kufur..

merhaba hanimlar,
eski uyelerdenim fakat bu sIkintimi sizinle ikinci uyelikle paylasmak istedim,yonetimi bilgilendirdim.
sabahtan beri allak bullagim.
sabah esimle sacma bi sebep dolayisiyla surtusme yasadik,daha fazla uzatmadan lutfen alacaklarini al ve git ise dedim farkli odaya gectim..
bu sirada bana soylenmeye devam ediyor,kahvaltida kotuydu,dun yaptigin yemekte kotuydu vs..
bende zikkim ye ozaman,bogazinda kalsin madem laf ediyorsun nimete dedim.
bu evden cikarken o kadar edepsizce bi kufur savurdu ki..s..gt..or.. diye:KK42:
ne dedin sen dedim kapida..suratina captim kapiyi isine gitti,aksam nobetci oldugu icin eve gelmedi cok sukur.
aglaya aglaya oglumu giydirip okula biraktim ve butun gunum berbat gecti.
aramis defalarca,tlfum kapaliydi,bildirim geldi,tam kapaticakken yine calmaya basladi tlf.
actim,piskin piskin konusuyor..
sen sabah ne dedigini hatirliyor musun hic mi diyecek lafin yok dedim..
lafimin arkasindayim dedi rezil..
yarin annesinin memleketine gidecektik ama gitmeyecegimi,eve gelmemesini,direkt is cikisi oraya defolup gitmesini soyledim :KK42:
allak bullagim..
annemlere konuyu actim,cik gel oglunu alip ama birdaha o haysiyetsizin ismi anilmayacak asla dediler.
icim esim olacak insana karsi bombos..
o kadar buyuk hayal kirikligi ki bende..
ve asil aci olan bu durumdan utanip ozur dahi dilememesi..
ben onu aylarca bi basima bekledim ve namusumla serefimle kimsenin agzina diline sakiz olmadan bi basima asker yolu gozledim 2 senelik evliyken.
cok uzgunum cok..
biseyler diyin..
yetistirmem gereken dualarim var onlari dahi edemeyecek kadar perisan durumdayim :KK61:

Ş......LER TÜM ERKEK ÖİLLETİ AYNI

sirf bu olay icin bosansaydim coktaan bosanirdim,1 yil bile evli kalamazdik.
ben tanimadigim 7 kat el icin hayir dualari ederim ama bu adami artik hicbir duama katamam icim almiyor..
edebi adabi yok..
her kavgada boyle..
benim hayatimdaki ilk erkek degil bu adam,donup bakiyorum kavga sonrasi kendini affettirenleri biliyorum,o zamanki duygularin guclulugunu biliyorum..

istedigi kadar evinden yiyecegi eksik etmesin,benim gozumde kalbi yok..
ben cok mu sutten cikmis ak kasigim..her kadin gibi atarliyim ama vicdanliyim da.
kizlariniza ogretin vicdanli insanlarla evlensinler..Allahtan korkan kuldan yaptigindan utanan..
yok kendimi paralamam bundan sonra,dedim ya Allah onu bildigi gibi yapsin.

bu şekilde hissederken nasıl aynı evde yaşayacaksınız ki. düzelir diye umudunuz var mı?

neeeeeee :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: ağzıma gelen küfürü sayarım, tekmeyi basarım, anasına mı gidiyo nereye gidiyosa gider, daha da geri dönmeyi bi tarafları yemez....

inanın evlilğim boyunca birbirimize asla sinirle bile olsa, salak kelimesini dahi kullanmadık....size bu sıfatı nasıl bir sonuca katlanarak söyledi, söylememesi gerektiğini de anlaması lazım......yani tepkiniz; tabiki boşanın diyemem ama mutlaka ağır olmalı....gerçekten bazı erkekleri anlamakta güçlük çekiyorum....peki birşey soracağım acaba günlük konuşmalarda,şakalarda bu tip seviyesiz sözleri de oluyormu?küfürle karışık hani en basiti lan gibi?

yok hani havadan sudan konusurken boyle lan lun kufurlu konusmaz evde.
ama tabi isyerini bilemem,orda buyuk ihtimal kufur girla gidiyor.

bu şekilde hissederken nasıl aynı evde yaşayacaksınız ki. düzelir diye umudunuz var mı?

