Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabahati büyük
Özrü de yok
Üstüne katır gibi sırıtıyo demişsiniz
İlk de değilmiş
Değişmeyeceği huyunun bu olduğu belli
Gerisi size kalmış
Aranızda bu süreçte yani evliliğiniz boyunca yıpratmışlıklarınız oldu mu acaba ?
Yani olsada kullanılmaz ama bu kullandığı kelime aşırı ağır affedilmeyecek boyutta !
Yani bir yemek ceviz kabuğunu doldurmayak bir sorun yüzünden edilirmi bu kelime ?
Onu geçtim akşamki yemeği beğenmesede sizde keske yüz ifadenizle alındığınızı belirtseydiniz yani zıkkım ye demek te kavgayı ateşliyor bu arada .
Ama ne olursa olsun eşinizin dediği o iğrenç kelime karşılığı olmamalıydı !!!
ben şunu bilirim bazen insanlara hak ettikleri cevabı vereceksin...evet çirkeflik yapamazsınız belki yapı itibariyle ama bazen o kılıfnı yırtıcaksın.orda söylemen gereken şey ben o... sende pzv .... deyiverseydin...
iyice düşün taşın derim gidersende dönme gitmezsen bu konuyu sineye çek otur.
Bu nasıl bir şey ben anlamıyorum.
Eşler birbirine böyle ağzına geleni söylüyor mu ?
Zıkkım ye vs.
Eşinizden de küfürler.
Bence sizde saygı denen bir şey kalmamış.
Evlilik buysa vay halimize.
Bencil, merhametsiz ve terbiyesiz adam. Bu kadar dolduğuna göre eminim ilk vukuatı değil. Sen adam için kmlerce uzağa git aileni bırakıp, ona bir evlat ver, güzel bir ev hayatı ver, evladını tek başına büyüt, rahat çalışabildin diye ortam sağla, herif de kudursun böyle. Hala kadın yuvasını dağıtmamak alttan almak ZORUNDA diyen var. Ben de zamanında yuvam da yuvam diye alttan aldım sonuç ne? Kocaman bir hiç. Niye zorundayız abi niye? Deli olacağım bu kafaya biri bana anlatsın ya niye?? Daha çok eziyet çekelim önrü kendimize zehir edelim diye mi? Bu kafayla gidenin tabi ki tepesine çıkar herkes.
Konu sahibi arkadaşım allah gönlüne göre versin inşallah. Yüreğini ferahlatsın. Boşan diyemiyorum şu an, şu aşamada kendi yapmadığım şeyi başkasına söylemek istemem. İnşallah kurtulursun ama
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer lafı eşin gibiler için söylenmiş anlaşılan.Boğazı yüzünden eşine nasıl öyle bir kelime ediyor anlayamadım.Afedersiniz uygun görmüyorum ama ,başka küfür olsa neyse de bu bayağı ağır olmuş.Öfke kontrolü yok desek,zıkkım ye ,pezevenk dediğinizde ,şiddete de başvurabilirdi.Muhtemelen küfür etmeye alışkın bir dili var.Or....u kelimesi Ona küfüre alışıksa ,normal ,sıradan bir kelime gibi geliyor.Ben olsam bir süre yemek falan hazırlamam O kişiye.
bu adam mı iyi? kusura bakmayın da karısına tartışmada o..pu diyen diyebilen bir adama ben iyilik sıfatını geçtim adam sıfatını bile layık görmüyorum.
Bunlar evlenirken kendini cok iyi tanitirlar zaten.evlendikten sonra cikar yuzleri ortaya.
sunu anladimki kendini cok iyi tanitan oven insandan uzak durcan.
Son durum nedir eşiniz eve geldimi
Evliliğinizde maalesef ki saygı bitmiş. İnsan eşine namusun dediği kişiye çocuğunun annesine böyle bir sözü nasıl reva görür ki. Affetseniz barışsanız dahi her yüzüne baktığınızda aklınıza gelmeyecek mi?
aynen oyle artik yuzunu gormek istemiyorum.aileniz haklı bidaha adını bile anmayın. bir insan eşine bu sıfatı layık görüyorsa o ilişki çoktan bitmiştir zaten.
canım kimsenin evliliği süper gitmiyor ama ne yaplım idare ediyoruz , evet kocan gerçekten terbiyeszilk yapmış
her kadın sizin gibi hizmet edip o.. damgası yiyorsa o senin kocanın anasından aldıgı terbiyedir,
olmadı sende ona küfür et için çok rahatlar emin ol çünkü onlar sadece içleri rahatlasın diye küfür ediyorlar.
babanın evine gitsen geri dönüşün olmayacak bir süre görüşmezseniz sanırım size iyi gelecek.
aslinda ben konusma taraftariydim,hatasini anlasa bende buzlar erir kimseye kin tutamam..
ama lafimin arkasindayim demesi ben yikti..
sokakta yapmam gerekmezmis o isi..onlar gibi davraniyormusum o yetermis..
ne yaptim dedim..acikla..
seni kaldirdim kahvaltini koydum,isyerinde yemen icin yanina yemekler koydum.
yok sut neden karton kutudaymis.
mutfakta neden elbezi yokmus..
basladi satasmaya..
bende patladim..
sabahin 6sinda bunlara merakli degilim lutfen esyalarini al ve git dedim..
Terbiyesiz hadsiz adam!
Almayin bir daha eve
Defolsun
her satırda biraz daha şok oldum ama bu kırmızılı yer var ya. işte o on nokta. terbiyesizliğin, ahlaksızlığın son noktası. çok iyi tanıyor demek ki kocanız o ..ları. yatakta veya sokakta nasıl davrandıklarını iyi biliyor. bir adam çocuğunun annesine bunu nasıl yakıştırır. edepsiz.
Mesj atan o degilmiydi senin lafina karsilik dedim diyen.
simdi baktiki olmuyo hemen cark.
Sakin taviz verme bidaha diyemesin.
benim esim gibi demekki yapar yapmadim der.soyler yok der.ben safim inanirdim eger o msjlasmalarimiz olmasaydi.
ustune gidince de sana bisey aciklamak zorunda degilim diyor.
artik benim icin bi onemi de yok acikcasi,gozden cikardim cunku.
yolu acik olsun
Ah canim yagelmesin diye cok dua ettim ama eve almamak icin apartmanda rezillik cikarmam lazim.
girdi eve,birde uste cikmaya calisiyor.
oyle bisey demedim diyor.
seytan gorsun yuzunu,gercekten icim buz gibi.
saldim ipini eninde sonunda bitecek bu is.
yok terketmem evi,tek basima olsam belki gozumu karartip dunki olayin ustune cekip gitmistim ama oglum var..
kresi arkadaslari var,birda 1 ay sonrasina ailemin yanina alinan biletim..
nasil olsa 1 ay sonra gidicem diyip rahatlatiyorum kendimi.
ben onunla konusmanin hicbir seyi degistirecegini dusunmuyorum.
essek her dem essek ne yazik ki..
duzelmis gibi yapip yine bu sekilde davranicak eminim.
cebellesmek hic istemiyorum,ne gucum ne istegim yok buna.
Allah onu bildigi gibi yapsin