Kudurmuşsun

Pis herif. Asın suratınızı yarına kadar tahammül edin erken dönün evinize anlasın hatasını. Gerçi anlayacak kapasite olsa bunu demezdi ya

Merhaba BDV nin güzel kadınları.

Eşimin ailesinin evine bayram ziyaretine geldik. Sabah 8 de kahvaltı edip birkaç aile büyüğünü ziyaret ettikten sonra, eşim ve cocuklarla denize gittik. Çay meşrubat filan derken akşam 18:00 gibi eve girdik.

Çocuklar ve ben çok acikmistik. Kavurma da mis gibi kokuyordu ve evet yapmamam gereken bir şey yapıp, bir kaşık kavurmayi bir tabağa koyup tadına bakma gafletinde bulundum. Kayınpeder " kudurdun mu açlıktan? Akşam hep beraber yiyeceğiz zaten" diye bağırdı.

Peki size afiyet olsun o zaman deyip odaya çekildim. Şu an ağlıyorum. Eşim ben konuşurum ayıp etmiş babam diyor fakat ben konuşmasını filan istemiyorum. Tek istediğim evime dönmek. Başka sehirdeyiz şu an ve bayram sonu dönmekti planımız. Fakat ben tek lokma yemem bu saatten sonra bu evde.
Yerimde olsaniz ne yapardınız? Kalır mıydınız? Bayram günü bogazima dizildi lokmalar.
Inadina o tabagimi bitirirdim yeniden sofra kurulunca da karnimi bi guzel doyururdum hic kusup odalara sokulmayin o adamin icimi acir saniyorsunuz. Bence sabredin ve o karisacak dusuncesiyle icinizden gelen seyleri yapmaktan geri kalmayin.

Kv kp olunca herkes nasıl da saydırmış ahahahahahah
Yemek hazırlanmadan kardeşim üstten aşırınca annem kardeşime kızar yemek saatine kadar yemesen ölmezsin bekle diye
Kardeşim evi terk etmedi şimdiye dek keza ben de kızarım
Yemek saatinde hep beraber yenir o zaman herkes farklı telden çalsın olacak iş mi
Eve girince anne biz çok acıktık yemeği hazırlayalım diyip mutfağa geçseydiniz biz yedik siz kendiniz için hazırlayın denirdi zaten
Kp tepkisi abartılı ama sizinki de gayet hoş olmayan bir hareket

Annem bana yemegi onceden yedim diye hiç kizmadi omrumde, hatta aciktim lafini agzimdan duysa aninda ayri sofra bile kurabilir herkesten once. Evet biraz simartmis olabilir. ☺️

Neyse elalemin adami yani kp
boyle bisey icin kalkip konu sahibine bu sekilde bagiramaz yaptigi hoş olsa da olmasa da. En fazla sakin bir ses tonu ve duzgun uslubla uyarabilirdi.
Ayirca bir lafi kp demesiyle kendi babamin bana demesi arasinda daglar kadar fark olur.

Yemek hazırlanmadan kardeşim üstten aşırınca annem kardeşime kızar yemek saatine kadar yemesen ölmezsin bekle diye
Yemek saatinde hep beraber yenir o zaman herkes farklı telden çalsın olacak iş mi
Eve girince anne biz çok acıktık yemeği hazırlayalım diyip mutfağa geçseydiniz biz yedik siz kendiniz için hazırlayın denirdi zaten
Üstünden yemedim. İkisi yemeğini çoktan yemiş tatlılarını yiyordu. Tabağa koyup yedim. Asla ve asla tencereden vb. üstünden yemem. Kan şekerim düştüğü için çocuklar ve eşim sofraya orurana kadar tabagima bir kaşık alıp yemek istedim.

Annem bana yemegi onceden yedim diye hiç kizmadi omrumde, hatta aciktim lafini agzimdan duysa aninda ayri sofra bile kurabilir herkesten once. Evet biraz simartmis olabilir. ☺

Neyse elalemin adami yani kp
boyle bisey icin kalkip konu sahibine bu sekilde bagiramaz yaptigi hoş olsa da olmasa da. En fazla sakin bir ses tonu ve duzgun uslubla uyarabilirdi.
Ayirca bir lafi kp demesiyle kendi babamin bana demesi arasinda daglar kadar fark olur.
Aile kavramına önem verdiğimiz için hep beraber masaya otururuz biz :)
Aksini belirtmedim zaten, adamın tepkisi nahoş

yedigigim bir kasigin hesabini yapan adamin evinde cesmeden su icmem. ne bu böyle. derhal giderdim ben olsaydim

Iyyy edepsiz adam. Bence yedigini de kus colugunu cocugunu kocano al git evine. Gorsunler terbiyesizligin bedelini. Kurban etinin tadina bakilir ki yani. Biz de kavurma okduktan sonra herkes bir catal alip tadina bakar yani. Bunun neresi ayip?
Insanlar boyle boyle kurbanlarini hic ediyorlar iste. Terbiyesiz herif.

Sanki sırf kızmak için kızmış. Çok ayıp etmiş. Biz ne zaman gitsek kayınvalidemlere, istediğim zaman istediğimi yerim, istediğimi yaparım. Kendi mutfağım gibi. Onlarda çocukları yedirdik içirdik diye mutlu oluyor hatta.
Kayınvalideniz bir şey demedi mi?

Eşimin ailesinin evine bayram ziyaretine geldik. Sabah 8 de kahvaltı edip birkaç aile büyüğünü ziyaret ettikten sonra, eşim ve cocuklarla denize gittik. Çay meşrubat filan derken akşam 18:00 gibi eve girdik.

