- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun, aşı takvimini takip edin birşey olacağını zannetmiyorum.
Bana da öyle demişlerdi.Kedi tırmalamasından kuduz olunmaz ki
Isırması lazım kuduz mikrobu salyadan bulaşır. Kaç senedir kedi beslerim sokakta evde onlarca aşısız hayvan ısırdı tırmaladı hiç aşı olmadım.Bana da öyle demişlerdi.
Sokak kedileri çok tırmalar, kanatır beni.
Bunun içinde o hayvanın kuduz olması lazım sokakda normal kedi köpekden nasıl kuduz bulaşsin Allah aşkınaIsırması lazım kuduz mikrobu salyadan bulaşır. Kaç senedir kedi beslerim sokakta evde onlarca aşısız hayvan ısırdı tırmaladı hiç aşı olmadım.
Ben de simdi meraktan baktim.Aşıya bile gerek yok kuduz diye bir şey kaldımı yahu
Varsayım üstüne yazdım bibi kuduz mu kaldı ki deli dana var kuş gribi var ama kuduz yokBunun içinde o hayvanın kuduz olması lazım sokakda normal kedi köpekden nasıl kuduz bulaşsin Allah aşkına
Onu bende duydum. Kedi-kuduz ne alaka ya?Ben de simdi meraktan baktim.
Turkiye'de son yillarda kuduza zaten rastlanmamis o ayri kedi turmalamasindan kuduz olan bir kisi bile yokmus literaturde
Gün geçmiyor ki buraya konu acmayayim.
Arkadaşlar kısaca sıkıntım şu kizimin elini kedi çizdi doktora götürüp aşı yaptirdik. (Kuduz aşısı )
Fakat bize enfeksiyon poliklinigine götürün aşı takvimi verilecek falan dendi. Kesinlikle ihmal etmem inşallah ama korktum aşı olmasına rağmen yinede bir sıkıntı olabilir mi? Soruyorum çünkü acil çok yogun du ve doktor tüm. Sorularıma cevap vermedi
Kedilere antipati artsin da ne olursa olsun diye bir yanlis bilgi aktarimi sanirim.Onu bende duydum. Kedi kuduz ne alaka ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?