küfür etti..

Tabi ki onun yanında etmemeli.
Diğer arkadaşa yaptığın yorumdaki gibi evet olmasi gereken bu belki küfür falan olmamalı. Ama var benim ilişkimde var. Etrafında da var . Konu sahibinin durumu gibi değil evet. Birbirimize ve ya değer verdigimiz insanlara küfür etmiyoruz ama ortaya küfür ediyoruz o an sinirimizin vücuttan çıkmasına yardimci oluyor.

Sen ve senin dusuncendeki diğer arkadaşların dediği gibi olan evlilikleri takdir ederim. Ama babam da ortaya küfür eder kocam da bende yakın çevremdeki bazı insanlarda . Böyle gördüğüm için sıradan geliyor olabilir. He evliligimi degistiremem ama bu kısır döngü çocuğuma aktarılmasın oda benim gibi devam etmesin diye onun yanında küfür etmem..

Öyle gördüysen çevren öyleyse diyecek birsey yok tabi

10-20 yıl bebek sahibi olamayan çiftler var onlar ne yapsın o zaman?
Küfürün ve hakaretin bahanesi olamaz. Eğer iyi değilse psikolojik destek alsın yoksa ileride Allah kısmet eder de bebek sahibi olursanız aranızda saygı bağı kalmamış olacak.
Üstelik geçimsiz çiftlerin çocuk sahibi olması da bir sürü olumsuzluğu beraberinde getiriyor.

Ana avrat düz gidilen küfürlerden bahsetmedim bu evlilikleri genellemedim. Küfürü genelledim bu yüzden ayrıntıya da girmedim ^küfür^ bile yazmadım.
bende sinirlenince küfür ediyorum böyle rahatliyorum etme dese de o an kocam. Kendi sinirlenince oda ediyor.

Konu Sahibine de Ailene küfür etmesi çok iğrenç kinadim aaa! Falan yazmak istemedim. O kendisi bilmiyor mu? Bilmesede bir sürü kişi bu yorumu yapıyor zaten. Tek elden çıkar gibi.
Tartışmayı genelledim ve gereksiz kırıcı patlamalar dedim. Bunun üstüne de yorum yaptım.

Bibibella Bibibella
Boyle seyler olabiliyor evlilikte diye basliyorsunuz yoruma ama. Ve bu sekilde ayriliyorsunuz diger butun anne babaya kufur olmaz diyen insanlardan.
Ben de kufur ederim bazen. Ozellukle trafikte. Esim de eder. Ama birbirimize etmeyiz. Hele birbirimizin anne babasina hic. Anne babaya kufur o kadar kotu ki herkes tek bir agizdan cikar gibi elestiriyor. Olur boyle seyler evlilikte demek ne anlama geliyor baska bilmiyorum.

Ailene küfür ediyosa demekki ailenden nefret ediyor

Kusura bakma ama empati kuramayacagim ne olursa olsun küfür etmesinin bahanesi yok.

Boyle seyler olabiliyor evlilikte diye basliyorsunuz yoruma ama. Ve bu sekilde ayriliyorsunuz diger butun anne babaya kufur olmaz diyen insanlardan.
Ben de kufur ederim bazen. Ozellukle trafikte. Esim de eder. Ama birbirimize etmeyiz. Hele birbirimizin anne babasina hic. Anne babaya kufur o kadar kotu ki herkes tek bir agizdan cikar gibi elestiriyor. Olur boyle seyler evlilikte demek ne anlama geliyor baska bilmiyorum.

İzah ediyorum ya neden daha farklı olmasını istiyorsun anlattigim şeyin ?

Küfürü savunmam hareket mi katacak nedir yani şimdi senin istediğin savunduğun burda tam anlamadim

malesef benimkide asiri sinir patlamasinda hani cinnet geciriyo heralde diyorum okadar yani kufur ediyo aileme degil ama hic hisuma gitmiyo bu durum aliskin degilim ben babamdan boyle bisey gormedim ama burnunu bi guzel surtunce kendine geliyo sizde oyle yapin

Ana avrat düz gidilen küfürlerden bahsetmedim bu evlilikleri genellemedim. Küfürü genelledim bu yüzden ayrıntıya da girmedim ^küfür^ bile yazmadım.
bende sinirlenince küfür ediyorum böyle rahatliyorum etme dese de o an kocam. Kendi sinirlenince oda ediyor.

Konu Sahibine de Ailene küfür etmesi çok iğrenç kinadim aaa! Falan yazmak istemedim. O kendisi bilmiyor mu? Bilmesede bir sürü kişi bu yorumu yapıyor zaten. Tek elden çıkar gibi.
Tartışmayı genelledim ve gereksiz kırıcı patlamalar dedim. Bunun üstüne de yorum yaptım.

