Amin sağolunBen gerçekten kutlarım.Tez vakitte boşanın inşallah.
Adı üstünde eski eş ve iyi ki eskı eş Allah yardımcınız olsun sayfasında bu kadar rahat kufur yazabilen bir adamdan zateb sıze hayır gelmezdi tez zamanda toparlanırsınız ınsallahArkadaşlar konumu biliyorsunuz 1 ay önce eşim demye bile utanıyorum beni hamileyken bırakıp gitmişti. Herneyse boşanıyoruz yeni bir bebeğim var ve 3 yaşında kızım. Biraz önce aklıma geldi bi Facebook una bakayım dedim ve herkese açıp şöyle bir yazı paylaşmış ' Facebook hesabımı kurcalayan şahıs ki o kendini biliyor ölünü s... Sabrımı zorlama' tabi o açıkca yazmış. ( daha önceki ayrılıp barıştığımız da bana face mi sen çalmaya çalıştın falan demi demişti benden biliyor hep yani ama ben değilim yine ben değildim) tabi ki bunu bana paylaştı ben sanıp çünkü her ayrıldığımız da bu şekilde herkese açar bana gönderi yapardı. Gerçekten çok ağrıma gitti be olurda olsun ben çocuklarının annesiyim o şekilde küfür yazması okadar ağrıma gittik bu güne kadar çok sefer ayrıldık barıştık hiçbir zaman bana böyle birşey yapmadı aksine hep konuşmalarına dikkat etti gerçekten çok ağrıma gitti bir saattir ağlıyorum lohusalığın verdiği psikoloji zaten canıma yetiyor, bide bunu gördüm okadar üzüldüm ki bu nasıl karaktersizlik..
Ah canım yaa gercekten çok zor boşver kendi hayatina bak çocukların ve senin için önünde güzel bir hayat var. Şikâyet edebilirsin tam bilmesem bile sonuçta sana hakaret etmiş cezasız kalmamalı ya gerçekten çocuklarınızin babası amaa ne kadar iğrenç bir mahlukat karaktersizz allah sabır versin üzülme bebeğinde etkileniyor umarım yaşattığını yaşamadan ölmez. Sen ve çocukların için en guzel anılar olur.❣Arkadaşlar konumu biliyorsunuz 1 ay önce eşim demye bile utanıyorum beni hamileyken bırakıp gitmişti. Herneyse boşanıyoruz yeni bir bebeğim var ve 3 yaşında kızım. Biraz önce aklıma geldi bi Facebook una bakayım dedim ve herkese açıp şöyle bir yazı paylaşmış ' Facebook hesabımı kurcalayan şahıs ki o kendini biliyor ölünü s... Sabrımı zorlama' tabi o açıkca yazmış. ( daha önceki ayrılıp barıştığımız da bana face mi sen çalmaya çalıştın falan demi demişti benden biliyor hep yani ama ben değilim yine ben değildim) tabi ki bunu bana paylaştı ben sanıp çünkü her ayrıldığımız da bu şekilde herkese açar bana gönderi yapardı. Gerçekten çok ağrıma gitti be olurda olsun ben çocuklarının annesiyim o şekilde küfür yazması okadar ağrıma gittik bu güne kadar çok sefer ayrıldık barıştık hiçbir zaman bana böyle birşey yapmadı aksine hep konuşmalarına dikkat etti gerçekten çok ağrıma gitti bir saattir ağlıyorum lohusalığın verdiği psikoloji zaten canıma yetiyor, bide bunu gördüm okadar üzüldüm ki bu nasıl karaktersizlik..
Çok teşekkür ederim gerçekten okadar içten geldik mesajınız umarım tez zamanda kurtulur ve evlatlarım ve ailemle güzel bir hayat yaşarımAh canım yaa gercekten çok zor boşver kendi hayatina bak çocukların ve senin için önünde güzel bir hayat var. Şikâyet edebilirsin tam bilmesem bile sonuçta sana hakaret etmiş cezasız kalmamalı ya gerçekten çocuklarınızin babası amaa ne kadar iğrenç bir mahlukat karaktersizz allah sabır versin üzülme bebeğinde etkileniyor umarım yaşattığını yaşamadan ölmez. Sen ve çocukların için en guzel anılar olur.❣
Ben çocuklarıma hiçbir şey yansıtmıyorm. Tüm günüm onlarla ilgikenmekle geçiyor bebeğim zaten anlamıyor. Büyük kızımın mutlu olması içinde elimden gelen herşeyi yapıyorum.Daha önce size bin kere yazıldı bakmayın şu adama diye. Böyle kafanızda kura kura sütünüz kesilmişti en son. Bir önceki konunuzu adamı nasıl pişman ederimdi hatırlarsanız. Adamın umrunda değil kendi kendinize mesele yaratıp ağlayıp duruyorsunuz. Yıldım aynı şeyleri yazmaktan. Adam bu, böyle karaktersiz bu adamın hep böyleydi. Çocuklarınıza üzülüyorum sadece yakında onların da psikolojisini bozacaksınız.
Ben çocuklarıma hiçbir şey yansıtmıyorm. Tüm günüm onlarla ilgikenmekle geçiyor bebeğim zaten anlamıyor. Büyük kızımın mutlu olması içinde elimden gelen herşeyi yapıyorum.
