- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
Yalan mı?
Doğru söyle ne yeyip içiyorsun? Bütün gün fındık, fıstık, bal di mi?

Ben de istiyorruuum böyle olayım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan mı?
Fındık fıstık severim ama tatlı şeylerle pek aram yokYalan mı?
Doğru söyle ne yeyip içiyorsun? Bütün gün fındık, fıstık, bal di mi?
Ben de istiyorruuum böyle olayım.![]()
Ben sapıklık olduğunu iddia etmedim hanımefendi. Herkese göre değişir diyip kendi bencemi söyledim. Bu konuda yardım istedim. Teşekkür ederimBunu bu şekilde sapıklık iğrençlik gibi nitelendirmek ne kadar doğru?
Masum yapılan seks mübah...
Argo ve hard yapılan seks iğrenç, sapıklık tü kaka ee kime göre neye göre?
Zevk meselesi arkadaşım, sevmez hoşlanmazsın saygı duyulur ayrı mevzu...
Kimine göre yanlış bana da zevk veriyor. Ne yapıcaz şimdi??
Ana bacı sövmüyor hoş, o anın şehvetiyle ağızdan çıkan 2-3 kelimenin ne zararı olabilir ki?
Sekste argo konuşmanın neyi sapıklık. Bu konuda araştırma yapan bilim insanlarının yazıları var açın iki satır okuyun da ufkunuz genişlesin...
Konu sahibi sen de partnerine bundan hoşlanmadığını belirtirsen bir daha yapmaz diye düşünüyorum.Herkes bundan hoşlanacak zevk alacak diye bir şey yok...
Tam olarak böyle düşünüyorumBirbirini seven iki insan arasında asla ve asla küfür olmamalı ne sokakta ne yatakta...
Merak ediyorsan ben de seni ...keyim . Deseymis arkadasiniz![]()
Birbirini seven iki insan arasında asla ve asla küfür olmamalı ne sokakta ne yatakta...
yatak dışında küfür edilse direk boşanma sebebidir benim için. Ama ben seviyorum argoyu eşimi sevmiyor mu oluyorum şimdi. bunun sevgiyle hiçbir alakası yok genelleme yapmadan yorum yapalım bence
Ben sapıklık olduğunu iddia etmedim hanımefendi. Herkese göre değişir diyip kendi bencemi söyledim. Bu konuda yardım istedim. Teşekkür ederim
Argo demedim dikkat ederseniz küfür dedim.
Böyle bir boşanma mevzusuna denk geldim ben adam eşine yatakta "sen benim o....pumsun,k...k gibi kahkaha at şeklinde şeyler söylüyormuş.![]()
Konu sahibinin bahsettiği argoya giriyor onun üzerinden yorum yaptım ben de.
K...k gibi gül ne ya kahkaha attımbizim türk milletine dirty talk da olmuyor
Özür dilerim o halde. Yanlış anladım. Çok teşekkürler tekrarSenden bahsetmedim zaten. Yazımda sana hitaben son paragrafı yazdım diğerleri geneldi...
Konuyu kendin açıp sadece kendin cevap vermediğine göre, 100 lerce cevap var konunun içerisinde...
Fındık fıstık severim ama tatlı şeylerle pek aram yokdoğuştan üzgünüm
![]()
Olabilir tabi neden olmasınValla ben de eski üye sayılırım bayadır kullanmıyodum ama sizi görünce yazıym dedim rakibiniz olabilirim bu konuda hahah doğuştan gelen bişey heralde