olsa onu da çağırırdık".......... Yorumsuz......
olabilir ben hiççç anlamıyorum cidden...
neden böyle bilen varsa aydınlatsın
bebeksiz olanları ben tercih etmiyorum bebeğim olduğu için benim istediğim onun sosyalleşmesi yoksa 3 yıl yalnız başımaydım kimseye eyvallahım yoktu ama bebek elimi kolumu bağlıyor...
Allah çok büyük
Küçük ilçedeki yerliler birbirlerini çok iyi tanıyorlar ve zaten samimi arkadaşları var sonradan gelen biriyle dedikodu yapmıyorlar ancak kullanıyorlar , ancak dışarıdan gelen biri ile arkadaşlık kurulur
Yerliden beklentim yok. Zaten hem kendi insanına hem çevresine dedikodu yapıyor. Ben mesleki çevreden bahsediyorum hepimiz gurbetciyiz. Ama gene de insanların kullandıklarına şahidim.Küçük ilçedeki yerliler birbirlerini çok iyi tanıyorlar ve zaten samimi arkadaşları var sonradan gelen biriyle dedikodu yapmıyorlar ancak kullanıyorlar , ancak dışarıdan gelen biri ile arkadaşlık kurulur
Bende bebeği yada küçük çocuğu olanla arkadaş olmuyorum çocuk zırıltısı çekemem, veya arkasından dağıttığı eşyaları düzeltemem hem benim kızım küçükken yaşlı veya diğer komşular hiç evlerini bana açmadılar bende kendimi kullandırmam
Yerliden beklentim yok. Zaten hem kendi insanına hem çevresine dedikodu yapıyor. Ben mesleki çevreden bahsediyorum hepimiz gurbetciyiz. Ama gene de insanların kullandıklarına şahidim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?