Küfür..

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Evet kızlar bu konu beni cok rahatsız ediyor sürekli küfür eden bunu muhabbet sanan bir kayinpederim var ve ben onla aynı ortamda kalmamaya cok dikkat ediyorum çok bir arada degiliz fakat bebegim dogduktan sonra süreklo gelip giderler evlerimiz cok yakin ..ćocugum böyle bir ortamda büyüsün istemiyorum kesinlikle ve benim yanimda da küfredilsin istemiyorum ortam degistiriyorm küfür aninda fakat ben sürekli bu adamla mı uğraşicam eşim de kızarıp duruyor fakat hic bisey demiyor hep bòyleymis babacigi degismezmis sizce bu konuda nasıl tepki vermeliyim çok ağir küfürler bunlar ve gülerek anlatiyor igrenc adam.

Kaynananızla iyi anlaşabiliyosanız uygun bi dille ona anlatsın. O da kocasına söylesin. İnsan olan anlar heralde

Kayınvalideme de güvenmiyorum oda arada ağzından kaćırıyor alıskanlık olmuş bunlarda.

Oğullarına şöyle güzel gittiği yeri titreten ağız dolusu bir küfür edin bakalım, daha edebilecekler mi :KK48::KK48:
Bunun için kayınvalideyi aracı etmeye gerek yok. Bunu ifade edemeyecek değilsiniz. Küfürden hoşlanmıyorum benim yanımda etmeyin. Bu kadar

Evet kızlar bu konu beni cok rahatsız ediyor sürekli küfür eden bunu muhabbet sanan bir kayinpederim var ve ben onla aynı ortamda kalmamaya cok dikkat ediyorum çok bir arada degiliz fakat bebegim dogduktan sonra süreklo gelip giderler evlerimiz cok yakin ..ćocugum böyle bir ortamda büyüsün istemiyorum kesinlikle ve benim yanimda da küfredilsin istemiyorum ortam degistiriyorm küfür aninda fakat ben sürekli bu adamla mı uğraşicam eşim de kızarıp duruyor fakat hic bisey demiyor hep bòyleymis babacigi degismezmis sizce bu konuda nasıl tepki vermeliyim çok ağir küfürler bunlar ve gülerek anlatiyor igrenc adam.

o ne yav öyle.
eşşek kadar herif.
yaşından utansın.
bence rahatsızlığınızı belli edin.
mesela birden irkilin, yüzünüz düşsün.
inşallah anlar.

Ne kadar itici..
Anlaşabiliyorsanız uygun bir dille durumu anlatmak dışında pek bir çare göremiyorum ben.

çocuğunuzu ortama sokmayacaksınız ozaman yada gelip gitmeyi keseceksiniz, eşinizede sebebini söyleyeceksiniz.mesela bizim evde geçmiyor bu seferde okul arkadaşlarından öğreniyor ,engellenemiyor bu durum yani,ben ısrarla bu kelimelerin kötü olduğunu söylüyorum o zaman anlıyor ,eğer çocuğunuz anlayacak yaştaysa izah edin değilse çocuğunuzun iyiliği için bu tür ortamlardan uzak tutun

cnm eltimde aynı şeyleri kp için söylüyor ama ben hiç yaşamadım acaba biraz sizdenmi yüz bularak yapıyor tepkisiz kalmayın ben eltimede söyledim hiç yanımda küfür etmez diye o da çok şaşırdı sonra anladımki benim yanımda bilinçli tutuyo kendini....neden acaba çok rahat buluyor ortamı demekki....mesafeliyim kp le belkide ondan bilemedim.....

cnm eltimde aynı şeyleri kp için söylüyor ama ben hiç yaşamadım acaba biraz sizdenmi yüz bularak yapıyor tepkisiz kalmayın ben eltimede söyledim hiç yanımda küfür etmez diye o da çok şaşırdı sonra anladımki benim yanımda bilinçli tutuyo kendini....neden acaba çok rahat buluyor ortamı demekki....mesafeliyim kp le belkide ondan bilemedim.....
Bu adam her yerde kîfrediyor yigenlerinin esleriyle durumu paylastim 40 yilda bir gorüsüyoruz bizim yanimiza bile küfürbaz bu adam dediler hatta birinin esi uyarmis hacı adamsin yakismiyo agzina küfür die ama devam etmis ..ben o kifredince durat yapiyorum kulagi bile kapattim gördu ama yine ayni artik bulundugu yeri terk ediyorum

Söyledim bi defa küfur yakismiyo yasiniza dedim ama adam ayni kulagimi tıkadigimi bilirim gördü yani ama ayni artik ortami terk ediyorum yüzüne bile bakmiyorum midem bulaniyo adamdan.

Benimde kocam küfür ediyo malesef ama sürekli değil sinirlendigi zaman uyarıyorum sürekli anlamıyo oğlum 18 aylik çocuğun yanında sakin dedim Etem çocuk öğrenir o da eder bende biktim iğrenç ya kocanla konuş anlıyosa küfürlü ortamda büyütemem çocuğumu de o da mı alissin de ya ailesini uyarsin ya sen tatlı dille uyar torunları yani görmesini de engeleyemezsin ki

Çok itici olduğu kesin ama konuşmanın faydası olmaz bence. Adam alışmış bir kere. Kendini telkin etse de dayanabilir mi bilemedim.
Ama ifade etmekten asla çekinme. Sen doğru, onlar yanlış yapan taraf.

bende iyi küfür ederim ama kızımın hiç tekrar ettiğini görmedim , başka türlü sinirimi atamıyorum :rolleyes::rolleyes:özelikle trafikte

Sen utanacagina o utansin benim kp de hoyle iki lafindan biri kufir. Bigun yine boyle hic alakasiz yerde i**e dedi hamileydim ben de hamileleige siginip actim agzimi yumdum gozumu. Oyle cazgir biri de degilim. Dede olcaksiniz hala agzinizda kufur ben gidiyorum bir daha kufur ederseniz birakin yaniniza gelmeyi evinizin onunden gecmem dedim birdaha duymadim kufur. Boyleleri ancak bu dilden anliyor. Kv cocuga ben bakarim dio ben de kp oldukca olmaz dedim. Allah muhtac etmesin. Babamdan hic kufur duymadim ben. Kufur eeyi adamlik sayiyor boyleleri. Rahatsiz oldugunu belli et ya da dile getir baska caresi yok.

Back
X