bugune kadar vardi hatta dun bile vardi..
o kufuru yedikten sonra markete gidip hala bugun icin yolluk aldim dusunun..
sonra msjlarini gordum,konusurken ki piskinligini..
dedim tamam nohavica..artik bu adamdan ne koy olur ne kasaba..
zaten duzelme umudu olmadigi icin en sonunda anlattim aileme yoksa her kavga gurultu yansitilmaz.
hicbir arkadasim esim dostum bilmez bunlari.
kardesim hala bilmiyor cunku elinde kalir esim olacak insan.
1 ay burda evde olmak zorundayim,oglumun kres parasi odendi,ucak bileti ona gore alindi mayis ayi icin..
bugune kadar 1 kere bile evi terketmedim,oyle kizip alip basimi gitmedim,yatak ayirmadim.
ama bu kez yeter.

yok hani havadan sudan konusurken boyle lan lun kufurlu konusmaz evde.
ama tabi isyerini bilemem,orda buyuk ihtimal kufur girla gidiyor.
ağz alışkanığı bile bu durumu hafifletmez ama işte insan her şekilde affetmek için kırıntı arıyor!ne diyeyim çok fazlasını hakediyor ama tepkinizi kontrollü bir şekilde gösterin zira tam sopalık yani....

neeeeeee :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: ağzıma gelen küfürü sayarım, tekmeyi basarım, anasına mı gidiyo nereye gidiyosa gider, daha da geri dönmeyi bi tarafları yemez....

aynen benimde umrumda degil,anasinin yanina mi gider ne cehenneme gider..
eve gelirse kapi acik girsin alsin esyalarini gitsin diye dua ediyorum.
apartmanda rezillik cikarmak istemiyorum.
zaten 1 aya kadar ailemin yanina gidiyorum,2 ayligina giderim diye planliyordum ama bu son olanlar artik temelli gitmemin daha mantikli oldugunu gosteriyor

Gerçekten cok üzüldüm. Cocugunun annesine öyle bi söz söylemesi hic hos olmamis. Belki klasik bir söz olacak benimkisi ama evi terketmeyin cocugunuzu düşünün. Ki eminim en cok da onu düşünüyorsunuzdur. Esiniz memlekete gidince biraz birbirinizi görmezsiniz bu iyi olabilir. Geldiginde de oturup konusmalisiniz ama sinirlenmemeye dikkat ederek ve cedellesmeden. Çözüm için. Inşallah aranız duzeldigini yipranan duygulariniz tazelenir.

Gerçekten cok üzüldüm. Cocugunun annesine öyle bi söz söylemesi hic hos olmamis. Belki klasik bir söz olacak benimkisi ama evi terketmeyin cocugunuzu düşünün. Ki eminim en cok da onu düşünüyorsunuzdur. Esiniz memlekete gidince biraz birbirinizi görmezsiniz bu iyi olabilir. Geldiginde de oturup konusmalisiniz ama sinirlenmemeye dikkat ederek ve cedellesmeden. Çözüm için. Inşallah aranız duzeldigini yipranan duygulariniz tazelenir.

yok terketmem evi,tek basima olsam belki gozumu karartip dunki olayin ustune cekip gitmistim ama oglum var..
kresi arkadaslari var,birda 1 ay sonrasina ailemin yanina alinan biletim..
nasil olsa 1 ay sonra gidicem diyip rahatlatiyorum kendimi.
ben onunla konusmanin hicbir seyi degistirecegini dusunmuyorum.
essek her dem essek ne yazik ki..
duzelmis gibi yapip yine bu sekilde davranicak eminim.
cebellesmek hic istemiyorum,ne gucum ne istegim yok buna.
Allah onu bildigi gibi yapsin

onu yazmayi unutmusum..
evet onu dedim..
utanman yok mu senin,oyle kadinin kocasi ancak p.k olur dedim..
tepkisi..hani katir gibi siritiyor desem abartmis olmam sanirim.
beni yaraladiginin farkinda degil..
bu ilk terbiyesizlesmesi de degil..cok uzgunum..
aklima esim tarafindan o.p damgasi yemek asla ve asla gelmezdi.
sabahtan beri gozyasim sel gibi akiyor :KK61:
Kabahati büyük
Özrü de yok
Üstüne katır gibi sırıtıyo demişsiniz
İlk de değilmiş
Değişmeyeceği huyunun bu olduğu belli
Gerisi size kalmış

