küfür etti..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar
dün akşam eşimle olan tartışma içime oturdu hala unutamiyorum anlatacağım da beni anlayacakta hiç kimsem yok yapayalnızim bu dünyada..
iftara yemek hazırlıyordum mutfağa geldi bende yardım edeyim dedi..ok dedim sen şu eti kes bende çamaşırları asayım geliyorum. . bi geldimki heryer yerler falan hep kan. . yaa naptin ben daha demin paspas yaptım biraz dikkat et ya nolur temizleyemiyorum zorlanıyorum zaten dedim. . demez olaydım küfür üstüne küfür.. senin orucun bozuldu dedim. . Ramazan günü cümlelerin e bak.
aileme Anama babama bile küfür etti..
seni döverim bak dedi. .bende kolaydı dedim ben o dayak yiyen Susan kadınlara benzemem ben sahipsiz değilim dedim bu kez başladı senin sahibinin ananin babanın ağzına yüzüne s...... hiç bişey demedim usteledi bende aynısını sana iade ediyorum dedim..
hiç konusmadim bişeyler sordu cevap bile vermedim ..
akşama doğru sakindi artık. . sadece şunu dedim bana kızınca ailemi karıştırma o insanların suçu ne.. ben senin Ailene küfretsem sen beni evden atarsın dedim haklısın Özür dilerim dedi...
gece yatmadan öncede hakkını helal edermisin dedi ses cikarmadim ...

Bugün de diyorki ben iyi değilim Özür dilerim. .
1 yılı aşkın bebek istedik olmadı. .
doktora gittik kendisinde sorun çıktı..
Varikosel ameliyatı oldu..
korkuyor Sperm değerleri duzelmiycek diye. .telefonu hep onla ilgili konular arastirilmis.. zor bi durum biliyorum..
doktora kalsa ameliyat dan sonra çok olumlu konuştu... Allah bilir herseyi biz isteriz allah gönderirse gönderir. .hayırlısı allahtan...
çocuk olmadığı için sıkıntı yapıyor kendinde problem diye. .
buda evlilugimize bana çok olumsuz yansıyor. . kafam çok karışık. ..

Cok uzgunum. Bir cok bahane uretebiliriz. Oructu, kaninda sekeri dusmustu, sinirleri bozuktu, zaten bir yildir moralsizdi falan felan.

Kac senedir evlisiniz? Bu ilk kufru mu?

Tek pozitif olan kismi pisman olup, ozur dilemesi. Ama onun disinda bir kere eden malesef bir daha ediyor. Ve sonra bakiyorsun her tartismada. Cok uzgunum, gercekten moralinizi daha cok bozmak istemiyorum ama ben bu iliski ornegini bire bir kendi evimde babam sayesinde yasadim. İnsallah sizde durum farkli olur.

İyi ramazanlar

uzun uzun konuşun. Belli ki yıpranmış. elbette yaptığı çok yanlış. o konuda bir şey demiyorum ama ilişkinizi düzeltmek adına; Seni anlıyorum, senin gibi ben de kötüyüm diyin. Geçecek bu günler. Minicik bebeğimiz olacak diyin. Ama böyle davranırsan, kırılıyorum, uzaklaşıyorum, korkuyorum diyin. benim ailem sensin, sen de bana böyle davranırsan aramızda nasıl saygı olsun falan filan.
Aslında ne güzel, siz yemek yaparken gelip yardım etmiş. Belli ki içinde çözemediği problemler var. Ve tahmin ederim, çocuk olayını en çok sizin aileniz bekliyor. Öfke nöbeti geçirmiş.
Her evlilik arada bir problemlerle sarsılır. Kadınlar genellikle depresyonu seçer. erkekler öfke nöbetlerini.

bizde 3 yıldır çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz sperm hızı düşük, ama bu yüzden hiç kavga etmedik huzurumuz bozulmadı.saygısızlığına böyle bahaneler uydurmasın. anaya babaya küfür etmekte noluyo. küfürün özürle telafisi olmaz :KK43:

Bisanmayacaksaniz burda konu acmanizinda mantigi yok sunu yap bunu yap diye oneride bulunamayiz sizde bir sorun yok zaten ofke kontrolu yok zannimca size bu insanin kisiliginde var damarina basinca demeki her zamn yapacak .. ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin ..