Umarım hiç böyle üzülme sen üzülürsen çocukların nolucak bak karnında bir melek var hayat mucizelerle dolu hayatım herkesin hayatında sorunlar oluyor onemli olan bu sorunların üstesinden guzel bir şekilde üstesinden gelmek...kendine ve çocuklarına iyi bakÇok teşekkür ederim gerçekten okadar içten geldik mesajınız umarım tez zamanda kurtulur ve evlatlarım ve ailemle güzel bir hayat yaşarım
Amin saolunAdı üstünde eski eş ve iyi ki eskı eş Allah yardımcınız olsun sayfasında bu kadar rahat kufur yazabilen bir adamdan zateb sıze hayır gelmezdi tez zamanda toparlanırsınız ınsallah
Duymuyor çünkü uyuyor.Kendinizi kandırmayın bizi de kandırmaya çalışmayın. Bir saattir ağladığınızı duymuyor mu kızınız? Bebeğiniz de anlıyor. Annenin huzursuzluğunu sıkıntısını anlar bebekler. Artık sağlam durmanızın zamanı geldi de geçiyor bile.
Hamile değilim yeni doğum yaptımUmarım hiç böyle üzülme sen üzülürsen çocukların nolucak bak karnında bir melek var hayat mucizelerle dolu hayatım herkesin hayatında sorunlar oluyor onemli olan bu sorunların üstesinden guzel bir şekilde üstesinden gelmek...kendine ve çocuklarına iyi bak
Duymuyor çünkü uyuyor.
Evet doğru üzüyor gördüklerim ama daha güçlü hissediyorum sonradan, ne kadar iğrenç gereksiz biri olduğunu görüyorum yaşadıklarımı daha mantıklı analiz etmeye başlıyorum. Çünkü insan sevince hiçbirşeyi kpnduramıyor ben senelerdir hep o yüzden affettim. Ama bu sefer görebiliyorum kondurabilşyorum ne kadar ucuzmuş diyebiliyorum evet acıtıyor ama biliyorum ki zamanla acıyan her yerim dahada güçlenecek. Bide ben bu adamı senelerdir neden çektim diye şuan kafamı duvarlara vuruyorum. İnş davayı en kısa zamana verirler
Zaten ayrılıpsunuz.Ne diye bakıosunuz hanımefendı.Arkadaşlar konumu biliyorsunuz 1 ay önce eşim demye bile utanıyorum beni hamileyken bırakıp gitmişti. Herneyse boşanıyoruz yeni bir bebeğim var ve 3 yaşında kızım. Biraz önce aklıma geldi bi Facebook una bakayım dedim ve herkese açıp şöyle bir yazı paylaşmış ' Facebook hesabımı kurcalayan şahıs ki o kendini biliyor ölünü s... Sabrımı zorlama' tabi o açıkca yazmış. ( daha önceki ayrılıp barıştığımız da bana face mi sen çalmaya çalıştın falan demi demişti benden biliyor hep yani ama ben değilim yine ben değildim) tabi ki bunu bana paylaştı ben sanıp çünkü her ayrıldığımız da bu şekilde herkese açar bana gönderi yapardı. Gerçekten çok ağrıma gitti be olurda olsun ben çocuklarının annesiyim o şekilde küfür yazması okadar ağrıma gittik bu güne kadar çok sefer ayrıldık barıştık hiçbir zaman bana böyle birşey yapmadı aksine hep konuşmalarına dikkat etti gerçekten çok ağrıma gitti bir saattir ağlıyorum lohusalığın verdiği psikoloji zaten canıma yetiyor, bide bunu gördüm okadar üzüldüm ki bu nasıl karaktersizlik..
Sadece lohusa duygusallığı yaşıyorsun canım.Arkadaşlar konumu biliyorsunuz 1 ay önce eşim demye bile utanıyorum beni hamileyken bırakıp gitmişti. Herneyse boşanıyoruz yeni bir bebeğim var ve 3 yaşında kızım. Biraz önce aklıma geldi bi Facebook una bakayım dedim ve herkese açıp şöyle bir yazı paylaşmış ' Facebook hesabımı kurcalayan şahıs ki o kendini biliyor ölünü s... Sabrımı zorlama' tabi o açıkca yazmış. ( daha önceki ayrılıp barıştığımız da bana face mi sen çalmaya çalıştın falan demi demişti benden biliyor hep yani ama ben değilim yine ben değildim) tabi ki bunu bana paylaştı ben sanıp çünkü her ayrıldığımız da bu şekilde herkese açar bana gönderi yapardı. Gerçekten çok ağrıma gitti be olurda olsun ben çocuklarının annesiyim o şekilde küfür yazması okadar ağrıma gittik bu güne kadar çok sefer ayrıldık barıştık hiçbir zaman bana böyle birşey yapmadı aksine hep konuşmalarına dikkat etti gerçekten çok ağrıma gitti bir saattir ağlıyorum lohusalığın verdiği psikoloji zaten canıma yetiyor, bide bunu gördüm okadar üzüldüm ki bu nasıl karaktersizlik..
Ya abla çok sağol güzel sözlerin için.. Doğru söylüyorsun onun yerine ben utanıyorum İnş geçecek hepsi ve dediğin gibi boşandıktan sonra daha güzel olacak herşeySadece lohusa duygusallığı yaşıyorsun canım.
Face de yazdığı küfre gelene kadar neler var neler.
*Hamile iken terketmesi
*Doğumda yanında olmaması
*Doğumdan sonra arayıp sormaması
Bunlara takılmayıp sanaldaki bir küfre takılman sadece lohusa duygusallığı.
Onunla ilgili bilgi alacağın tüm kanalları kapat.
Sen onsuz daha güzel olacaksın ben inanıyorum.
Düşünsene o küfür edecek kadar kalitesiz, sen onun ettiği küfürden utanacak ve üzülecek kadar naifsin.
Sence kim kimi kaybediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?