Bir deli yanım git aç diyor bir yanımda bekle biraz daha bakalım ne yapacak aklındaki ne diyorAc davayı, çocuklardan sogudumu Koca karıyı gorsun.
Aklındakı Bosanmak.Bir deli yanım git aç diyor bir yanımda bekle biraz daha bakalım ne yapacak aklındaki ne diyor
İnanın nr yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. 10 senedir tanıdığım adamı hiç tanımadığımj fark ettim.Eşiniz boşanmak istediğini söyleyemeyip yıldırma politikası uyguluyor olabilir mi?
Olaya ait fotoğrafları benimle paylaştı. Eve gel diyor ama kendi gelip almak istemiyor amacını çözemedim.Arabaya çarpılma durumundan emin misiniz? Bencr gelmemek için bahane üretiyor gibi geldi. Zaten kafan dağılsın diye annene göndermesi bile sizi evde istemediğini hissettirdi bana. Eşiniz üç ay önce bence kafasında bitirmiş sizi. Mesajları da silmeyin velayet davasında işinize yarar. Çocuklarından soğuduyda güle güle o zaman.
Bunu başkalarından duymak iyi geldi. Bende öyle düşünüyorum kalbim mantığımı ele geçiriyordu, ama böyle düşünen ben değilim demek ki. HaklısınızAklındakı Bosanmak.
Sızı sevmiyor deger vermiyor merak etmiyor. Kafasında bıtmıs.
Vicdan azabı cekmemek ıcın topu size atiyor.
Olay bu.
Eve gel demıs ya sıze, ben gelip almamda tartısma cıkmis.Bunu başkalarından duymak iyi geldi. Bende öyle düşünüyorum kalbim mantığımı ele geçiriyordu, ama böyle düşünen ben değilim demek ki. Haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?