kufur eden erkek

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
cok sinirli bir adam sinirlendigi zaman cok agir küfür ediyor sonrada bunlari söyledigi icin üzülüyor yada üzülmüs numarasi yapior... düzelir dedim düzelmedi sizce bu ayrilmak iyin yeterli bir sebep mi yasayaniniz varmi bu sorunu ????

yine konu açmışsın ama, yorumcular aynı olacak :1:
sanırım sebepsiz yere sana vuran, garsona teşekkür ettiğin için sana kızan, halka küpe takmanı istemeyen
erkek arkadaşından bahsedıyorsun.

önemli olan nokta, numara yaptığını bilmendir:34:
bence sen, duymak istediklerini duyamadığın için
bu konuda ısrar edıyorsun.

Son düzenleme:
Ben de ona küfrederdim.

Neyse ciddi olmak gerekirse tahammül edemediğim bir şey.Sinirlenir,ağzından kaçırır(bana etmemesi şartıyla)herhangi bir şeye küfür eder anlarım.Ben de yapıyorum bazen...

Ama bana ana avrat küfredecek erkekle olmam.

küfür eden erkek vurar da kırar da döver de:19: buna taviz vermemek gerek kesinlikle:20: sevgilin mi kocan mı acaba:26:

kesinlikle ayrilmalisin.. benim basimdan gecti ve ayrildiktan sonra cok pisman oldum ilk küfüründe ayrilmadim diye..
zaten o bir kere ettiyse artik hep eder ve pisman olursa olsun yine sinirlendiginde edecektir.. ve bu dövmeye kadar gider iyi düsün.

yine konu açmışsın ama, yorumcular aynı olacak :1:
sanırım sebepsiz yere sana vuran, garsona teşekkür ettiğin için sana kızan, halka küpe takmanı istemeyen
erkek arkadaşından bahsedıyorsun.

önemli olan nokta, numara yaptığını bilmendir:34:
bence sen, duymak istediklerini duyamadığın için
bu konuda ısrar edıyorsun.

biri özelden mesaj atmis demiski konuyu okudum cok üstüne gelmisler inanma onlara emin ol hepsi okadarcik siddet görüyordur atip tutuyolar demis felan filan iste bende dedim hadi siddetini ben abartiyorum küfür etmesi agzinin cok bozuk olmasi ayrilmak ondan sogumak icin yetmez miiii.. cok sinirlanince bana o-- bile dedi bide tek tasini takiyorum parmagima düsün...

Taviz vermemek gerekiyor bana göre .
Sonuçta bir sürü şey yapılsın , sonra da pişman olunsun olsun bitsin.
Bu kadar basit olursa sonu gelmez olayların .

biri özelden mesaj atmis demiski konuyu okudum cok üstüne gelmisler inanma onlara emin ol hepsi okadarcik siddet görüyordur atip tutuyolar demis felan filan iste bende dedim hadi siddetini ben abartiyorum küfür etmesi agzinin cok bozuk olmasi ayrilmak ondan sogumak icin yetmez miiii.. cok sinirlanince bana o-- bile dedi bide tek tasini takiyorum parmagima düsün...

evet tatlim onlar abartiyorlar.. o kadarcik siddeti her ezik kadin gorup sesini cikartmiyordur.. eziksen cekmeye devam et

aman allahım saçmalığa bak:53: 3.5 yıldır erkek arkadaşım var ve tatile birlikte gittiğimiz zamanlarımız da oldu, sıkıyorsa veya yiyorsa atsın bir tokat
zaten karakteri el vermez öyle bir şeyi yapmaya.senın ilişkin daha 6 aylık bir düşün yani...
sakın inanma böyle şeylere, sen daha sevgililik döneminde şiddet görüyorsun, evlenince halini düşün.

sana bunu söyleyen kişi, sanırım sürekli şiddet görüyor, etkiye tepki meselesi yani:34:

eğer istemiyorsan ilişkinin bitmesi için her şey sebeptir sonuçta senin ilişkin karşı tarafta içine sinecek şekilde davranmıyormuş bu açıklama onun içinde yeterli olmalı bence...

kesinlikler düzelmez diye düşünüyorum.... 2013'ün konusuymuşş.. acaba nasıl durumlar şimdi yazar mısınız

ettiği küfre bağlı. kadın cinsiyetine, cinselliğine, varlığına hakaret içeren bırak küfrü, en ufak bi lafı eden herifin üstüne bile s.çmam. anında tiksinerek atarım hayatımdan gereksiz yaratığı.

Back
X