Çocuklar ve ben çok acikmistik. Kavurma da mis gibi kokuyordu ve evet yapmamam gereken bir şey yapıp, bir kaşık kavurmayi bir tabağa koyup tadına bakma gafletinde bulundum. Kayınpeder " kudurdun mu açlıktan? Akşam hep beraber yiyeceğiz zaten" diye bağırdı.

Peki size afiyet olsun o zaman deyip odaya çekildim. Şu an ağlıyorum. Eşim ben konuşurum ayıp etmiş babam diyor fakat ben konuşmasını filan istemiyorum. Tek istediğim evime dönmek. Başka sehirdeyiz şu an ve bayram sonu dönmekti planımız. Fakat ben tek lokma yemem bu saatten sonra bu evde.
Yerimde olsaniz ne yapardınız? Kalır mıydınız? Bayram günü bogazima dizildi lokmalar.
1 sn kalmazdım o evde o ne terbiyesizlik ya yazık bayram filan dinlemeyin çıkın gidin bir daha da leve adım atmayın

Kudurdun mu deyişi biraz şey olmuş 😊
Denizden aç gelinmiş, akşama bir kaç saat var tabi mideler kazınmış.
Kayınpederin gözü dönmüş ya kavurma biterse diye 😂😂😂
Empati yapıyorum, benim babam gelinine kudurdun mu açlıktan dese, bizim gelin kardeşimi ve yiğenlerimi önüne katıp köfteciye gitse na gitti bayram . He kudurdum demek mi gerekirdi acaba karşı taraf kudursun diye bilemedim. Ortada hatanın doğurduğu hata silsilesi var.

Ben onceden biseylerin tadina baktim diye aile kavramimiz zedelenmedi hiç. Önceden atistirani azarlayarak bagirarak ayni sofraya oturunca mukemmel aile olmuyorsunuz. :)

Zaten konu sahibi de oturup bir basina karnini doyurmuyormus tadina bakmis. Doysa bile usulen sofraya oturulur salata vs hafif seyler yenilir. Bir siz biliyorsunuz herseyi

Kudurdun mu deyişi biraz şey olmuş 😊
Denizden aç gelinmiş, akşama bir kaç saat var tabi mideler kazınmış.
Kayınpederin gözü dönmüş ya kavurma biterse diye 😂😂😂
Empati yapıyorum, benim babam gelinine kudurdun mu açlıktan dese, bizim gelin kardeşimi ve yiğenlerimi önüne katıp köfteciye gitse na gitti bayram . He kudurdum demek mi gerekirdi acaba karşı taraf kudursun diye bilemedim. Ortada hatanın doğurduğu hata silsilesi var.
Kayınpederim bana bu tepkiyi verirse bir daha evinde yemem ve içmem
Ama bu tepkiyi verecek malzemeyi de önüne koymam

Bize misafirliğe gelin. :KK19:
Babam acıktım demenize gerek kalmadan bütün tencereyi önünüze bırakır.Benden ayırmaz sizi de :KK68:
Baba bu ya..
Esirgemez, kendi yemez yedirir,önüne dünyaları serer..
Üzülmeyin, takılmamaya çalışın olur mu. ❤️

konu sahibi çok acıktğı için biraz alıp ayrı bir tabakta yemiş. ne üstünden tırtıklamış ne de onlarla birlikte yemiyeceğini söylemiş.
Burda ''aile kavramını'' önemsiz kılan ne var acaba bizim göremediğimiz.
Sonucta biraz yemiş ve akşam onlarla yine oturur masaya yer. Bu tepkiyi nasıl normal görebiliyorsunuz çok şaşırdım gerçekten.

O zaman siz aile kavramini sevgi saygi ve hosgoru kavramlarindan daha ustun tutuyorsunuz
Aynisini acikan kucuk cocuklara da yapiyor musunuz merak ettim
Evinizde kan sekeri dusup bayilanlar icin ambulans hizmeti lazim. Sonucta aileyle ayni anda yemek yemek daha onemli

Ben onceden biseylerin tadina baktim diye aile kavramimiz zedelenmedi hiç. Önceden atistirani azarlayarak bagirarak ayni sofraya oturunca mukemmel aile olmuyorsunuz. :)

Zaten konu sahibi de oturup bir basina karnini doyurmuyormus tadina bakmis. Doysa bile usulen sofraya oturulur salata vs hafif seyler yenilir. Bir siz biliyorsunuz herseyi
Gayet mükemmel aileyiz aslında ellerine kelepçe vurmuyoruz üstünden yeme diyoruz sadece, zedelenecek aile bağlarınızın olmadığını zaten okumuştum bir mesajınızda o yüzden anlayamıyor oluşunuzu buna veriyorum. :)

Kayınpederim bana bu tepkiyi verirse bir daha evinde yemem ve içmem
Ama bu tepkiyi verecek malzemeyi de önüne koymam
Malzemeyi vermezseniz zaten tepki görmezsiniz. Tepki görmüşsünüz demek ki malzeme var. Doğal olarak hem fikirsiniz aslen. Sadece size yapılınca daha gerçekçi yazdınız düşüncelerinizi. Yani aslında kp çok kabalık etmiş, herkesler aynı şeyi söylüyor, siz de dahil.

Malzemeyi vermezseniz zaten tepki görmezsiniz. Tepki görmüşsünüz demek ki malzeme var. Doğal olarak hem fikirsiniz aslen. Sadece size yapılınca daha gerçekçi yazdınız düşüncelerinizi. Yani aslında kp çok kabalık etmiş, herkesler aynı şeyi söylüyor, siz de dahil.
Eee ilk mesajımda da zaten aynısını yazdım tepkisi fazla gereksiz nahoş dedim , kimse gözüyle okumuyor ki :D

Back
X