Bu ilk küfrü değil herhalde.
İşlev bozuk olunca diline vurur derler ya, hah işte tam olarak öyle bi durum.
Oruç konusuna ise hiç girmiyorum; malum, konu itibariyle yasakmış ama yakın zamanda aynı sebepten kaynaklannan o kadar çok vaka okudum ki burada, bu cümle yine de burada dursun.

belki adamdan kaynaklı çocuğun olmaması bile birşeydir sizin için. oruçlu ağzıyla küfür eden adam kırk yıl ibadet de etse 7/24 boş herşey. tutmasın kardeşim açlıktan gözü dönen oruç tutmasın sevabından çok günahı yazılıyor

Ofke kontrolu olmadigindan ettigi kufurler goz yumulcak birsey degil ama genede adam duzeltmeye gonul almaya calismis bunlarin biri yapmayanlar var keske o kufurleri etmeseydi ama iste kendini kaybetmis umarim son olur

Merhaba arkadaşlar
dün akşam eşimle olan tartışma içime oturdu hala unutamiyorum anlatacağım da beni anlayacakta hiç kimsem yok yapayalnızim bu dünyada..
iftara yemek hazırlıyordum mutfağa geldi bende yardım edeyim dedi..ok dedim sen şu eti kes bende çamaşırları asayım geliyorum. . bi geldimki heryer yerler falan hep kan. . yaa naptin ben daha demin paspas yaptım biraz dikkat et ya nolur temizleyemiyorum zorlanıyorum zaten dedim. . demez olaydım küfür üstüne küfür.. senin orucun bozuldu dedim. . Ramazan günü cümlelerin e bak.
aileme Anama babama bile küfür etti..
seni döverim bak dedi. .bende kolaydı dedim ben o dayak yiyen Susan kadınlara benzemem ben sahipsiz değilim dedim bu kez başladı senin sahibinin ananin babanın ağzına yüzüne s...... hiç bişey demedim usteledi bende aynısını sana iade ediyorum dedim..
hiç konusmadim bişeyler sordu cevap bile vermedim ..
akşama doğru sakindi artık. . sadece şunu dedim bana kızınca ailemi karıştırma o insanların suçu ne.. ben senin Ailene küfretsem sen beni evden atarsın dedim haklısın Özür dilerim dedi...
gece yatmadan öncede hakkını helal edermisin dedi ses cikarmadim ...

Bugün de diyorki ben iyi değilim Özür dilerim. .
1 yılı aşkın bebek istedik olmadı. .
doktora gittik kendisinde sorun çıktı..
Varikosel ameliyatı oldu..
korkuyor Sperm değerleri duzelmiycek diye. .telefonu hep onla ilgili konular arastirilmis.. zor bi durum biliyorum..
doktora kalsa ameliyat dan sonra çok olumlu konuştu... Allah bilir herseyi biz isteriz allah gönderirse gönderir. .hayırlısı allahtan...
çocuk olmadığı için sıkıntı yapıyor kendinde problem diye. .
buda evlilugimize bana çok olumsuz yansıyor. . kafam çok karışık. ..
Kesinlikle küfür yönünden haksız görüyorum eşini..
Yanlız şöyle bir durum var benim eşim mesela bi kuruyemiş alsa mutfaktan bana on iş çıkararak alır bende ona derim ki tatlılıkla hayatım sen otur yorulma ben alıp gelirim gün boyu yoruldun zaten falan derim şişiririm biraz (çünkü kendim yorulcam sonunda, öyle söyleyince onunda hoşuna gidiyor hem kırılmıyor hemde şişiriyorum yani erkekler bunu istiyor) sende ondan çok düzgün bir şekilde yapmasını bekletemezsin ki bilerek yapmaz zaten sana zorluk olsun diye
O iyilik için yapmak istemiş olmamış yüzüne gözüne bulaştırmış ayrı mesele bide küfür etmiş iyice batırmış herşeyi...
Bizim uyarı şeklimiz de çok önemli.. Tatlı dille yorulduğunu ifade edersen o toparlamaya çalışır yada kusurabakma hayatım falan derdi...
(Tabiki küfürün asla açıklaması olamaz....)
Biraz daha konuşurken dikkatli olmalıyız ❤️❤️❤️
Uzatma sakın ama birdaha duymak istemediğini net bir dille ifade et... Evimizin bereketi kaçar, kabir azabı en çok böyle kötü sözlerden vs. Olacakmış falan de caydırmaya çalış..
Selametle

Bana küfreden adama selam vermem bırakırım saygı kalmaz

Valla insanlar nelerle imtihan oluyor, ne sıkıntılar ne hastalıklar..
Ama küfüre, şiddete sarılmıyor herkes.
Çok kırıcı gerçekten..
Helallik filan da istemiş, pişman belli ki. Taviz vermeyin de tekrarlamasın..
Tekrarı halinde daha ciddi sorun yaşayacağınızı bilmeli.. Çok ayıp yaa

Back
X