Küfretmeye Karşı Misiniz?

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Ben kufur ermekten ve edenlerden nefret ederim, ama suanda bulundugum(bulunmak zorunda olduğum) ortamdaki insanlar asiri sekilde kufurlu konusuyolar hatta bazilari abartılı bisekilde hic utanmadan yasli cocuk demeden kimseden cekinmeden bağıra bagira kufrediyo uyariyorum ama dalgaya vurup tekrar ayni seyleri yapiyolar ya bide oyle boyle kufurler degil cinsel (anladiniz siz)
Neyse, ben bu ortamda kala kala tabi dilime bazi sozler yapimis😯
Bazen kendimi kufur ederken buluyorum (sessiz tabi) ama bigun biriyle konusurken agzimdan kacicak diye ödüm kopuyo boyle agzimin ucuna kadar geliyo , nasil aticam bunlari kafamdan 😯 bide isin olumlu yani var oda beni tuhaf ama rahatlatiyo biraz ama yinede boyle konuşmak cok cirkin itici geliyo heleki bi kiz için. ..

Ben kufur ermekten ve edenlerden nefret ederim, ama suanda bulundugum(bulunmak zorunda olduğum) ortamdaki insanlar asiri sekilde kufurlu konusuyolar hatta bazilari abartılı bisekilde hic utanmadan yasli cocuk demeden kimseden cekinmeden bağıra bagira kufrediyo uyariyorum ama dalgaya vurup tekrar ayni seyleri yapiyolar ya bide oyle boyle kufurler degil cinsel (anladiniz siz)
Bazen kendimi kufur ederken buluyorum (sessiz tabi) ama bigun biriyle konusurken agzimdan kacicak diye ödüm kopuyo boyle agzimin ucuna kadar geliyo , nasil aticam bunlari kafamdan 😯 bide isin olumlu yani var oda beni tuhaf ama rahatlatiyo biraz ama yinede boyle konuşmak cok cirkin itici geliyo heleki bi kiz için. ..

Ben hic kimseye kufuru yakistirmiyorum..
Ki cinsel icerikliler daha beter:/
Hele ki bir bayana hicc hiic yakismiyor....

Kesinlikle çok itici erkektede kızdada ama öyle bir ortamda sürekli kalınca ağza takılıyor maleseffff nasıl engel olunur bilmiyorum sanırım elli kere düşünüp bir kere konuşmak gerekir.

tabiki itici bi kadın için... aslında sadece kadın değil erkek içinde itici ama bazen insanın azından kaçabiliyor ancak toplum içerisinde yapılmamaşı gereken bişey...

sizin ortamdan kastınız nedir işyerinde mi ediliyor bu küfürler?

kullanmaya hiçte karşı değilim sinir stres atıyoruz valla :-)

ama her yer her şekilde değil ortamına göre değişir önceki iş yerimde çok sinirlenirdim ederdim valla ama bu iş yerimde öyle değil hanımefendi modundayım :ssz::1:

Hayatımda hiç küfür etmedim küfür ne bir bayana nede erkeğe yakışır,madem siz de küfüre alışmak üzeriyim diye düşünüyorsanız aklınıza küfür geldiği an kendi kendinize şarkı söyleyin böylelikle aklınızdaki küfür etme fikrinden kurtulursunuz.

bende nefret ediyorum küfürden ve hiç kimseye yakıştıramıyorum

bulunduğum ortam derken neyi kastediyorsunuz iş yerimi? okul mu?

hiç tahammül edemediğim şeylerden biridir hele bir erkek yanımda küfürlü konuşmaya kalksın büyük konuşmayım da bir daha görüşmem o kişiyle anlamadığım şu niye böyle bir ortamda çalışmaya devam ediyorsunuz haa çalışmak zorundaysanız uyardığınız halde bu konuyu dalgaya alan insanlarla muhattap olmayın...

Pek iyi bisey diil ama sinirlenince insanı rahatlatıyo dediğiniz gibi ama tabi ağır küfürler diil :)

Kasmayın o kadar hanımlar..
Bi araba kullanırken, bi de işletim sistemimizle ilgili sorunlar nedenli düşük volümde, şirin kelime grupları dudaklarımdan dökülülebiliyor.
İyi de geliyor doğrusu : )

Bazen benimde agzimdan bir anda Hass..... Demek geliyor.
Birkaç kere yuksek sesle söylediğim oldu.
Agzinda yuva yapar .
Engel ol.
Birde nerde calisiyorsun ki sen ?

Ben sinirlendiğimde kendime küfür ediyorum..
En güzelide bu olsa gerek..
Kendine söv, kendin yaşa..

Bu tarz şeylerin cinsiyeti yoktur. Küfür bir kadına yakışmaz, sigara içmek bir kadına yakışmaz diye bir şey yoktur bence. Küfür hoş bir şey değil ama insanın ağzından çıkabiliyor yani. Cinsel içerikli küfürler kadınların ağzına uymuyor sadece. Yani yapamayacağı bir cinsel işlevi de küfür olarak kullanan kadınlara gülmek geliyor içimden. Böyle yapan erkeklerden de iğreniyorum. Ama küfür dilin cilasıdır demiş Neyzen Tevfik. Bir de bu yanı var :) Her neyse. Ağza alıştırmamakta fayda var. Hoş değil çünkü.

İş yeriniz de hanımların yanın da küfür ediliyor olması hiç doğru değil bence.
Uyarıda bulunsanız,rahatsızlığınızı dile getirseniz..
Bir insan da en itici bulduğum şeylerden biridir küfür.

toplum içinde tutarım kendimi
ama çok yakın olduğum bir kaç arkadaşım var. sinirlendiğimde onların yanında agzmdan birşeyler kaçırabiliyorum
herkesin ortasında ana avrat sövmek tabi ki çok çirkin tabi ama bazen küfretmek insanı rahatlatıyor garip bir şekilde..

Hiç böyle bir hisle karşı karşıya bulmadım kendimi..
Küfür etmeyi sevmem, ortamda da eden varsa tepkimi koyuyorum....
İkili ilişkilerde de sevmiyorum, sevgilimi küfür ederken hiç görmedim, umarım da görmem; soğurum çünkü.
Bence siz de vazgeçmelisiniz, çok çirkin bir alışkanlık.:50:

Hiç karşı değilim, küfür de ederim.
Bu benim kendimi ifade etme biçimlerimden bir tanesi.
"Iyy küfür eden kız çok itici" diyen de öptürsün gitsin :p
Kadın-erkek ayrımcılığı ve insanın kendini ifade etme biçimine hakaretten başka bir şey değil bu.
Şahıslara küfür edilmedikten sonra sıkıntı yok.

Back
X