Küfrüm edebimi aştı bu gece

Tatlici35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
566
1.112
113
Merhaba hanımlar, aklınıza ihtiyacım var.
Ben 5 senelik evli, iki çocuk annesiyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama kendisi tartışırken üslubuna dikkat etmeyen birisi
En son tartışmamızda ağzını kırarım, dilini keserim tarzı laf söyledi. Şiddetin sözlüsünede karşı olduğum için bende şarteller attı. Nasıl konuşuyosun gel kes bakalım göreyim dedim. Tabi bir kaç laftan sonra ben odama çekildim.
1 aya yakın aynı evde birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yapıp yaşadık. Bu en son seni annenlere bırakayım iki küçük çocuk tabi seninde sinirlerin yıprandı dedi, aramız soğuk bide uzaklık girecek diye istemedim. Annemle paylaştım 6 aydır virüsten dolahı görüşmüyorduk. Annemde seni, torunları özledim diye ısrar edince kabul ettim. 2 aydır burdayım. Eşim olacak insan beni bıraktı, annesine gitti. Sonra virüse yakalandı benden bitkisel ilaç tarifi istedi söyledim, anlattım kendisine. Anneme söyle arayıp dedi, tamam dedim unuttum. Naptın söyledin mi anneme dedi. Aa unuttum çocuklardan akıl kalmadı ki kusura bakma dedim. Buna cevap olarak " Senden gelecek hayır allahtan gelsin "oldu bu lafa çok alındım. 2 hafta arayıp sormadı. Sonra arabasına gece sarhoşun biri vurup kaçmış derken kala kaldım annemlerde. Ama gelin görün ki adam bizi gelip almaya hevesli değil. Bugünse bardağın taşma noktasıydı. Sebep ise onun gelip beni almasını istemem neymiş ablasından araba isteyemezmiş kardeşim bıraksınmış. Bende 2 aydır burdayız her ne kadar benim çocuklarım, onların torunları olsada teşekkür et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni görsünler dedim. Bir söyledim bin laf işittim. Ne şoparlığım kaldı ne koca karılığım, kendini düzelt bana dolu gelme, yok çocuklardan bile soğumuş. Bir ton saçmalık saydı. Bende senden bana yar olmayacak anladım git davanı aç dedim oda ben niye açıyormuşum sen aç dedi. Sonrada beni engelledi.
Yaşadıklarımı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum hanımlar bana bir çare... Uzun oldu, okuyanların gözlerinden öperim.:KK37::KK36:

Arabaya çarpılma durumundan emin misiniz? Bencr gelmemek için bahane üretiyor gibi geldi. Zaten kafan dağılsın diye annene göndermesi bile sizi evde istemediğini hissettirdi bana. Eşiniz üç ay önce bence kafasında bitirmiş sizi. Mesajları da silmeyin velayet davasında işinize yarar. Çocuklarından soğuduyda güle güle o zaman.

Bir deli yanım git aç diyor bir yanımda bekle biraz daha bakalım ne yapacak aklındaki ne diyor :ruh:
Aklındakı Bosanmak.
Sızı sevmiyor deger vermiyor merak etmiyor. Kafasında bıtmıs.
Vicdan azabı cekmemek ıcın topu size atiyor.
Olay bu.

acin davanizi alin nafakanazi tazminatinizi, hakaret isitmeye mi meraklisiniz, sizi istemeyeni siz hic istemeyin, ne demek cocuklardan bile sogudum, ne aymazlik, ne terbiyesizlik, evlat bu evlat can parcasi, iyi valla isine gelmeyince sogudum, altlarina ates yakip isitmak lazim böylelerini...

Arabaya çarpılma durumundan emin misiniz? Bencr gelmemek için bahane üretiyor gibi geldi. Zaten kafan dağılsın diye annene göndermesi bile sizi evde istemediğini hissettirdi bana. Eşiniz üç ay önce bence kafasında bitirmiş sizi. Mesajları da silmeyin velayet davasında işinize yarar. Çocuklarından soğuduyda güle güle o zaman.
Olaya ait fotoğrafları benimle paylaştı. Eve gel diyor ama kendi gelip almak istemiyor amacını çözemedim.

Aklındakı Bosanmak.
Sızı sevmiyor deger vermiyor merak etmiyor. Kafasında bıtmıs.
Vicdan azabı cekmemek ıcın topu size atiyor.
Olay bu.
Bunu başkalarından duymak iyi geldi. Bende öyle düşünüyorum kalbim mantığımı ele geçiriyordu, ama böyle düşünen ben değilim demek ki. Haklısınız

Herkes yazmış zaten yıldırma politiksı uyguluyor, bezdirip sorumluluğu size atmaya çalışıyor. Böyle adamların ekmeğine yağ sürmemek gerekiyor bence. Evinize gidin bakalım ordayken durumlar nasıl olacak

Bunu başkalarından duymak iyi geldi. Bende öyle düşünüyorum kalbim mantığımı ele geçiriyordu, ama böyle düşünen ben değilim demek ki. Haklısınız
Eve gel demıs ya sıze, ben gelip almamda tartısma cıkmis.
Ustune cocuklardan bile sogudum dıyebılmıs.
Su muhabbette ele eve gel ı alırsan sen uzulursun.lutfen geneline bak.
Hayat kısa, saglıklı mutlu bir anne olacaksın ki cocuklarında mutlu olacak.
O kim ki sana koca karı diyecek, ıkı ay annene bırakacak, onbes gun ne yaptın diye merak etmeyecek?
Olmaz olsun boyle ınsan.
Bununla yasayıp kendını solduracagına, gıt yeniden cıcek ac.
Eve donme annenlerde kal.
Baktın ayagına geldı ozur diledi ozaman dusunursun.

Back
X