kufur..

evliliğiniz belki bitmeyecek ama o haddini bilmeyi öğrenecek bu şekilde...binpişman olsun

bitmezse canli cenazeyle evli kalir..
insanlar tartisir ama adabi vardir,kimin evliligi inissiz cikissiz ki..
ama bu tartisma degildi bu bilerek canimi yakma istegiydi ve ne yazik ki bu sekilde davranisi ilk degil.
eve gelmesin diye dua ediyorum,direkt gitsin annesinin evine.
ama olur da gelirse yuzune bakip tek kelime dahi etmemeye kararliyim.
isterse konusmak istesin isterse esip gurlesin umrumda degil artik.
agzimdan cikacak tek kelimeye degmez o.

Sudan sebeplerle kavga edilmiş,saygı da bitmiş ama bu sebepten boşanacak mısın o kısmı anlamadım.
Aşırı sinirlenince küfür etmeyen adam parmakla sayılacak kadar az. Boşanmak yerine söylediğine pişman ettirsen,bitti bu iş diye hissettirsen. Ya o sana o..dedi diye sen öyle misin, tabiki hayır.

tabiki bu basli basina tek sebep degil benim icin.
bende sinirlenince bazen kontrolumu kaybedip agzima geleni soyluyorum ama pisman olup ozur diliyorum.
onun ne hissettigi artik umrumda degil acikcasi,cunku bence kalbi yok..
az once attigi msjlara baktim..
diyor ki,sen bana zikkim ye dedin bende seni bu yuzden gormek istemiyorum..
hala uste cikmaya calisan aciz bi insan benim icin.
bu son yaptigini kabul etmiyorum,ne gonlum ne ruhum.
evet bosanma taraftariyim artik..
cunku ben bu insanla yaslanmak istemiyorum.

Hayatınızi bu adamla zehir etmeyin.. Kimse sizden değerli değil bir kere yaşayacaksınız bu hayatı.. Ona yemek yaparken bile sevgiyle saygıyla yapmalısınız bundan mutlu olmalısınız artık mutlu olabileceğinizi sanmıyorum. Böyle ömür geçer mi? Saygı her şeyden önemli bazıları sinirlenince küfür etmeyen erkek var mı yazmış bu ne saçmalıktır ediyosa bi maça sinirlenir eder, trafikte sinirlenir eder.. İnsan karısına nasıl küfür eder o kişi bir anneyse hele! üstelik burda mesele sadece küfür değil o küfürün altında büyük bir karakter bozukluğu yatıyor böyle bir insanla anlaşamazsınız anlaşmak zorunda da değilsiniz.Bu muameleyi hak etmeyen biri olduğunuz belli çünkü. Umarım bir an önce sizin için her şey yoluna girer

tabiki bu basli basina tek sebep degil benim icin.
bende sinirlenince bazen kontrolumu kaybedip agzima geleni soyluyorum ama pisman olup ozur diliyorum.
onun ne hissettigi artik umrumda degil acikcasi,cunku bence kalbi yok..
az once attigi msjlara baktim..
diyor ki,sen bana zikkim ye dedin bende seni bu yuzden gormek istemiyorum..
hala uste cikmaya calisan aciz bi insan benim icin.
bu son yaptigini kabul etmiyorum,ne gonlum ne ruhum.
evet bosanma taraftariyim artik..
cunku ben bu insanla yaslanmak istemiyorum.
Karakteri bozuk desene..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

merhaba hanimlar,
eski uyelerdenim fakat bu sIkintimi sizinle ikinci uyelikle paylasmak istedim,yonetimi bilgilendirdim.
sabahtan beri allak bullagim.
sabah esimle sacma bi sebep dolayisiyla surtusme yasadik,daha fazla uzatmadan lutfen alacaklarini al ve git ise dedim farkli odaya gectim..
bu sirada bana soylenmeye devam ediyor,kahvaltida kotuydu,dun yaptigin yemekte kotuydu vs..
bende zikkim ye ozaman,bogazinda kalsin madem laf ediyorsun nimete dedim.
bu evden cikarken o kadar edepsizce bi kufur savurdu ki..s..gt..or.. diye:KK42:
ne dedin sen dedim kapida..suratina captim kapiyi isine gitti,aksam nobetci oldugu icin eve gelmedi cok sukur.
aglaya aglaya oglumu giydirip okula biraktim ve butun gunum berbat gecti.
aramis defalarca,tlfum kapaliydi,bildirim geldi,tam kapaticakken yine calmaya basladi tlf.
actim,piskin piskin konusuyor..
sen sabah ne dedigini hatirliyor musun hic mi diyecek lafin yok dedim..
lafimin arkasindayim dedi rezil..
yarin annesinin memleketine gidecektik ama gitmeyecegimi,eve gelmemesini,direkt is cikisi oraya defolup gitmesini soyledim :KK42:
allak bullagim..
annemlere konuyu actim,cik gel oglunu alip ama birdaha o haysiyetsizin ismi anilmayacak asla dediler.
icim esim olacak insana karsi bombos..
o kadar buyuk hayal kirikligi ki bende..
ve asil aci olan bu durumdan utanip ozur dahi dilememesi..
ben onu aylarca bi basima bekledim ve namusumla serefimle kimsenin agzina diline sakiz olmadan bi basima asker yolu gozledim 2 senelik evliyken.
cok uzgunum cok..
biseyler diyin..
yetistirmem gereken dualarim var onlari dahi edemeyecek kadar perisan durumdayim :KK61:
esınızın yaptıgı buyuk ayıp, heme olayı aılenıze anlatmanız buyuk hata, esınızle olan gezı planını ıptal edın onunla gıtmeyın gerekırse eve de almayın bır sure ama bır laf ıle de evlılık bıtırılmez, baska sorunlarınız varsa bılemem ama bence esınız ne dedıgının tam olarak farkında degıl su an bıraz ayrı kalın kafanızı toplayın sonra bır karar verın, ev ıcınde olan herseyıde aılenıze anlatmayın yarın barısırsınız aılenız esınızı hep kotu bılır...

