• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küfür !!

[QUOTE="]deniz_gunes, post: 52586393, member: 38747

Ben de anasina babasina kufur ediyor sandim ama bu da pek hos degil bence:kahve:[/QUOTE]

Ağzımdaki çayı püskürttüm :KK70::KK70::KK70:

Küfür derken tam olarak ne olduğuna bağlı. Argo konuşmak olur, renk katabilir dirty talk denir buna. Hem sevişmek sürekli yumuşak sevgi dolu olacak diye bişey yok bana göre sert her zaman tatlıyı döver:-):-)

Bunu bu şekilde sapıklık iğrençlik gibi nitelendirmek ne kadar doğru?

Masum yapılan seks mübah...
Argo ve hard yapılan seks iğrenç, sapıklık tü kaka ee kime göre neye göre?

Zevk meselesi arkadaşım, sevmez hoşlanmazsın saygı duyulur ayrı mevzu...

Kimine göre yanlış bana da zevk veriyor. Ne yapıcaz şimdi??

Ana bacı sövmüyor hoş, o anın şehvetiyle ağızdan çıkan 2-3 kelimenin ne zararı olabilir ki?

Sekste argo konuşmanın neyi sapıklık. Bu konuda araştırma yapan bilim insanlarının yazıları var açın iki satır okuyun da ufkunuz genişlesin...

Konu sahibi sen de partnerine bundan hoşlanmadığını belirtirsen bir daha yapmaz diye düşünüyorum.Herkes bundan hoşlanacak zevk alacak diye bir şey yok...
Ben sapıklık olduğunu iddia etmedim hanımefendi. Herkese göre değişir diyip kendi bencemi söyledim. Bu konuda yardım istedim. Teşekkür ederim

Birbirini seven iki insan arasında asla ve asla küfür olmamalı ne sokakta ne yatakta...

yatak dışında küfür edilse direk boşanma sebebidir benim için. Ama ben seviyorum argoyu eşimi sevmiyor mu oluyorum şimdi. bunun sevgiyle hiçbir alakası yok genelleme yapmadan yorum yapalım bence

yatak dışında küfür edilse direk boşanma sebebidir benim için. Ama ben seviyorum argoyu eşimi sevmiyor mu oluyorum şimdi. bunun sevgiyle hiçbir alakası yok genelleme yapmadan yorum yapalım bence

Argo demedim dikkat ederseniz küfür dedim.
Böyle bir boşanma mevzusuna denk geldim ben adam eşine yatakta "sen benim o....pumsun,k...k gibi kahkaha at şeklinde şeyler söylüyormuş. :oha:

Ben sapıklık olduğunu iddia etmedim hanımefendi. Herkese göre değişir diyip kendi bencemi söyledim. Bu konuda yardım istedim. Teşekkür ederim

Senden bahsetmedim zaten. Yazımda sana hitaben son paragrafı yazdım diğerleri geneldi...

Konuyu kendin açıp sadece kendin cevap vermediğine göre, 100 lerce cevap var konunun içerisinde...

Argo demedim dikkat ederseniz küfür dedim.
Böyle bir boşanma mevzusuna denk geldim ben adam eşine yatakta "sen benim o....pumsun,k...k gibi kahkaha at şeklinde şeyler söylüyormuş. :oha:

Konu sahibinin bahsettiği argoya giriyor onun üzerinden yorum yaptım ben de.
K...k gibi gül ne ya kahkaha attım :-):-) bizim türk milletine dirty talk da olmuyor

Sevişme eylemi "genelde" iki kişi arasında geçer rızaları varsa her eylem neden olmasından bana göre.
Fiziken yaptığı bi eylemi telaffuzla dile getirmesinde bence sakınca yok. Sizce sakıncası varsa söylersiniz.
Zati ortada bi yaşanmışlık da yok. Bi yaşa hoşuna gitmese bir daha istemezsin demiii ama :)))):halay:

Senden bahsetmedim zaten. Yazımda sana hitaben son paragrafı yazdım diğerleri geneldi...

Konuyu kendin açıp sadece kendin cevap vermediğine göre, 100 lerce cevap var konunun içerisinde...
Özür dilerim o halde. Yanlış anladım. Çok teşekkürler tekrar

Back
X