Küçükken aile bireyim tarafından cinsel istismara uğradım

yelizmira68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
5
1
1
33
Merhaba yardıma ihtiyacım var tanımadım beni eleştirmeyecek insanlar tarafından küçükken 13 yaşında aile bireyim tarafından cinsel istismar uğradım bunu herkesten sakladım üç yıllık ilişkim var bazı tetiklemeler ve alkol karışması nedeni ile bunu kriz geçirmiş bir şekilde erkek arkadaşıma anlatmışım ve onada ağıza alınmayacak şeyler söylemişim ve kendimi arabaların altına atmışım ben bunların hiç birini hatırlamıyorum yıllar sonra ilk defa bana aile gibi olan biri ile beraberdim ve onu bu yüzden kaybettim diyebilirim ve ben o olmazsa yapamıyorum beynim her daim kalbime yada kafama sıkmam gerektiğini söylüyor sevilmeyi değeri haketmediğimi bana biraz akıl veya yardım verecek bilgiler istiyorum kimseye anlatamıyorum 13 yaşımda takılı kaldım şu an 32 yaşındayım ne yapmalıyım

Yaşayan kişi için çok zor ve sonuçsuz elbette ama eğer güç yeterse şikayet etmek lazım. Birşey olmasa da en azından insanlar çocukları o kişiden uzak tutar. Tekrar bir şikayetçi olan olsa dikkate alınır.

Bir psikologla görüşüp ne yapmak istediğinize karar verin bazen yapan kişiden hesap sormak bazen o kişiyi sonsuza kadar hayatınızdan çıkarmak size iyi gelecektir.
Erkek arkınız adam değilmiş, bizzat benzeri bir olaya şahit oldum seven insan yaralarını sarar seni sarmalar. Tacize uğradın diye kaçmaz senden. Bunun için üzülme değmez.
Kendini düşün tedavi ol kendini değerli hisset o zaman doğru insanlar olucak yanında

Benim de başıma 15 yaşında böyle bi durum geldi. En sonki sevgilim, bunu bilmiyordu ama tahmin ediyordu. Ve buna rağmen sürekli beni ellemeye, benimle ilişkiye girmeye çabalıyor, travmamı yeniliyordu. Ve de hiç de umrunda değildi. Keşke beni sadece bırakıp gitseydi. Erkekler böyle malesef. Allah belasını versin o bana bunu yapanın da, en sonki eski sevgilimin de. O yüzden bırakıp gitmesine sevinmelisin bile. Kurtuldun çünkü.

Sizi istismar eden kişiyi şikayet ettiniz mi ?

Hesap soramadım uzak duramadım yıllarca görmek zorunda kalacağım biriydi şükür öldü

Öldü kendisi üç yıl oldu üç Yıldır rahattım ama travma olabiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…