başka probremleriniz de var mı?

boşanmayacaksanız da hemen evi terketmeyin. sonra yüz göz olunuyor aileleler ile de. hadi s. g. anlarım da insna karısına nasıl o. der ya. bi de hala pişman olmamış. kesinlikle o evde o yokmuş gibi davranın. yemini suyunu da vermeyin.

esınızın yaptıgı buyuk ayıp, heme olayı aılenıze anlatmanız buyuk hata, esınızle olan gezı planını ıptal edın onunla gıtmeyın gerekırse eve de almayın bır sure ama bır laf ıle de evlılık bıtırılmez, baska sorunlarınız varsa bılemem ama bence esınız ne dedıgının tam olarak farkında degıl su an bıraz ayrı kalın kafanızı toplayın sonra bır karar verın, ev ıcınde olan herseyıde aılenıze anlatmayın yarın barısırsınız aılenız esınızı hep kotu bılır...

biz 6 yillik evliyiz,hani her kavga anlatilsa zaten kimse kimsenin yuzune bakamaz.
insan balik hafizali herseyi unutuveriyor ama dun oturup dusundum bu bana bu sekilde ilk kufur edisi ilk yaptigi ahlaksizlik degil ki..
daha oncede yazmistim ben aileme bu durumu tlf acip anlatmadim,aksine gorusmek istemedim tlfla.
sanki hissetmisler gibi pesimi birakmadilar,oglumu gostermek icin goruntulu konusurken konu kv evine gitmekten acildi filan derken gitmeyecegimi soyledim,ustelediler ve durumu anlattim.
34 yasina gelmis ve uzuldugumu goren akli selim insan ne dediginin farkinda olmali..
hadi sinir ani dedi,sonrasinda vicdani olan insan pisman olur..
ama hala sen bana zikkim ye dedin..
e sen benim yaptigim nimete laf ediyorsun,sabahin 6sinda onune ne gelirse surat yapip laf ediyorsun..
3 kere dilimi isirdim bisey demeyim diye ama en son bu mutfakta neden el havlusu yok diyince patladim..
insan o lafi beden iscisine etmeye haya eder..
benim icin insan olarak bitti.
olur da devam ederse bu evlilik sadece cikarim uzerine devam eder,ise baslayip kendi yolumu buldugum an giderim zaten.

Bir insan namusuna Nasıl böyle bir söz eder. Sen onun namususun. Aklım almıyor. Affetme. Git ailenin yanına. Böyle cahil insanlarla evlenmeyin ya!!!

boşanmayacaksanız da hemen evi terketmeyin. sonra yüz göz olunuyor aileleler ile de. hadi s. g. anlarım da insna karısına nasıl o. der ya. bi de hala pişman olmamış. kesinlikle o evde o yokmuş gibi davranın. yemini suyunu da vermeyin.

hani oyle kotu aliskanlik eve bakmama gibi bi durumu yok.
bende gezmesine arkadaslariyla bulusmasina filan karisan insan degilim.
ama fevri..
ne dedigini bilmiyor..
bana sinirlisin diyor ama ben saman alevi o ise pasif agresif..
hani elle tutulur bi problem var mi..
saygi bitmis iste ve ben bu adamla yaslandigimi hayal edemiyorum artik

bu arada evi terketmicem.
1 ay sonraya ailemin yanina ucak biletim var,o zamana kadar evdeyim sonra zaten gidicem.

