• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek kardeşim 24 yaşında nişanlı.Hiçbir şekilde anlaşamıyoruz.Bize karşı çok ters kavgacı.Nişanlısı ve ailesine karşı melek gibi tanıyamazsınız.Dün işten geldim.Kardeşim evi baya dagıtmıs.Yerde bardaklar falan vardı.Ayagım bardaga çarptı.Bana a.. kodu.. Or.. dedi.Nişanlısı onu daha önce aldattıgı fotoları videoları oldugu için ben de sinirlendim.Yanındakine bak sen bizim öyle fotolarımız yok dedim.Kız kardeşime de or.. diyor.Muattap olmuyırum.Ama kavga çıkaracak ciddi şekilde yer arıyor.Böyle kardeşiniz olsa napardınız?Annem çok uzak bir yere gidiyor ya da gitmesi gerek.Annem sıcakta yürüyor, yokuş çıkıyor.Altında arabası annemi getirmiyor.Ama nişanlısının evi baya uzak.En ufak şeyde kız ve kızın ailesinde saat fark etmeksizin gidip alıyor.

Arkadaşa katılıyorum evlendirin, hiçbir şeye karismayin. Madem size ve annesine değer vermiyor gitsin kp'i yapsın her mokunu.

İflah olmaz bu belli. Evlendirin kurtulun. Tabi evlendikten sonra da pek muhatap olmayın. Belli ki iki güne karısıyla da kavga edecek ve size patlayacak.

Suçluyu çokta uzakta aramamak lazım
suçlu gene o evin içinde
Ortam neyse çocuk insan o olur
Böyle birini kışkırtarak daha fazla küfür yada şiddete mağruz kalırsınız
En iyi yaklaşım muhattap olmamak
Yarın size neyse nişanlısına da o olacak
Merak ettiğiniz buysa

Sonuçta bu çouk anasının karnında böyle buyumedi .
Çocuk yanlış yetişmiş + yanlış çevresı varmış böyle olmuş .
Sen dıyorsun kı suan nışlanlısına ve ailesine melek gibi .
Evlensınler 1 yıl sonra bak .
Sadece bakın .
Acıdım o kıza şimdi ...

Yok nişanlısına ve ailesine o kadar deger verıyor kı.Hatta anneme dedı ki annesı senden daha iyi.Babam herseyını yapıyor ama babama da cok küfür etmıstır.Bende artık kız tarafına gıdılecegı zaman gıtmiyorum.Bir dügüne kına gecesıne gıderım.Ama ne altın takarım ne de başka birşey.Kesinlikle görüşmek istemıyorum
Arkadaşa katılıyorum evlendirin, hiçbir şeye karismayin. Madem size ve annesine değer vermiyor gitsin kp'i yapsın her mokunu.

İflah olmaz bu belli. Evlendirin kurtulun. Tabi evlendikten sonra da pek muhatap olmayın. Belli ki iki güne karısıyla da kavga edecek ve size patlayacak.

Suçluyu çokta uzakta aramamak lazım
suçlu gene o evin içinde
Ortam neyse çocuk insan o olur
Böyle birini kışkırtarak daha fazla küfür yada şiddete mağruz kalırsınız
En iyi yaklaşım muhattap olmamak
Yarın size neyse nişanlısına da o olacak
Merak ettiğiniz buysa
Nişanlısına böyle olmaz.Ben ve kız kardesım de aynı evdeyız.Biz böyle saygısız degılız

Anneme babama kızsa da küfür etse de halaa oglum oglum der her istedıgını yaparlar.Annem bana ve kız kardesıme 1lira verırken elı tıtrer ama erkek kardesıme daha büyük paralar cekınmeden verir
Büyütülürken çok şımartılmış sanırım. Böyle bir insandan size-annenize hayır gelmez de bari evlenince mesafeli durun da zararı da dokunmasın.

Sadece bakın .
Acıdım o kıza şimdi ...
Yok davranmaz.Kız biliyo anneme böyle davrandıgını birşey demıyor.Kız tarafıyla aynı yerde evlerı dıpdıbe oturacaklar.Yanı kıza bırsey demeye cesaret edemez bence

Anneme babama kızsa da küfür etse de halaa oglum oglum der her istedıgını yaparlar.Annem bana ve kız kardesıme 1lira verırken elı tıtrer ama erkek kardesıme daha büyük paralar cekınmeden verir
Eh müstehak ne diyelim :)
Böyle demek istemezdim ama anneniz kaşınmış gidip almaz tabii annesini yokuş başından filan.

Zaten yaşlanınca da annenizle babanız sizin başınıza kalır bu hep böyle olur.
En çok oğullarını severler ama iş kendilerini baktırmaya gelince kızları cefa çeker.

Erkek kardeşinizin başkasına nasıl davrandığının bir önemi yok ki, size olan davranışı sizi baglar.
Kız ve ailesi ile yaptığınız kıyaslama çok yersiz.
Ki merak etmeyin, kendini sonsuza kadar frenleyemez. O kızın başını yaktı zaten muhtemelen...

Anne babanızın kendilerine küfür edecek bir çocuk yetiştirip, bir de ondan iyi şeyler beklediğini sanmıyorum. Siz de beklemeyin, hayatınızdan izole edebildiğiniz kadar izole edin. Kız kardeşine a..k..o.. diye küfretmek nedir yahu, yuh... Yani bu kıvama nasıl bir ailede gelmiş olabilir diye düşünüyorum, hayal edemedim. Bunları bile bile kendisiyle evlenmeyi düşünen kız da çok acayip geldi bana. Yerinizde olsam annem için de ahlanıp vahlanmam, kendi eseri sonuçta. Kendinizi en az zararla bu işlerin dışında tutmaya bakın.

Tahmin etmiştim zaten. Anneniz bu hale getirmiş, sonucuna da katlansin.

Ama ne tuhaf yine de siz annem sıcakta yürüyor diye üzülüyorsunuz, altında araba olan oğluşunun umrunda değil.

Sadece bakın .
Acıdım o kıza şimdi ...
Yok davranmaz.Kız biliyo anneme böyle davrandıgını birşey demıyor.Kız tarafıyla aynı yerde evlerı dıpdıbe oturacaklar.Yanı kıza bırsey demeye cesaret edemez bence

Sadece bakın .
Acıdım o kıza şimdi ...

Back
X