Küfrüm edebimi aştı bu gece

Merhaba hanımlar, aklınıza ihtiyacım var.
Ben 5 senelik evli, iki çocuk annesiyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama kendisi tartışırken üslubuna dikkat etmeyen birisi
En son tartışmamızda ağzını kırarım, dilini keserim tarzı laf söyledi. Şiddetin sözlüsünede karşı olduğum için bende şarteller attı. Nasıl konuşuyosun gel kes bakalım göreyim dedim. Tabi bir kaç laftan sonra ben odama çekildim.
1 aya yakın aynı evde birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yapıp yaşadık. Bu en son seni annenlere bırakayım iki küçük çocuk tabi seninde sinirlerin yıprandı dedi, aramız soğuk bide uzaklık girecek diye istemedim. Annemle paylaştım 6 aydır virüsten dolahı görüşmüyorduk. Annemde seni, torunları özledim diye ısrar edince kabul ettim. 2 aydır burdayım. Eşim olacak insan beni bıraktı, annesine gitti. Sonra virüse yakalandı benden bitkisel ilaç tarifi istedi söyledim, anlattım kendisine. Anneme söyle arayıp dedi, tamam dedim unuttum. Naptın söyledin mi anneme dedi. Aa unuttum çocuklardan akıl kalmadı ki kusura bakma dedim. Buna cevap olarak " Senden gelecek hayır allahtan gelsin "oldu bu lafa çok alındım. 2 hafta arayıp sormadı. Sonra arabasına gece sarhoşun biri vurup kaçmış derken kala kaldım annemlerde. Ama gelin görün ki adam bizi gelip almaya hevesli değil. Bugünse bardağın taşma noktasıydı. Sebep ise onun gelip beni almasını istemem neymiş ablasından araba isteyemezmiş kardeşim bıraksınmış. Bende 2 aydır burdayız her ne kadar benim çocuklarım, onların torunları olsada teşekkür et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni görsünler dedim. Bir söyledim bin laf işittim. Ne şoparlığım kaldı ne koca karılığım, kendini düzelt bana dolu gelme, yok çocuklardan bile soğumuş. Bir ton saçmalık saydı. Bende senden bana yar olmayacak anladım git davanı aç dedim oda ben niye açıyormuşum sen aç dedi. Sonrada beni engelledi.
Yaşadıklarımı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum hanımlar bana bir çare... Uzun oldu, okuyanların gözlerinden öperim.:KK37::KK36:
Bu işte bir iş varmış gibi direk uzaklaşmış yani çocuklardan bile 🤔

Konu sahibi de eşini sevmiyor ve değer vermiyor merakta etmiyor belliki
Tartısma esnasında hayvan kopek koca karı cocuklardan bile sogudum dese kocam bana bende sevmezdim. Kadın ilk annenlere git dedıgınde gitmek bile ıstememıs. Sımdı de eve dönmek istiyor gelip almam diyor.
Bosanmaya karar verirsen gelir cocukları alırım diyor sogudum dedıgı cocukları.
Allah sevsin onu serocum 😂 kadın hala duygularıma yenik dusuyorum dedıgı ıcın, ben kadının sevdıgını dusunuyorum.
Ha keske sevmese.. Keske bu kadar saygısızca konusmasalar ama. Ama iste.

burda aç boşa o adamı diyen çok olur ama ben öyle demicem evlilikte bazen ince düşünmediğimiz durumlar oluyor mutlaka, eşinden sakın gel ailemin yanına seni bi görsünler deme ,hemen mıknatıs gibi iter bu cümle onları oluruna bırak iki tarafada belli etme,(ailene ve eşine) hiç birşey yok gibi gel evine hanım hanım otur👍eşinle küs olduğunda asla ve asla ne yatağını, ne odanı ayır. sakın sensizliğe alıştırma 😊
Beni almaya gelmeyen adama ben evime geldim sende gel mi diyeyim. Bana söylediği tonla sözü buraya yazmadım bile yazı uzun zaten uzun olacak diye

Bunu çıkarımı nerden yaptığınızı sorabilir miyim ?
Şöyle ki Allah korusun benim eşim virüse yakalansa bırakın bitkisel tarif vermeyi unutmayı kendi kendimi yerim onu yalnız bıraktım diye. Burdan çıkardım.
seviyor musunuz yoksa eşinizi

Mesela benim haklı olmadığım yanı söyler misiniz bu yazdıklarımda
Öncelikle adamın sizden daha haksız olduğunu kabul ettiğimi bilin. Bu söylediklerim adamdan bağımsız olarak sizin haksız olduğunuz taraflar.

Birincisi adam annene bırakayım deyince sizin buna evet demeniz. Kavga ediliyor siz iki çocukla gönderiliyorsunuz. Varsa bi derdin sen git diyebilmelisiniz.

İkincisi adam hasta olmus. Ne olursa olsun iki cocugunuzun babası. Ölümcül de olabilir. Siz tarif vermeyi unutuyorsunuz. Adami gözden çıkarmış gibisiniz.

Yokluğumu aratmadiniz diye ailenizi arayıp teşekkür etmesini bekliyorsunuz ki aşırı gereksiz bir ısrar. Siz aynı teşekkürü kayinvalidenize yapar mıydınız?

Abla hakkında da gamsız gördüm sizi. Belki de araba onlara lazımdır, sonuçta o da kaza atlatmış. O yüzden istememiş olabilir.