Bibibella Bibibella
Ben küfür etmiyorum hemde hiç belkide bana bu yüzden anormal geliyor ben etmiyorsam kimse etmiyebilir ki ben aslında aşırı sinirli bir insanım çabuk sinirlenirim ama susarım veya en fazla sesim yükselir :KK51:

Eşiniz de dahil olmak üzere şu Ramazan' da güya oruç tutup ağzından küfrü eksik etmeyen, sinir stresten etrafını görmeyen insanları anlamıyorum. Bu nasıl ibadet ? Ayrıca bunun bahanesi olamaz ne demek anne babaya küfür etmek ? Eşiniz destek alsın bence stres kontrolü yoksa.

İzah ediyorum ya neden daha farklı olmasını istiyorsun anlattigim şeyin ?

Küfürü savunmam hareket mi katacak nedir yani şimdi senin istediğin savunduğun burda tam anlamadim

Ben sadece insanlarin ozenli yazmalarini ve yazdiklarinin arkasinda durmalarini savunuyorum. Baska bir amacim cidden yok. Ilk mesajinizda ne dediginiz oldukca acik bence.

insanlar ne dertler sıkıntılar cekiyorda boyle davranmıyor tamam gergin olur arada gereksiz tartısmalar cıkar falan kabul edilebilir ama kufur etmek kabul edilemez

Merhaba arkadaşlar
dün akşam eşimle olan tartışma içime oturdu hala unutamiyorum anlatacağım da beni anlayacakta hiç kimsem yok yapayalnızim bu dünyada..
iftara yemek hazırlıyordum mutfağa geldi bende yardım edeyim dedi..ok dedim sen şu eti kes bende çamaşırları asayım geliyorum. . bi geldimki heryer yerler falan hep kan. . yaa naptin ben daha demin paspas yaptım biraz dikkat et ya nolur temizleyemiyorum zorlanıyorum zaten dedim. . demez olaydım küfür üstüne küfür.. senin orucun bozuldu dedim. . Ramazan günü cümlelerin e bak.
aileme Anama babama bile küfür etti..
seni döverim bak dedi. .bende kolaydı dedim ben o dayak yiyen Susan kadınlara benzemem ben sahipsiz değilim dedim bu kez başladı senin sahibinin ananin babanın ağzına yüzüne s...... hiç bişey demedim usteledi bende aynısını sana iade ediyorum dedim..
hiç konusmadim bişeyler sordu cevap bile vermedim ..
akşama doğru sakindi artık. . sadece şunu dedim bana kızınca ailemi karıştırma o insanların suçu ne.. ben senin Ailene küfretsem sen beni evden atarsın dedim haklısın Özür dilerim dedi...
gece yatmadan öncede hakkını helal edermisin dedi ses cikarmadim ...

Bugün de diyorki ben iyi değilim Özür dilerim. .
1 yılı aşkın bebek istedik olmadı. .
doktora gittik kendisinde sorun çıktı..
Varikosel ameliyatı oldu..
korkuyor Sperm değerleri duzelmiycek diye. .telefonu hep onla ilgili konular arastirilmis.. zor bi durum biliyorum..
doktora kalsa ameliyat dan sonra çok olumlu konuştu... Allah bilir herseyi biz isteriz allah gönderirse gönderir. .hayırlısı allahtan...
çocuk olmadığı için sıkıntı yapıyor kendinde problem diye. .
buda evlilugimize bana çok olumsuz yansıyor. . kafam çok karışık. ..

mrb üzücü bi durum olmuş normal zamandada böyle ağzı bozuk biriyse işiniz çok zor
ayrıca bi noktaya değinmek istiyorum yukarıda altını çizdiğim gibi
o dayak yiyen kadınların çoğu sahipsiz değil çaresiz
burda sanki onları aşağılar gibi olmuş

oruç olunca erkekler sinrli oluyor cnm. üstüne gtme bnce . bide zmn geçmeden ameliyat olsn .

igrenc benim aileme böyle küfür eden adamin yaninda bir saniye durmam. bundan cocukmu yapcan birde

Bisanmayacaksaniz burda konu acmanizinda mantigi yok sunu yap bunu yap diye oneride bulunamayiz sizde bir sorun yok zaten ofke kontrolu yok zannimca size bu insanin kisiliginde var damarina basinca demeki her zamn yapacak .. ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin ..

niye boşanmıcaksa konu açmasının mantığı yokmuş.
derdini paylaşmak istemiş olamaz mı. neticeyi hemen gütmekle gitmeye bağlamışsınız.

Canim bunu yapanın adi kisaca kufurbazdir kufre tahammulun ne kadar bilmiyorum ama bende ramazanin ilk gunu iftar saati kufur yüzünden ciktim memleketime geldim bosanma asamasindayiz suan cocuk olsa cocugunun onunde bu durum yasanmaz insallah benm oglum bu igrenc sozlere sahit oldu belki daha kötüsüne:( insallah duzelir esin

Back
X