- 3 Şubat 2018
- 25.845
- 111.168
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah. Ben neler etmişim kendime böyle ben her evlilik böyledir illa ki diyordum sineye çekiyordum. Düpe düz odunla evliymişim.Bu ne ya, o kurnadan bu kurnaya cırkef sıcramıs diyen adile nasıt gıbı karıstıgı seye bak.
Ya Allah askına adam gercekten itici. Ona ne kahvaltıdan otursun yesin ve isine gıtsın.
Yuh gercekrenBu ne ya, o kurnadan bu kurnaya cırkef sıcramıs diyen adile nasıt gıbı karıstıgı seye bak.
Ya Allah askına adam gercekten itici. Ona ne kahvaltıdan, otursun yesin ve isine gıtsın.
Yine beğenmedim yazdgnızı..pardon kaç yıllık evlisiniz merak ettimhanım hanım otur demek sizce kötü birşeymi? hanım efendiliğini bozma demek, bizim evlilik yaşantımızda kadınlar kulubü yoktu tek tük dostlarımız vardı ve böyle birbirimizi rahatlatırdık
İki anne de oradaysa kim müsaitse o hazırlar. diğeri bulaşığı toplar veya akşama yemek koyar veya süpürge açar. Ne var ki bunda geçinemeyecek. İnsanlık yokmuş sizinkilerde.İlk doğum yaptığımda annemle tartıştılar annemi evden kovmaktan beter etti neymiş niye kahvaltıyı benim annem hazırlamamış kendi annesi hazırlamış paşamın. Lohusalığımı hatırladıkça kötü oluyorum. Bu adama kalktım bide 2. çocuğu yaptım ödül gibi 2 çocukta da bi kadının yaşamak istemeyeceği şeyler yaşadım maalesef gerisi çorap söküğü gibi geldi
Bunu kendi eşimi düşünerek söylemedim yalnız. Benim hoşuma gitmiyor erkekler her haltı yaparken kadının susup oturup alttan almak zorunda olması.herkeste sizin eşiniz değil ,evliliğin iki yılı ile 22yılı arasında dağlar kadar fark ediyor,insanlar yaptıklarından ve yapamadıklarından pişman olabiliyorlar,çocuklarının ve sorumluluklarını geç fark edebiliyorlar.
Adam ikinci dogan cocukları ıcın evliligimizi o bozdu bizi o yıprattı diyormusBunu kendi eşimi düşünerek söylemedim yalnız. Benim hoşuma gitmiyor erkekler her haltı yaparken kadının susup oturup alttan almak zorunda olması.
zamanında eşimle çokta kavga ettim bu sebeple. Yuvayı dişi kuş yapar lafı ile her şeyi kadına yüklüyorlar, benimkide yüklemeye çalıştı beceremedi şimdi kendi omuzladı.
size bşy demiyorum yanlış anlamayın. Ama şu zamanla da hanım hanım evinde olan kadınlarda el üstünden tutulmuyor. (Ne demek istediğimi anladınız inşallah)![]()
Yanı ortalığı hemen gerip gaz vermeyelim sonuçta evlilikler artık çocuk oyuncağına döndü maejinallik orjinallik adı altında canı sıkılan of diyen boşanıyor ama fazla sabir fazla alttan alma kendi kul halkınıza girer hakkınızda hayırlısı olsun dilerimkiAh ah. Ben neler etmişim kendime böyle ben her evlilik böyledir illa ki diyordum sineye çekiyordum. Düpe düz odunla evliymişim.
Tamam aplaAdam ikinci dogan cocukları ıcın evliligimizi o bozdu bizi o yıprattı diyormus
Bence bu adamı savunan kimseyle tartısma.
Temizlik, bana bakım, bebek bakımı, akşam yemeği annemdeydi zaten. Koca karı der baba kendi koca karı gibi her şeye karışırİki anne de oradaysa kim müsaitse o hazırlar. diğeri bulaşığı toplar veya akşama yemek koyar veya süpürge açar. Ne var ki bunda geçinemeyecek. İnsanlık yokmuş sizinkilerde.
Cocugu ıcın evliligimizi o bozdu yıprattı dıyen, cocuklardan sogudum diyen, kahvaltıyı annesi hazırladı diye anneni kovmaktan beter eden, senı annene gonderen, gelıp almayan, kucagina oturduğunda iten adam odun degıl.. Sevgisiz.Ah ah. Ben neler etmişim kendime böyle ben her evlilik böyledir illa ki diyordum sineye çekiyordum. Düpe düz odunla evliymişim.
Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda en hayırlı olan neyse o olsun. Ama o kocanız olacak müsvette de görsün yani çeksin bi şekilde. Sinir oldum2. Oğlum çok huysuz ve yaramaz işten gelir, büyüğü alır aşağı iner küçükle bir arada bile durmak istemez. Neymiş o çok yıpratmış güya evliliğimizi bitirmiş. El kadar saabiye taş atıyor
Amin teşekkür ederim sağ olunYanı ortalığı hemen gerip gaz vermeyelim sonuçta evlilikler artık çocuk oyuncağına döndü maejinallik orjinallik adı altında canı sıkılan of diyen boşanıyor ama fazla sabir fazla alttan alma kendi kul halkınıza girer hakkınızda hayırlısı olsun dilerimki
Adama bak resmen kendını denemıs.1 ay evde soğukluk üstüne 2 ay görüşmeme insan karısını cocuklarını özlemez mi özlemiyor demek zaten sizi göndermesinden belli. Bi arkadasımın kocasıda annenlere git biraz ayrı kalalım falan dedi sonra özledim gel dedi 1 ay sonra bosanmak istediğini söyledi bosaniyorlar
2 aydır çocuklarımın bütün maddi manevi bakımı ailemde. İnce düşünen insanın teşekkür etmesi gerekmez mi sizin için ?Niye adam gelip "yoklugumu aratmadiniz tesekkurler" gibi birsey soylesin ki? Sanki mecburi biyere gitmişte...
Adam sizi annenize yollayip kafa dinlemek istemiş, geri gelmenizi de cok istemiyor belli ki işine gelmiş.
Para bırakmadan mı gonderdı senı?2 aydır çocuklarımın bütün maddi manevi bakımı ailemde. İnce düşünen insanın teşekkür etmesi gerekmez mi sizin için ?
Benim sonumda arkadaşınızın ki gibi duruyor.1 ay evde soğukluk üstüne 2 ay görüşmeme insan karısını cocuklarını özlemez mi özlemiyor demek zaten sizi göndermesinden belli. Bi arkadasımın kocasıda annenlere git biraz ayrı kalalım falan dedi sonra özledim gel dedi 1 ay sonra bosanmak istediğini söyledi bosaniyorlar