Bir insan namusuna Nasıl böyle bir söz eder. Sen onun namususun. Aklım almıyor. Affetme. Git ailenin yanına. Böyle cahil insanlarla evlenmeyin ya!!!

dimi..
yaziklar olsun insan degil iste..
hani bilseydim evlenmezdim denir ya aynen oyle..
coook kibar dusunceli tanitti kendini ama artik yuzunu gozunu hicbiseyini gormek istemiyorum.
Allah islah etsin bile diyemiyorum..Allah onu bildigi gibi yapsin

garip tepkiler alabilirim bilmiyorum yazıp yazmamakta da kararsız kaldım da hani bazen bazı kelimeler aptal salak gibi birden çıkıverir ya insanın ağzından belki öyle bişeydir kelimelere çok takılmayın bence asıl sorun sizin kırıldığınızı anlamaması.

kızgınlıkla söylenmemiş ve sonrasında sizin kırılıdığınızı anlayıp özür dilemiş olsa daha iç açıcı olurdu durum :(

Ailenizle paylaşmasaydınız daha iyi olurdu. O lafı söylediğine pişman edin.:KK67:
Çocugunun anasıyım ben:KK67:

hani oyle kotu aliskanlik eve bakmama gibi bi durumu yok.
bende gezmesine arkadaslariyla bulusmasina filan karisan insan degilim.
ama fevri..
ne dedigini bilmiyor..
bana sinirlisin diyor ama ben saman alevi o ise pasif agresif..
hani elle tutulur bi problem var mi..
saygi bitmis iste ve ben bu adamla yaslandigimi hayal edemiyorum artik

bu arada evi terketmicem.
1 ay sonraya ailemin yanina ucak biletim var,o zamana kadar evdeyim sonra zaten gidicem.

sırf bu olay için boşanılır mı bilmem. ama bişeyler bitmiş yani. bi de edilen küfrün değeri, sonrasindaki tavrı çok kötü. ama tahmin ediyorum ki her kavgada böyle. bi de hem yaptığınız yemeği yeyip hem beğenmemesi filan... kendinizi bu adam için paralamayın. temizliğiydi, yemeğiydi vs. anlasın kıymetinizi.

garip tepkiler alabilirim bilmiyorum yazıp yazmamakta da kararsız kaldım da hani bazen bazı kelimeler aptal salak gibi birden çıkıverir ya insanın ağzından belki öyle bişeydir kelimelere çok takılmayın bence asıl sorun sizin kırıldığınızı anlamaması.

kızgınlıkla söylenmemiş ve sonrasında sizin kırılıdığınızı anlayıp özür dilemiş olsa daha iç açıcı olurdu durum :KK43:

yok ben sizin ne demek istediginizi anliyorum.
inanin tek bi ibare gorseydim pismanlikla ilgili enazindan bi insanla evli oldugumu dusunur rahatlardim..
ama yok..bu benim icin daha buyuk hayal kirikligi.
hele ki kendini hala savunuyor olmasi..
seytan gorsun yuzunu,gercekten buz gibiyim.

sırf bu olay için boşanılır mı bilmem. ama bişeyler bitmiş yani. bi de edilen küfrün değeri, sonrasindaki tavrı çok kötü. ama tahmin ediyorum ki her kavgada böyle. bi de hem yaptığınız yemeği yeyip hem beğenmemesi filan... kendinizi bu adam için paralamayın. temizliğiydi, yemeğiydi vs. anlasın kıymetinizi.

sirf bu olay icin bosansaydim coktaan bosanirdim,1 yil bile evli kalamazdik.
ben tanimadigim 7 kat el icin hayir dualari ederim ama bu adami artik hicbir duama katamam icim almiyor..
edebi adabi yok..
her kavgada boyle..
benim hayatimdaki ilk erkek degil bu adam,donup bakiyorum kavga sonrasi kendini affettirenleri biliyorum,o zamanki duygularin guclulugunu biliyorum..

istedigi kadar evinden yiyecegi eksik etmesin,benim gozumde kalbi yok..
ben cok mu sutten cikmis ak kasigim..her kadin gibi atarliyim ama vicdanliyim da.
kizlariniza ogretin vicdanli insanlarla evlensinler..Allahtan korkan kuldan yaptigindan utanan..
yok kendimi paralamam bundan sonra,dedim ya Allah onu bildigi gibi yapsin.

yok ben sizin ne demek istediginizi anliyorum.
inanin tek bi ibare gorseydim pismanlikla ilgili enazindan bi insanla evli oldugumu dusunur rahatlardim..
ama yok..bu benim icin daha buyuk hayal kirikligi.
hele ki kendini hala savunuyor olmasi..
seytan gorsun yuzunu,gercekten buz gibiyim.
inanın evlilğim boyunca birbirimize asla sinirle bile olsa, salak kelimesini dahi kullanmadık....size bu sıfatı nasıl bir sonuca katlanarak söyledi, söylememesi gerektiğini de anlaması lazım......yani tepkiniz; tabiki boşanın diyemem ama mutlaka ağır olmalı....gerçekten bazı erkekleri anlamakta güçlük çekiyorum....peki birşey soracağım acaba günlük konuşmalarda,şakalarda bu tip seviyesiz sözleri de oluyormu?küfürle karışık hani en basiti lan gibi?

Canım bak şimdi sakın üzülme dik dur. Öyle bir dik dur ki şaşıp kalsın. Pişman olacağına eminim. Hatta şuan pişmandır ama erkeklik gururu var. Erkekler böyle. Ama affetme sakın. İnsan helaline böyle bişey diyemez.

Back
X