Aranızda bu süreçte yani evliliğiniz boyunca yıpratmışlıklarınız oldu mu acaba ?
Yani olsada kullanılmaz ama bu kullandığı kelime aşırı ağır affedilmeyecek boyutta !
Yani bir yemek ceviz kabuğunu doldurmayak bir sorun yüzünden edilirmi bu kelime ?
Onu geçtim akşamki yemeği beğenmesede sizde keske yüz ifadenizle alındığınızı belirtseydiniz yani zıkkım ye demek te kavgayı ateşliyor bu arada .
Ama ne olursa olsun eşinizin dediği o iğrenç kelime karşılığı olmamalıydı !!!

ben şunu bilirim bazen insanlara hak ettikleri cevabı vereceksin...evet çirkeflik yapamazsınız belki yapı itibariyle ama bazen o kılıfnı yırtıcaksın.orda söylemen gereken şey ben o... sende pzv .... deyiverseydin...
iyice düşün taşın derim gidersende dönme gitmezsen bu konuyu sineye çek otur.

aslinda super giden bi evliligim yok ama sayginin tukendigi ortada ve ben bu sekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum..:KK43:

canım kimsenin evliliği süper gitmiyor ama ne yaplım idare ediyoruz , evet kocan gerçekten terbiyeszilk yapmış

her kadın sizin gibi hizmet edip o.. damgası yiyorsa o senin kocanın anasından aldıgı terbiyedir,
olmadı sende ona küfür et için çok rahatlar emin ol çünkü onlar sadece içleri rahatlasın diye küfür ediyorlar.

babanın evine gitsen geri dönüşün olmayacak bir süre görüşmezseniz sanırım size iyi gelecek.

Bu nasıl bir şey ben anlamıyorum.
Eşler birbirine böyle ağzına geleni söylüyor mu ?
Zıkkım ye vs.
Eşinizden de küfürler.
Bence sizde saygı denen bir şey kalmamış.
Evlilik buysa vay halimize.

Bencil, merhametsiz ve terbiyesiz adam. Bu kadar dolduğuna göre eminim ilk vukuatı değil. Sen adam için kmlerce uzağa git aileni bırakıp, ona bir evlat ver, güzel bir ev hayatı ver, evladını tek başına büyüt, rahat çalışabildin diye ortam sağla, herif de kudursun böyle. Hala kadın yuvasını dağıtmamak alttan almak ZORUNDA diyen var. Ben de zamanında yuvam da yuvam diye alttan aldım sonuç ne? Kocaman bir hiç. Niye zorundayız abi niye? Deli olacağım bu kafaya biri bana anlatsın ya niye?? Daha çok eziyet çekelim önrü kendimize zehir edelim diye mi? Bu kafayla gidenin tabi ki tepesine çıkar herkes.

Konu sahibi arkadaşım allah gönlüne göre versin inşallah. Yüreğini ferahlatsın. Boşan diyemiyorum şu an, şu aşamada kendi yapmadığım şeyi başkasına söylemek istemem. İnşallah kurtulursun ama

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer lafı eşin gibiler için söylenmiş anlaşılan.Boğazı yüzünden eşine nasıl öyle bir kelime ediyor anlayamadım.Afedersiniz uygun görmüyorum ama ,başka küfür olsa neyse de bu bayağı ağır olmuş.Öfke kontrolü yok desek,zıkkım ye ,pezevenk dediğinizde ,şiddete de başvurabilirdi.Muhtemelen küfür etmeye alışkın bir dili var.Or....u kelimesi Ona küfüre alışıksa ,normal ,sıradan bir kelime gibi geliyor.Ben olsam bir süre yemek falan hazırlamam O kişiye.

iyiligine cok iyi biri,yardim eder nazlar vs.
ama cani biseye sIkilsin hosuna gitmeyen bisey olsun hulk hogan oluyor adam..
oyle bagirip cagirmasi da yok ama akrep gibi laf sokar ama agir pis sekilde..
ben gurler eser sonerim saman alevi gibi,3 dk sonra sut liman olurum..
o oyle degil.o huyu cok pis ve beni cok zorluyor cok.
neden aradin dedim,oglen icin koydugun yemek guzelmis ondan dedi..
sanki sabah yemek yuzunden benimle kapisan o degil..
dengesiz

bu adam mı iyi? kusura bakmayın da karısına tartışmada o..pu diyen diyebilen bir adama ben iyilik sıfatını geçtim adam sıfatını bile layık görmüyorum.

Back
X