- Konu Sahibi brokensmile7
Ben kufur ermekten ve edenlerden nefret ederim, ama suanda bulundugum(bulunmak zorunda olduğum) ortamdaki insanlar asiri sekilde kufurlu konusuyolar hatta bazilari abartılı bisekilde hic utanmadan yasli cocuk demeden kimseden cekinmeden bağıra bagira kufrediyo uyariyorum ama dalgaya vurup tekrar ayni seyleri yapiyolar ya bide oyle boyle kufurler degil cinsel (anladiniz siz)
Neyse, ben bu ortamda kala kala tabi dilime bazi sozler yapimis😯
Bazen kendimi kufur ederken buluyorum (sessiz tabi) ama bigun biriyle konusurken agzimdan kacicak diye ödüm kopuyo boyle agzimin ucuna kadar geliyo , nasil aticam bunlari kafamdan 😯 bide isin olumlu yani var oda beni tuhaf ama rahatlatiyo biraz ama yinede boyle konuşmak cok cirkin itici geliyo heleki bi kiz için. ..
Neyse, ben bu ortamda kala kala tabi dilime bazi sozler yapimis😯
Bazen kendimi kufur ederken buluyorum (sessiz tabi) ama bigun biriyle konusurken agzimdan kacicak diye ödüm kopuyo boyle agzimin ucuna kadar geliyo , nasil aticam bunlari kafamdan 😯 bide isin olumlu yani var oda beni tuhaf ama rahatlatiyo biraz ama yinede boyle konuşmak cok cirkin itici geliyo heleki bi kiz için. ..