Kudurmuşsun

michonne

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
1.649
2.313
658
Merhaba BDV nin güzel kadınları.

Eşimin ailesinin evine bayram ziyaretine geldik. Sabah 8 de kahvaltı edip birkaç aile büyüğünü ziyaret ettikten sonra, eşim ve cocuklarla denize gittik. Çay meşrubat filan derken akşam 18:00 gibi eve girdik.

Çocuklar ve ben çok acikmistik. Kavurma da mis gibi kokuyordu ve evet yapmamam gereken bir şey yapıp, bir kaşık kavurmayi bir tabağa koyup tadına bakma gafletinde bulundum. Kayınpeder " kudurdun mu açlıktan? Akşam hep beraber yiyeceğiz zaten" diye bağırdı.

Peki size afiyet olsun o zaman deyip odaya çekildim. Şu an ağlıyorum. Eşim ben konuşurum ayıp etmiş babam diyor fakat ben konuşmasını filan istemiyorum. Tek istediğim evime dönmek. Başka sehirdeyiz şu an ve bayram sonu dönmekti planımız. Fakat ben tek lokma yemem bu saatten sonra bu evde.
Yerimde olsaniz ne yapardınız? Kalır mıydınız? Bayram günü bogazima dizildi lokmalar.

Eşit. Bazı arkadaşlar kurban işleri zordur demiş, haklılar fakat kurban falan kesilmedi arkadaşlar. Kurban kesilmez bizde. gayrimuslimiz biz. Fakat kavurma çocuklar çok seviyor diye kv kasaptan 3 kg. et alıp pişirmisti dün sabahtan.

Son düzenleme:
Bu nasıl bir densizlik böyle sinir oldum. Ortada bir şey yokken bu şekilde konuşma hakkını nerede buluyor. Ben olsam esyalarımı toplayıp çıkardım.

Nefret ediyorum böyle kadınlarin her işine karışan karı kılıklı erkeklerden onun mutfakta ne işi var şu an çok sinirim bozuldu , yeni evlendigim zaman ben de böyleydim kim ne dese çok üzülür sessizce gecerdim şimdi herkesin ağzının payını veriyorum tmm yine de üzülüyorum sinirim bozuluyor ama yine de onları mors etmezsem sinirim hiç geçmez tahammülüm kalmadı

Kalmam. Ne terbiyesiz utanmaz ya, cocuk mu varmis karsisinda ona bile yapilmaz bu siz de dogru durust cevap vermek yerine odalara cekilip aglmayin yahu.

Dikkat ediyorum da cogu kadinin erkek ailesinden ödü kopuyor. Daha bugun buna benzer konu okudum burda ve kendi ailesi veya baskasi bu davranislari yapsa katlanmayacak insanlar eş ailesi olunca bir siniyor niyeyse. Kocanizdan mi korkuyorsunuz bu kadar?

Şuraya yazilan seylerin yarisini kiz ailesi damada yapsa taş ustunde taş kalmaz. Ben erkeklerin boyle şeyleri sineye cektigini oek gormedim, kiz aileleri herzaman daha dikkatli davrabiyor damada karsi. Ama kadinlar devamli esimin hatri diye bahane yapa yapa herseyi cekiyor

Yemek hazırlanmadan üstünden tırtıklayan insanlar beni de ifrit eder
Ama bu şekilde bi cümle de kurmam yani hele ki misafire
Birazdan hazırlayacaktık der en azından beklemesi gerektiğini gösterirdim sadece
Kv, kp yemeklerini yemiş üstüne tatlilarinin yiyorlardı. Bir biz yememistik öğle yemeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…