Sonuç olarak istiyorsunuz ki yanlış yapılsın, ben de yanlış yapayım, ama ben hakli olayım. Öyle bir dünya yok. Hatalar iki tarafta da var. Kaldı ki sizle tartisti diye çocukları gözden çıkaran adamdan hala medet umuyorsunuz.

burda aç boşa o adamı diyen çok olur ama ben öyle demicem evlilikte bazen ince düşünmediğimiz durumlar oluyor mutlaka, eşinden sakın gel ailemin yanına seni bi görsünler deme ,hemen mıknatıs gibi iter bu cümle onları oluruna bırak iki tarafada belli etme,(ailene ve eşine) hiç birşey yok gibi gel evine hanım hanım otur👍eşinle küs olduğunda asla ve asla ne yatağını, ne odanı ayır. sakın sensizliğe alıştırma 😊
Aynen tuzu kuru dolu burda, hemen bosan diyorlar.

Tartısma esnasında hayvan kopek koca karı cocuklardan bile sogudum dese kocam bana bende sevmezdim. Kadın ilk annenlere git dedıgınde gitmek bile ıstememıs. Sımdı de eve dönmek istiyor gelip almam diyor.
Allah sevsin onu serocum 😂 kadın hala duygularıma yenik dusuyorum dedıgı ıcın, ben kadının sevdıgını dusunuyorum.
Yanlış anlaşılmasın ben konu sahibi haksız vs demedim 😀 bence de sevmesin zaten.
yani sevmiyor boşanmak daha kolay olur anlamında demiştim soryy😀

Yok artık! :KK47:

Evlilik bitmis ama belli ki bosanma niyetiniz yok . .cozumu siz bulabilirsiniz

Doğru söze ne hacet 10 yılım o benim. Ama son 2 ay kafamı kurcalıyor beni engellemek de ne ? Hayatında biri mi var diye aklıma bile geliyor.

Hanım hanım otur ne ya

Ben soğutmuşum güya. Bana yazdığı msj bu "Herkesin ne olduğu ortada. ailen benim için zerre birşey yapmaz kendi çocukları ve torunları için yapıyorlar ne yapıyorlarsa. benim onların babaları olduğumu hatırlayabildin mi sonunda. otur düşün, nasıl hikmetsiz bir dakika duramayan adam nasıl olur da bu kadar uzak durmak ister, ne oldu da bu adam bu hale geldi diye düşünmüyor musun hiç. ben soruyorum kendi kendime sende sor. neyse dediğim gibi canım emin ol bu muhabbetleri konuşmaktan çok sıkıldım hele seninle bu tür konuları konuşmak yersiz çünkü konuşarak neyi çözebildik ki bunu çözelim. ne kadar da iyi baba olamazsam da yine bu durum belli olursa gelir alırım çocuklarımı. neyse işteyim gerilmek istemiyorum.. bu konuşmalardan uzak dur artık senden tek istediğim bu. çünkü konuşarak aşamıyoruz sorunlarımızı, bana yazma da "
Haydaa evlilik bıtmıs gibi görünüyor ama cocuklar kucuk sorumluluklari büyük onunda belki yorgunluğu etkisi vardır iki tarafta da biraz zaman verseniz tek çözüm boşanmak olmamalı eğer başka bir durum yoksa karşı tarafta ne bileyim

Doğru söze ne hacet 10 yılım o benim. Ama son 2 ay kafamı kurcalıyor beni engellemek de ne ? Hayatında biri mi var diye aklıma bile geliyor.
Ben sana hak verdim, olanı biteni bilmiyorum. Yazdıgın kadarıyla adam gozunun ıcıne Bakmıs git diye. Ve gelıp almıyor. Evdeki kuslukte bir ay surmus. Insan bir ay aynı evde hayat arkadası ile küs durur mu?
Bır de hangi babalık cocuklardan bile sogudum dedirtir. Senden sogudum dese inan saygı duyarım ama, evlatlarından sogudugunu soyleyen kimseyle ne empati yaparım ne saygı duyarım.
Sevdıgın ıcınde sana neden seviyorsun diyemem, on yıllık kocan sonucta.

Şöyle ki Allah korusun benim eşim virüse yakalansa bırakın bitkisel tarif vermeyi unutmayı kendi kendimi yerim onu yalnız bıraktım diye. Burdan çıkardım.
Hanım efendi ben onu yalnız bırakmadım o zorla beni annemlere bırakmaya ikna etti ve virüs kapmış ablasından. Normal hastalık değil ki yanına gideyim veya gittim diyeyim çocuklarıma 15 gün kim bakacak, kim emzirecek küçük bebesini

[QUOTE="KurkmantoluSero, post: 65367539, member: 937723"
[/QUOTE] adam zorla anneye yolluyor gelip almıyor birde hasta olmuşta tarif istiyormuş sizde bir hoşsunuz bence tarif verip ilgilenerek lütufta bulunmuş hanımefendi 🤷‍♀️

Hanım efendi ben onu yalnız bırakmadım o zorla beni annemlere bırakmaya ikna etti ve virüs kapmış ablasından. Normal hastalık değil ki yanına gideyim veya gittim diyeyim çocuklarıma 15 gün kim bakacak, kim emzirecek küçük bebesini
Beni yanlış anladınız. Ben sevmemeniz taraftarıyım. Seviyorsanız üzülürüm sadece, hak etmiyor çünkü.
ben kendimden yola çıktım.

Back
X