1 yıllık evliyiz daha önce hiç duymadım. Son bir kaç tartışmadır söylüyor bunları.Saygı ne unutulmuş. Düzelmesi çok zor gibi.
Ben haddimi bilerek en fazla sitemli laflar küfür edince utanmaz falan diyorum. Ama o her seferinde dozu arttırıyorRabbim ıslah eylesin aman siz sakın ona uymayın
1 yıllık evliyiz daha önce hiç duymadım. Son bir kaç tartışmadır söylüyor bunları.
Bende çalışıyorum ve 24 yaşında olmama rağmen 7 yıldır kendi paramı kazanıp yiyorum hiç kimseye de muhtaçlığım olmadı çok şükür. E bu yaşa kadar kapalı kutuda da büyümedim kendime göre doğrularım ve bildiklerim var ama ona göre ben birşeyden anlamıyorumSiz calisiyorsaniz nasil siz anlamazmissiniz? Maddi ozgurlugunuz varsa neden katlaniyorsunuz? Size kufur eden adami neden arayip durdunuz ki?
Beyefendi gurur ve inat abidesi gitsem bile kal demezhem suçlu hem güçlü..
siz neden sabah beri arıyorsunuz ki.. kilitleyin kapıyı yatın ne yaparsa yapsın..
ders vermek kaybetme korkusu yaşatmak istiyorsanız ufak birde çanta yapın içine tıkın birkaç kıyafetini koyun kapının önüne ..
Evet bende sonradan olcak şey değil diye düşünüyorum. Ben hiç bişeye karışmazken çok iyiyim ama evin giderine borcuna dahil olmak isteyince çok cahil oluyorum.daha yeni evlisiniz demek ki tutmuş kendisini 1 yıldır.. hamuru neyse o.. çocuk mu bu küfür öğrensin bu saatten sonra..
Beyefendi gurur ve inat abidesi gitsem bile kal demez
Hem ne şımarık. Herşeyi ben bilirim, evin reisi benim benim dediğim olur ben birşey yapmak istersem kimse ağzını açamaz vs vs bunlar meşhur laflarıtamam işte siz gitmeyin zaten .. kapıyı kilitleyin onu eve almayın.. dediğim gibi bir kaç kıyafetinide koyun kapının önüne .. bir kendine gelsin.. şımarık adam..
Adam size kufur ediyor, adam sizin paranizi yonetip sizi karistirmiyor, gitseniz adamin umrunda olmayacagini soyluyorsunuz,adam size saygi duymuyor. Hala neden birliktesiniz?[/QUOTE
Nyks hayatımda olsa iyi olur ama olmazsa da olur tarzı düşünüyor. Bu davranışlarından vardım bu kanıya. Bir karar vermem gerek farkındayım ama ben dişlerimi sıkıyorum sanırım
Nyks hayatımda olsa iyi olur ama olmazsa da olur tarzı düşünüyor. Bu davranışlarından vardım bu kanıya. Bir karar vermem gerek farkındayım ama ben dişlerimi sıkıyorum sanırımAdam size kufur ediyor, adam sizin paranizi yonetip sizi karistirmiyor, gitseniz adamin umrunda olmayacagini soyluyorsunuz,adam size saygi duymuyor. Hala neden birliktesiniz?
Hem ne şımarık. Herşeyi ben bilirim, evin reisi benim benim dediğim olur ben birşey yapmak istersem kimse ağzını açamaz vs vs bunlar meşhur lafları
Yaşı da kemale ermiş yani bu saatten sonra eğilmez sanırım o ağaçbüyümemiş demek ki daha..
eğitim şart .. eğitmek istiyorsanız uğraşın aklınızda kalmasın..
Yaşı da kemale ermiş yani bu saatten sonra eğilmez sanırım o ağaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?